XSnydfri sejr

Det er det andet holdræs nogensinde – et stort kapløb, som parer biler sammen i racerhold. Og denne gang er Blazes holdkammerat ... Crusher?! Vil Crusher kunne modstå trangen til sine snydemetoder og vinde for allerførste gang?

Snydfri sejr
Hel episode
XMagnetisk uheld

Crusher sidder fast på en magnet og har brug for Blaze's hjælp for at komme fri!

Magnetisk uheld
XSupersøger

Lad os søge efter nogle skjulte figurer med Blaze and the Monster Machines! Men først vil din supersøger blive bedt om at vælge en monstermaskine-ven. Hver monstermaskine tager børnene med til et nyt niveau, hvor de lærer om en figur, og bagefter skal de søge efter denne figur! Der er tre niveauer, og på hvert niveau skal børnene gennemsøge en scene og trykke på objekter, der er formet som cirkler, trekanter eller rektangler. Hvis spillerne kan finde og trykke på alle figurerne, får de stjerner i belønning! Børn kan også spille flere gange, og finde FLERE figurer i hver af scenerne.

Alder: 3-6

Blaze Og Monstermaskinerne: Supersøger
Ny
XJagten på den forgyldte skat

Blaze og piraten Træhjul har slået sig sammen om den ultimative skattejagt. De skal sammen finde tre nøgler for at låse en speciel kiste op. Men Crusher er også på havet, og vil gøre alt hvad han kan for at finde skatten først.

Jagten på den forgyldte skat
Hel episode
XNick Jr. Supersøger

Lad os lege gemmeleg med PAW Patrol-hvalpene, Blaze and the Monster Machines, Sunny og Team Umizoomi! Først kan din supersøger vælge en ven at spille sammen med og derefter gå til Adventure Bay, Umi City, Friendly Falls eller Axel City for at lede efter deres Nick Jr.-venner, som gemmer sig i scenen. Hvis spillere leder og trykker på alle deres venner, før tiden løber ud, vil de få stjerner! Børn kan også spille igen og igen for at lede efter nye figurer i hver scene.

Alder: 3-6

Nick Jr. Supersøger
XKlar, parat, brøl

Blaze og Stripes laver sig om vildt hurtige junglekatte for at deltage i Dyrenes Ø mesterskab. For at vinde må de slå Crusher, som er forklædt som snydepelset gepard. Kan de flå sig frem til sejr?

Klar, parat, brøl
Hel episode
XMalebog

Tegn, mal og tilføj klistermærker med Blaze og hans venner!

Malebog
XDyrenes kongekrone

Da dyrenes kongekrone tabes på havets bund, laver Blaze sig om til en superhurtig haj for at hente den tilbage til vennerne på Dyrenes Ø. Men han må svømme hurtigt for at nå frem til kronen før Crusher.

Dyrenes kongekrone
Hel episode
XFestlig malebog

Tegn, farvelæg og brug klistermærker med dine yndlingsvenner fra Nick Jr.!

Festlig malebog
XKampen om Blazer-fart

Da Crusher forsøger at få Blazer-fart for sig selv, sender han ved et uheld Blazes maskine ud at flyve. Nu er det Blaze mod Crusher i et kapløb om Blazer-fart, men uden en maskine må Blaze finde andre måder at nå frem til sejr på.

Kampen om Blazer-fart
Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XSammenhold

Blaze, AJ og Gabby møder en helt ny monstermaskine kaldet Watts - en superhurtig bil med elektriske dæk! Da et af Watts’ dæk triller ind i junglen, lover Blaze, AJ og Gabby at hjælpe med at få det tilbage igen.

Sammenhold
Hel episode

Blaze og Monstermaskinerne