XDen hoppende tyreracerbane

Blaze og Starla finder et kort, som leder til en legendarisk bane - Den hoppende tyreracerbane! Vennerne drager ud på en mission i det vilde Vesten for at finde banen og få deres livs bedste tur.

Hel episode
XBlabla

Blabla

XNick Jr. Halloween på bondegården

I "Nick Jr. Halloween på bondegården" kan børn spille fire spøgelsesspil med nogle af deres yndlingsvenner fra PAW Patrol, Sunny Day, Blaze og monstermaskinerne og Shimmer & Shine.

Alder: 3-6

XLysracerne

En lystyv er på spil og efterlader alle i Akselby i mørke. Gabby udstyrer Blaze med specielle lys for at hjælpe ham med at finde lystyven og genskabe det manglende lys.

Hel episode
XNick Jr: Halloweenfest

Velkommen til Nick Jr.'s Halloween-husfest. Dit børnehavebarn kan tage del i nogle skræmmende overraskelser og en masse spøgelsesagtige spil sammen med Shimmer, Shine, Molly, Rubble og Blaze.

Alder: 3-6

XMegamudderrobot

Gasquatch er tilbage! Han har sparet op for at købe det ultimative legetøj … en megamudderrobot. Da Gasquatchs mønter forsvinder, må Blaze hjælpe sin mudderelskende ven med at finde dem, før legetøjsbutikken lukker.

Hel episode
XRedningsaktion på Mudderbjerget

I dette arkadespil rettet mod børnehavealderen kan børn slå sig sammen med Blaze, AJ og Crushers bedstemor, mens de drøner ud for at hjælpe Crusher, inden han rammer Mudderbjerget!

Alder: 3-6

XRidderlige riddere

I ridderbilernes kongerige finder Blaze en maskine, som hans middelalderlige venner lader op på. Da en drage stjæler den, må Blaze finde maskinen igen, inden alle i kongeriget løber tør for energi og falder i søvn.

Hel episode
XFestlig maling

Tegn og mal med dine Nick Jr. yndlingsvenner!

XDinobanen

Zeg har en billet, som giver adgang til at prøve den nye dinosaurrutsjebane: Dinobanen! Da billetten blæser væk, må Blaze hjælpe sin ven med at finde den igen og nå tilbage til forlystelsesparken i tide.

Hel episode
XNick Jr. Vandland

Lav et stort plask med Shimmer og Shine, Blaze, Gil, Molly og resten af PAW Patrol i dette Nick Jr. Water Park-spil! Du kan flyde dovent på floden med Zuma, prøve en vild sejltur med Shimmer og Shine, glide ned ad vandrutsjebanen med Gil og drøne gennem et vand-speedway med Blaze. Og ungerne kan vinde præmier ved at prøve lykken ved lykkehjulet. Er du klar? Så hopper vi i!

Alder: 3-6

XBlaze med fart i

Blaze og hans chauffør AJ møder et hold ræsende Monstermaskiner. Men bilen Crusher bruger fejge tricks for at vinde verdensmesterskabet, så Blaze må gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe sine venner og vinde over Crusher.

Hel episode

Blaze og Monstermaskinerne