XDen dag Henry traf ... en Bil

Henry møder en venlig racerbil. Henry lærer om motorer, og finder ud af, at racerbilen aldrig har gennemført et løb. Henry bliver racerkører for en dag, racer rundt på banen og hjælper racerbilen med at gennemføre sit første løb.

Den dag Henry traf ... en Bil
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En kanin

Henry møder en venlig kanin. Kaninen har været tryllekunstnerens assistent, men fik aldrig afsluttet sit nummer. Henry bliver tryllekunstner for en dag. Noget går galt, men forestillingen bliver alligevel rigtig fin.

Den dag Henry traf ... En kanin
Hel episode
Ny
XDen dag Henry møder ... En brandbil

Henry møder en venlig brandbil. Det er brandbilens første arbejdsdag, og den bliver nervøs, da den skal få en kat ned fra et træ. Henry bliver brandmand for en dag, og hjælper brandbilen med at få katten ned fra træet.

Den dag Henry møder ... En brandbil
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En Gravko

Henry traf en gravko. Der er et hus der skal bygges, men byggemesteren har fået ondt i maven, og Henry må redde dagen. Henry bliver bygmester for en dag. Han murer, saver og maler indtil huset er færdigt.

Den dag Henry traf ... En Gravko
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En Ko

Henry møder en ko og lærer hvor mælk kommer fra. Desværre har man glemt at lukke lågen til marken, og køerne er sluppet ud. Henry bliver cowboy for en dag, og hjælper med at samle flokken. Han når det lige inden det store halbal.

Den dag Henry traf ... En Ko
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En hval

Henry møder en venlig hval. Han lærer alt om hvordan hvaler trækker vejret under vandet, men desværre har hvalen mistet sine briller. Henry bliver dybhavsdykker for en dag, og han finder hvalens briller.

Den dag Henry traf ... En hval
Hel episode
XDen sdag henry traf ... En Ballon

Henry møder en ballon. Den er ved at forberede et cirkusnummer, men klovnen er forsvundet. Henry bliver en Klovn for en dag, går på line, skydes ud af en kanon og hjælper med at redde showet.

Den sdag henry traf ... En Ballon
Hel episode
XDen dag Henry traf ... en Hane

Henry møder en venlig hane. Hanen skal vække landmanden, så han kan fodre dyrene. Hanen har ondt i halsen, og kan ikke gale. Henry bliver landmand for en dag og hjælper med at fodre dyrene. Han hjælper også hanen med at blive rask.

Den dag Henry traf ... en Hane
Hel episode
XDen dag Henry traf ... Et fyrtårn

Henry møder et fyrtårn, som skal oplyse søvejen for en båd, der er på vej mod molen. Men fyrtårnets pære er sprunget. Henry bliver fyrmester for en dag, og bestiger en masse trapper med en pære i hånden og redder dagen.

Den dag Henry traf ... Et fyrtårn
Hel episode
XDen dag Henry traf ... Et tog

Henry mødet er tog. Toget skal have sin last af dyr tilbage til gården, men togføreren satte vognen af på den forkerte station, og Henry må hjælpe til. Han bliver togfører for en dag og får dyrene tilbage til gården.

Den dag Henry traf ... Et tog
Hel episode
XDen dag henry traf ... En Redningsbåd

Henry lærer alt om redningsbåde, mens de snakker sammen på stranden. Et nødstedt æsel skal reddes i land, og Henry bliver livredder for en dag. Han krydser bølgerne og møder et containerskib inden han redder æslet.

Den dag henry traf ... En Redningsbåd
Hel episode
XDen dag Henry traf ... Et brev

Henry møder et brev der er på vej ud i verden på sin første rejse. Men postbuddet har glemt brevet, så nu må Henry redde dagen. Henry bliver postbud for en dag, og farer vild i sorteringen inden han endelig får leveret brevet i tide.

Den dag Henry traf ... Et brev
Hel episode

Den dag Henry traf'