XDen dag Henry traf ... en Bil

Henry møder en venlig racerbil. Henry lærer om motorer, og finder ud af, at racerbilen aldrig har gennemført et løb. Henry bliver racerkører for en dag, racer rundt på banen og hjælper racerbilen med at gennemføre sit første løb.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... Et fyrtårn

Henry møder et fyrtårn, som skal oplyse søvejen for en båd, der er på vej mod molen. Men fyrtårnets pære er sprunget. Henry bliver fyrmester for en dag, og bestiger en masse trapper med en pære i hånden og redder dagen.

Hel episode
XDen dag Henry traf en fodbold

Henry møder en fodbold. Den er ret begejstret, især da de møder et par fodboldstøvler, som gerne vil spille kamp. Henry bliver fodbolddommer for en dag, og hjælper støvlerne med at finde ud af, hvem der er egentlig bedst.

Hel episode
Ny
XDen dag Henry møder ... En brandbil

Henry møder en venlig brandbil. Det er brandbilens første arbejdsdag, og den bliver nervøs, da den skal få en kat ned fra et træ. Henry bliver brandmand for en dag, og hjælper brandbilen med at få katten ned fra træet.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En kanin

Henry møder en venlig kanin. Kaninen har været tryllekunstnerens assistent, men fik aldrig afsluttet sit nummer. Henry bliver tryllekunstner for en dag. Noget går galt, men forestillingen bliver alligevel rigtig fin.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En Ko

Henry møder en ko og lærer hvor mælk kommer fra. Desværre har man glemt at lukke lågen til marken, og køerne er sluppet ud. Henry bliver cowboy for en dag, og hjælper med at samle flokken. Han når det lige inden det store halbal.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En kage

Henrytraf en fødselsdagskage. Den er klar til at blive afhentet fra bageriet, da man indser, at kagen ikke er stor nok til alle de folk der kommer til festen. Henry bliver bagermester for en dag, og bager den bedste fødselsdagskage.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En Gorilla

Henry traf en venlig gorilla. Den var flyttet fra junglen ind i en dyrepark, men kunne ikke få ro for sin nabo tigeren. Tigeren holder ham konstant vågen. Henry bliver dyrlæge for en dag, og får gorillaen i bedre humør.

Hel episode
XDen dag henry traf ... Et bjerg

Henry møder et venligt bjerg. Bjerget kan ikke klø sin ryg, og nu er det op til Henry at redde dagen. Henry bliver bjergbestiger for en dag, men inden han når toppen kradser han bjergsiden på ryggen.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En påskelilje

Henry træffer en påskelilje. Den er ved at gøre klar til en masse nye planter i haven, men de kommer en dag for tidligt. Henry bliver gartner for en dag. Han planter men må også overtale en søvnig sky til at redde haven.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En Gravko

Henry traf en gravko. Der er et hus der skal bygges, men byggemesteren har fået ondt i maven, og Henry må redde dagen. Henry bliver bygmester for en dag. Han murer, saver og maler indtil huset er færdigt.

Hel episode

Den dag Henry traf'