XDen dag Henry traf en svamp

I dag traf Henry en svamp, og den vasker vinduerne i hans værelse. Der skal være gadekarneval, så alt skal være rent. Svampen har en hel gade med vinduer der skal vaskes. Henry bliver vinduespudser og hjælper svampen færdig.

Den dag Henry traf en svamp
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf en affaldsspand

I dag møder Henry en affaldsspand, en genbrugscontainer og en kompostbeholder. Alle er sat ud på gaden for at blive tømt, men skraldemanden har fri. Henry bliver skraldemand, og hjælper med at få indsamlet alt affaldet.

Den dag Henry traf en affaldsspand
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... Et kamera

I dag møder Henry et kamera. Kameraet er nedtrykt, fordi han synes at hans billeder er kedelige, og han vil gerne tage billeder ingen før har taget. Så finder Henry og kameraet Loch Ness uhyret, som elsker at blive fotograferet.

Den dag Henry traf ... Et kamera
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf et juletræ

I dag traf Henry et grantræ, og han blev ret glad, fordi det snart er jul. Grantræet drømmer om en dag at være et smukt pyntet juletræ i byens centrum. Henry bliver en julenisse og hjælper grantræet med at få opfyldt sin drøm.

Den dag Henry traf et juletræ
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf en bjørn

I dag møder Henry en søvnig bjørn i skoven. Det er snart vinter, og tid for bjørnen at gå i hi, men den har svært ved at falde i søvn. Henry bliver en skovfoged, og læser en godnathistorie for bjørnen, der endelig falder i søvn.

Den dag Henry traf en bjørn
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En tandbørste

i dag møde Henry en venlig tandbørste i badeværelset. Henrys første tand falder ud, og han kan ikke vente til tandfeen kommer. Men tandfeen har spist slik, og fået tandpine. Henry bliver tandfe og lærer alt om tandhygiejne.

Den dag Henry traf ... En tandbørste
Hel episode
XDen dag Henru traf ... en regnbue

Henry møder en farverig regnbue. Regnbuen fortæller Henry om guldkrukken for enden af regnbuen som kun en enhjørning kan finde. Henry bliver enhjørning for en dag, glider ned af regnbuen, ned i en krukke fyldt med dejlig chokolade.

Den dag Henru traf ... en regnbue
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En heksegryde

Henry møder en heksegryde. Heksegryden drømmer om, at være fyldt med søde sager. Henry bliver troldmand og hjælper heksegryden med en trylleformular og Shazam! Så er der Halloween fest!

Den dag Henry traf ... En heksegryde
Hel episode
XDen dag Henry traf ... et æble

I dag er det Henrys første skoledag, og han møder et æble der sidder på lærerens kateder. Men læreren har det ikke så godt, så Henry bliver vikar. Æblet lærer Henry alt om, hvad man lærer i skolen.

Den dag Henry traf ... et æble
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En violin

I dag møder Henry en venlig violin i foyeren til en koncertsal. Alle instrumenterne er lidt spændte, fordi ingen kan finde dirigenten. Henry bliver dirigent for en dag, og hjælper orkesteret med koncerten.

Den dag Henry traf ... En violin
Hel episode
XDen dag Henry traf ... Et skateboard

I dag møder Henry et skateboard til en ekstrem sports konkurrence. Skateboard vil gerne være med, men hans skater falder og slår sit knæ. Henry bliver skater, og kommer så godt af sted, at han vinder konkurrencen.

Den dag Henry traf ... Et skateboard
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En kranvogn

Henry traf en gammel kranvogn, som altid havde drømt om at være med i et Monstertruckløb, men ikke har kunne være med, fordi den har for små hjul. Henry bliver mekaniker, og bygger den om til en Monstertruck, så den kan være med i løbet.

Den dag Henry traf ... En kranvogn
Hel episode

Den dag Henry traf'