XDen dag Henry traf ... En golfbold

I dag møder Henry en golfbold på et sjovt golf kursus. Golfbolden har altid boet på en minigolfbane, og vil gerne være professionel og spille på en rigtig golfbane. Henry bliver golfspiller og hjælper bolden med at nå sit mål.

Den dag Henry traf ... En golfbold
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En sok

Henry møder venstre sok. Den er meget nervøs, fordi dens bedste ven, højre sok, er væk. Henry følger sporet og finder den sok der slet ikke var savnet, men er i gang med at planlægge en surprice fest for sine bedste venner.

Den dag Henry traf ... En sok
Hel episode
Ny
XDen dag henry traf ... En tegneserie

I dag møder Henry en tegneserie. Den prøver at fortælle sin historie til Henry, men de sidste sider mangler. Den ved ikke hvordan historien ender. Henry redder dagen, og bliver superhelten der finder ud af, hvordan historien ender.

Den dag henry traf ... En tegneserie
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En isbil

Henry møder en is bil, på årets varmeste dag. Alle vil gerne have is, men ismanden holder frokostpause. Henry bliver ismand, og serverer is for en masse spande, sandskovle og liggestole.

Den dag Henry traf ... En isbil
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En dinosaurusknogle

I dag traf Henry en dinosaurusknogle, som fortæller om museets højt værdsatte T.Rex æg. Men i sin iver kommer han til at smadre det. Nu må Henry blive palæontolog, gå tilbage i tiden og finde et andet æg.

Den dag Henry traf ... En dinosaurusknogle
Hel episode
Ny
XDen dag henry traf ... Et bjerg

Henry møder et venligt bjerg. Bjerget kan ikke klø sin ryg, og nu er det op til Henry at redde dagen. Henry bliver bjergbestiger for en dag, men inden han når toppen kradser han bjergsiden på ryggen.

Den dag henry traf ... Et bjerg
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En påskelilje

Henry træffer en påskelilje. Den er ved at gøre klar til en masse nye planter i haven, men de kommer en dag for tidligt. Henry bliver gartner for en dag. Han planter men må også overtale en søvnig sky til at redde haven.

Den dag Henry traf ... En påskelilje
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En kage

Henrytraf en fødselsdagskage. Den er klar til at blive afhentet fra bageriet, da man indser, at kagen ikke er stor nok til alle de folk der kommer til festen. Henry bliver bagermester for en dag, og bager den bedste fødselsdagskage.

Den dag Henry traf ... En kage
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En Gorilla

Henry traf en venlig gorilla. Den var flyttet fra junglen ind i en dyrepark, men kunne ikke få ro for sin nabo tigeren. Tigeren holder ham konstant vågen. Henry bliver dyrlæge for en dag, og får gorillaen i bedre humør.

Den dag Henry traf ... En Gorilla
Hel episode
XDen dag Henry traf ... Månen

Henry møder månen. Han lærer alt om rummet og astronauter. Henry bliver astronaut for en dag, flyver ud i rummet, møder en satellit, undviger meteorer, og deler en dejlig madkurv med månen.

Den dag Henry traf ... Månen
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En kanin

Henry møder en venlig kanin. Kaninen har været tryllekunstnerens assistent, men fik aldrig afsluttet sit nummer. Henry bliver tryllekunstner for en dag. Noget går galt, men forestillingen bliver alligevel rigtig fin.

Den dag Henry traf ... En kanin
Hel episode
XDen dag Henry traf ... en Bil

Henry møder en venlig racerbil. Henry lærer om motorer, og finder ud af, at racerbilen aldrig har gennemført et løb. Henry bliver racerkører for en dag, racer rundt på banen og hjælper racerbilen med at gennemføre sit første løb.

Den dag Henry traf ... en Bil
Hel episode

Den dag Henry traf'