XI Medvind og Modvind

Crusher og Pickle udfordrer Blaze og hans venner til kapsejlads. Men da Crusher prøver at snyde, kommer han til at grundstøde begge både på en tropisk ø. Nu er det op til Blaze og hans venner at finde resterne af deres båd, så de kan komme hjem igen.

I Medvind og Modvind
Hel episode
Ny
XMagnetisk uheld

Crusher sidder fast på en magnet og har brug for Blaze's hjælp for at komme fri!

Magnetisk uheld
XStuntmania!

Alle Monstermaskinerne er taget på stadion for at se Darington køre på den vilde stuntbane. Men da den misundelige Crusher sender Darington langt, langt væk, er det op til Blaze og AJ at få ham tilbage i tide til showet.

Stuntmania!
Hel episode
Ny
XDinobanen

Zeg har en billet, som giver adgang til at prøve den nye dinosaurrutsjebane: Dinobanen! Da billetten blæser væk, må Blaze hjælpe sin ven med at finde den igen og nå tilbage til forlystelsesparken i tide.

Dinobanen
Hel episode
Ny
XDe Hoppende Dæk

Da dinosaur-bilen Zeg ved et tilfælde tager et sæt 'super-hoppe-dæk' på, mister han kontrollen over hopperiet. Derfor må Blaze og AJ finde noget, der er klæbrigt nok til at få deres ven ned på jorden igen.

De Hoppende Dæk
Hel episode
XVærktøjsduellen

Mekanikeren Gabby reparerer alle Monstermaskinerne i byen, men da Crusher stjæler hendes værktøj, må Blaze hjælpe Gabby med at få det tilbage.

Værktøjsduellen
Hel episode
XPolarløbet

laze og vennerne tager til Hastighedstrup og laver sig om til racerbiler for at deltage i Polarløbet; et vinterligt løb gennem sneen! Vennerne må holde hovedet koldt, da Crusher slår dem ud af kurs.

Polarløbet
Hel episode
XKøreklar til Kamp

Da Starla den venlige cowgirl-bil mister et af sine stempler, beslutter Blaze og AJ sig for at få det tilbage. Men de må skynde sig, inden Crusher får sine grådige dæk omkring det.

Køreklar til Kamp
Hel episode
XBlaze med fart i

Blaze og hans chauffør AJ møder et hold ræsende Monstermaskiner. Men bilen Crusher bruger feje tricks for at vinde verdensmesterskabet, så Blaze må gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe sine venner og vinde over Crusher.

Blaze med fart i
Hel episode
XHundredekilometerløbet

Blaze besøger Hastighedstrup for at konkurrere med sine nye racerbilvenner i det længste løb nogensinde: Hundredekilometerløbet. Men Crusher deltager også og vil gøre alt for at vinde.

Hundredekilometerløbet
Hel episode
XBlaze med fart i

Blaze og hans chauffør AJ møder et hold ræsende Monstermaskiner. Men bilen Crusher bruger feje trick for at vinde verdensmesterskabet, så Blaze må gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe sine venner og vinde over Crusher.

Blaze med fart i
Hel episode

Blaze og Monstermaskinerne Videoer