XEn sokke god fest

Dora, Alana og Pablo må hjælpe Sokkeaben Mo med at komme hjem til sig selv i Sokkeland, så han kan nå at puste lysene ud på sin fødselsdagskage!

En sokke god fest
Hel episode
Ny
XBogjagt ned ad floden

Kates bog falder i floden, og Dora og Pablo hjælper hende med at ro i kanoen, så hun kan få fat i den, inden den flyder væk!

Bogjagt ned ad floden
XVidunderlig garderobe

Vælg Doras yndlingstøj i dette påklædningsspil!

Dora og vennerne: Dora er vidunderlig
XBroen til Horseeya

Dora, Emma, Kate, Naiya, and Alana rider på heste op på en gammel regnbue stenbro - som forvandler dem til magiske heste, for at opdage en stor nødsituation i Horseeya.

Broen til Horseeya
Hel episode
XKate og Rapper

Da Kates kæleand, Rapper, uventet dukker op på vennernes lejrtur, må pigerne sørge for at anden ikke kommer i problemer.

Kate og Rapper
Hel episode
XDen tabte halskæde

Dora, Naiya, Pablo og en lille alf ved navn Alex prøver at bringe en magisk halskæde tilbage til dronningen, der er låst inde i et tårn, men de skal tage sig i agt for troldmanden.

Den tabte halskæde
Hel episode
XPrinsessen og Kate

Kate og Prinsesse Maribel bytter plads for en dag, så Dora og Pablo kan hjælpe prinsessen med at vise hendes flyvemaskine frem ved Opfindermarkedet.

Prinsessen og Kate
Hel episode
XHvalpenes Dag!

Dora og hendes venner hjælper den syngende hundehvalp Cusco med at finde dens brødre og bringe dem til den store Hunde Adoptions Dag.

Hvalpenes Dag!
Hel episode