XDrage i skolen - Del 2

Da Dora opdager at en babydrage og dens mor i kælderen på sin skole, må Dora og hendes venner forsvare dragerne mod en troldmand, der vil have kontrol over dem.

Drage i skolen - Del 2
Hel episode
Ny
XBogjagt ned ad floden

Kates bog falder i floden, og Dora og Pablo hjælper hende med at ro i kanoen, så hun kan få fat i den, inden den flyder væk!

Bogjagt ned ad floden
XVidunderlig garderobe

Vælg Doras yndlingstøj i dette påklædningsspil!

Dora og vennerne: Dora er vidunderlig
XDrage i skolen - Del 1

Da Dora opdager at en babydrage og dens mor bor i kælderen på sin skole, må Dora og hendes venner forsvare dragerne mod en troldmand, der vil have kontrol over dem.

Drage i skolen - Del 1
Hel episode
XDet store venne-race

Da Doras medkører Alana kommer til skade, er det op til Dora og hendes venner at stå sammen og vinde Det store venne-race, der går gennem hele byen.

Det store venne-race
Hel episode
XEt Magisk Havfrue-eventyr

Dora og hendes venner forvandler sig til havfruer for at besejre havets slemmeste havfrue Sirena Mala, for at forhindre hende i at tage alles skatte.

Et Magisk Havfrue-eventyr
Hel episode
XMysteriet om de magiske heste

Dora og Naiya må overliste hestetyve for at redde en hesteflok, så de kan bringe dem tilbage til byens gård, så børnene kan ride på dem.

Mysteriet om de magiske heste
Hel episode
XHvalpenes Dag!

Dora og hendes venner hjælper den syngende hundehvalp Cusco med at finde dens brødre og bringe dem til den store Hunde Adoptions Dag.

Hvalpenes Dag!
Hel episode