XKranbilskaos

Blaze laver sig om til en kranbil, og med hjælp fra AJ og Gabby begiver han sig ud på et fantastisk eventyr for at redde Stripes.

Kranbilskaos
Hel episode
XMagnetisk uheld

Crusher sidder fast på en magnet og har brug for Blaze's hjælp for at komme fri!

Magnetisk uheld
XMalebog

Tegn, mal og tilføj klistermærker med Blaze og hans venner!

Malebog
XLysracerne

En lystyv er på spil og efterlader alle i Akselby i mørke. Gabby udstyrer Blaze med specielle lys for at hjælpe ham med at finde lystyven og genskabe det manglende lys.

Lysracerne
Hel episode
XFestlig malebog

Tegn, farvelæg og brug klistermærker med dine yndlingsvenner fra Nick Jr.!

Festlig malebog
XDen hoppende tyreracerbane

Blaze og Starla finder et kort, som leder til en legendarisk bane - Den hoppende tyreracerbane! Vennerne drager ud på en mission i det vilde Vesten for at finde banen og få deres livs bedste tur.

Den hoppende tyreracerbane
Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XFang kagen!

Det er Daringtons fødselsdag. Crusher prøver at stjæle fødselsdagskagen med en robottallerken, men det går galt og kagen flyver væk. Vil Blaze fange den vildfarne kage før Crusher og dermed redde festen?

Fang kagen!
Hel episode
XNick Jr. Halloween på bondegården

I "Nick Jr. Halloween på bondegården" kan børn spille fire spøgelsesspil med nogle af deres yndlingsvenner fra PAW Patrol, Sunny Day, Blaze og monstermaskinerne og Shimmer & Shine.

Alder: 3-6

Nick Jr. Halloween på bondegården
XDyrenes Ø

Blaze og Stripes sejler til Dyrenes Ø – et utroligt sted beboet af monstermaskinedyr! Da en grådig øgle bringer øen i fare, må Blaze og Stripes finde deres indre vilddyr frem for at redde deres dyrevenner.

Dyrenes Ø
Hel episode
XNick Jr: Halloweenfest

Velkommen til Nick Jr.'s Halloween-husfest. Dit børnehavebarn kan tage del i nogle skræmmende overraskelser og en masse spøgelsesagtige spil sammen med Shimmer, Shine, Molly, Rubble og Blaze.

Alder: 3-6

Nick Jr: Halloweenfest
XBlaze med fart i

Blaze og hans chauffør AJ møder et hold ræsende Monstermaskiner. Men bilen Crusher bruger feje trick for at vinde verdensmesterskabet, så Blaze må gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe sine venner og vinde over Crusher.

Blaze med fart i
Hel episode

Blaze og Monstermaskinerne