XZeg og ægget

Zeg er ude og smadre ting med Blaze og AJ, da han finder et lille dinosauræg. De tre venner må indlede en storladen rejse over et forhistorisk landskab for at aflevere ægget til dets Truckdotactylmor.

Zeg og ægget
Hel episode
Ny
XMagnetisk uheld

Crusher sidder fast på en magnet og har brug for Blaze's hjælp for at komme fri!

Magnetisk uheld
XMysteriebanditten

AJ må på jagt efter en mystisk tyv, der har stjålet hans pokal!

Mysteriebanditten
Hel episode
Ny
XMegamudderrobot

Gasquatch er tilbage! Han har sparet op for at købe det ultimative legetøj … en megamudderrobot. Da Gasquatchs mønter forsvinder, må Blaze hjælpe sin mudderelskende ven med at finde dem, før legetøjsbutikken lukker.

Megamudderrobot
Hel episode
Ny
XKage-tastrofe

Den sultne Crusher kommer til at omprogrammere alle bagerens bage-botter, så de går amok. Nu må AJ og Blaze fange de løbske robotter inden Akselby drukner i bagværk.

Kage-tastrofe
Hel episode
XTruckboldhold

Blaze lærer en ny sej sport at kende: Truckbold. Men da Crusher og hans hold af kumpaner udfordrer ham, må Blaze lede hele Akselby igennem for at finde spillere til sit truckboldhold.

Truckboldhold
Hel episode
XRidderlige Riddere

I ridderbilernes kongerige finder Blaze en maskine, som hans middelalderlige venner lader op på. Da en drage stjæler den, må Blaze finde maskinen igen, inden alle i kongeriget løber tør for energi og falder i søvn.

Ridderlige Riddere
Hel episode
XJunglehornet

Stripes har et junglehorn, der kan hidkalde alle dyr i junglen. Men den misundelige Crusher stjæler det, så Blaze og Stripes må jagte ham vildt for at få det tilbage.

Junglehornet
Hel episode
XHoldræset

Det er tid til holdræs, hvor alle bilerne dyster mod hinanden på tomandshold. Men da Crusher vælger en anden makker end Pickle, må hans skuffede følgesvend gå sammen med Blaze for at vise sit værd.

Holdræset
Hel episode
XBlaze med Fart i

Blaze og hans chauffør AJ møder et hold ræsende Monstermaskiner. Men bilen Crusher bruger feje trick for at vinde verdensmesterskabet, så Blaze må gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe sine venner og vinde over Crusher.

Blaze med Fart i
Hel episode
XI Medvind og Modvind

Crusher og Pickle udfordrer Blaze og hans venner til kapsejlads. Men da Crusher prøver at snyde, kommer han til at grundstøde begge både på en tropisk ø. Nu er det op til Blaze og hans venner at finde resterne af deres båd, så de kan komme hjem igen.

I Medvind og Modvind
Hel episode
XStuntmania!

Alle Monstermaskinerne er taget på stadion for at se Darington køre på den vilde stuntbane. Men da den misundelige Crusher sender Darington langt, langt væk, er det op til Blaze og AJ at få ham tilbage i tide til showet.

Stuntmania!
Hel episode

Blaze og Monstermaskinerne Videoer