XDen dag Henry traf ... En tandbørste

i dag møde Henry en venlig tandbørste i badeværelset. Henrys første tand falder ud, og han kan ikke vente til tandfeen kommer. Men tandfeen har spist slik, og fået tandpine. Henry bliver tandfe og lærer alt om tandhygiejne.

Den dag Henry traf ... En tandbørste
Hel episode
Ny
XDen dag Henru traf ... en regnbue

Henry møder en farverig regnbue. Regnbuen fortæller Henry om guldkrukken for enden af regnbuen som kun en enhjørning kan finde. Henry bliver enhjørning for en dag, glider ned af regnbuen, ned i en krukke fyldt med dejlig chokolade.

Den dag Henru traf ... en regnbue
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... En heksegryde

Henry møder en heksegryde. Heksegryden drømmer om, at være fyldt med søde sager. Henry bliver troldmand og hjælper heksegryden med en trylleformular og Shazam! Så er der Halloween fest!

Den dag Henry traf ... En heksegryde
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... et æble

I dag er det Henrys første skoledag, og han møder et æble der sidder på lærerens kateder. Men læreren har det ikke så godt, så Henry bliver vikar. Æblet lærer Henry alt om, hvad man lærer i skolen.

Den dag Henry traf ... et æble
Hel episode
Ny
XDen dag henry traf ... En broccoli

I dag møder Henry et broccoli hoved, som har fået ansvar for at holde styr på hylderne i en grøntsags forretning. Henry bliver grønthandler for en dag, og hjælper med at få fyldt hylderne op lige inden åbningstid.

Den dag henry traf ... En broccoli
Hel episode
Ny
XDen dag Henry traf ... Et skateboard

I dag møder Henry et skateboard til en ekstrem sports konkurrence. Skateboard vil gerne være med, men hans skater falder og slår sit knæ. Henry bliver skater, og kommer så godt af sted, at han vinder konkurrencen.

Den dag Henry traf ... Et skateboard
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En kranvogn

Henry traf en gammel kranvogn, som altid havde drømt om at være med i et Monstertruckløb, men ikke har kunne være med, fordi den har for små hjul. Henry bliver mekaniker, og bygger den om til en Monstertruck, så den kan være med i løbet.

Den dag Henry traf ... En kranvogn
Hel episode
XDen dag Henry traf… En tennisketsjer

I dag traf Henry en gammel tennisketsjer. Den havde altid drømt om, at spille en mesterskabskamp. Henry bliver tennisspiller, og tennisketsjeren lærer Henry alle spillets regler, og Henry vinder kampen.

Den dag Henry traf… En tennisketsjer
Hel episode
XDen dag henry traf ... En stjernekiggert

Henry traf en kæmpe stjernekikkert. Den havde lige opdaget et nyt stjernebillede. Men den fik ikke skrevet koordinaterne ned. Henry bliver astronom for en dag og skriver stjernebilledet ned.

Den dag henry traf ... En stjernekiggert
Hel episode
XDen dag Henry traf ... En dinosaurusknogle

I dag traf Henry en dinosaurusknogle, som fortæller om museets højt værdsatte T.Rex æg. Men i sin iver kommer han til at smadre det. Nu må Henry blive palæontolog, gå tilbage i tiden og finde et andet æg.

Den dag Henry traf ... En dinosaurusknogle
Hel episode
XDen dag Henry traf en fodbold

Henry møder en fodbold. Den er ret begejstret, især da de møder et par fodboldstøvler, som gerne vil spille kamp. Henry bliver fodbolddommer for en dag, og hjælper støvlerne med at finde ud af, hvem der er egentlig bedst.

Den dag Henry traf en fodbold
Hel episode

Den dag Henry traf'