XTuren til Regnbueklippen / En Huggo hændelse

Dora er på vej tilbage til regnskoven for at tage på picnic med Boots, men hun må hellere holde godt øje med Huggo. // Han vil nemlig prøve at stjæle jordbærrene, der ligger i Rygsæk.

Turen til Regnbueklippen / En Huggo hændelse
Hel episode
Ny
XBogjagt ned ad floden

Kates bog falder i floden, og Dora og Pablo hjælper hende med at ro i kanoen, så hun kan få fat i den, inden den flyder væk!

Bogjagt ned ad floden
XVidunderlig garderobe

Vælg Doras yndlingstøj i dette påklædningsspil!

Dora og vennerne: Dora er vidunderlig
XAlanas madvogn

Dora, Alana og alle deres venner drager af sted med en magisk madvogn der hedder Betti, for at lave en kæmpe frokostfest på biblioteket.

Alanas madvogn
Hel episode
XSnemanden Kuldegys

Dora og hendes venner hjælper en modig snemand ved navn Kuldegys, der er blevet væk. Han har lovet, at han vil komme tilbage til sin bedste ven Carolina.

Snemanden Kuldegys
Hel episode
XEn sokke god fest

Dora, Alana og Pablo må hjælpe Sokkeaben Mo med at komme hjem til sig selv i Sokkeland, så han kan nå at puste lysene ud på sin fødselsdagskage!

En sokke god fest
Hel episode
XBroen til Horseeya

Dora, Emma, Kate, Naiya, and Alana rider på heste op på en gammel regnbue stenbro - som forvandler dem til magiske heste, for at opdage en stor nødsituation i Horseeya.

Broen til Horseeya
Hel episode
XHvalpenes Dag!

Dora og hendes venner hjælper den syngende hundehvalp Cusco med at finde dens brødre og bringe dem til den store Hunde Adoptions Dag.

Hvalpenes Dag!
Hel episode