XThanksgiving Parade

Når Piratgrisenes paradevogn sejler væk, er det op til Dora at redde grisene og sørge for at alle kan fejre Thanksgiving sammen.

Hel episode
XFestlig maling

Tegn og mal med dine Nick Jr. yndlingsvenner!

Ny
XLille kort

Dora går på skattejagt med Kortets nevø, Lille Kort, på hans allerførste eventyr.

Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

XDora's Moonlight Adventure

Dora passer Grandmas 3 små kattekillinger, Pico, Mónica og Lucky! Grandma læser en historie til dem om en ugle og en kat som danser på stranden i måneskinen. Killingerne elsker historien og alle slynger sig om garnnøglen mens de falder i søvn. Men øv, snart vækker killingerne Dora fordi garnnøglen rullede ud af vinduet og Lucky løb efter den! Vi skal finde Lucky! Dora, Pico og Mónica sætter sejl på en farverig sejlbåd med snoren som guide, igennem skoven og op over den buede måne. Vi danser en killingedans for at befri en havfrue som er viklet ind i snoren og styrter videre hen mod en ø. Lucky kalder ud til os! Men lige før vi når øen, kommer en kraftige vind og begynder at blæse månen væk - som får øen til at forsvinde! Vi bruger snoren til at fange månen og at finde øen med Lucky. Han danser med en ugle. Uglen vil ikke have, at vi går. Hun vil gerne fortsætte med at danse med Lucky, så Dora inviterer hende til at komme hjem med os. Dora vågner næste morgen og fortæller hende om sin drøm og at hun var på et natlig eventyr. Men se, killingerne leger udendørs med en ugleven!

Hel episode
XHalloween klistermærke løjer

Lav dit eget Halloween klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

XSchool Science Fair

Dora og hendes veninde Emma tager af sted på en videnskabsrejse for at fremvise deres lille vulkan på skolens videnskabsdag om grøn energi.

Hel episode
XSmå kokke

Dora bager kage og har brug for din hjælp!

XBaby Winky Comes Home

Dora og Boots må hjælpe Baby Winky nå tilbage til hans families rumskib før den returnerer til den lilla planet.

Hel episode
XThe Grumpy Old Troll Gets Married

Den gnavne gamle trold skal giftes med Petunia, men har glemt at hente vielsesringene hjemme i hans bedstemors hus.

Hel episode
XBongo's Music Show

Dora og Boots tager Baby Bongo med på et musikalsk eventyr mens de skynder sig hen til det Store Musikshow for at se Baby Bongos allerførste optræden.

Hel episode
XDora's Fantastic Gymnastics Adventure

Dora og Boots øver sig for det Fantastiske gymnastik-show når Dora får en speciel forsendelse - en smuk regnbuevimpel. Wauw - det betyder at Dora er den, der får lov til at indlede den Store gymnastik-show med hendes vimpeldans! Men - Huggo kommer og hugger den! Dora og Boots tager på et gymnastik-eventyr mens vi går på balancegang på træstammer for at undgå krokodiller og komme over Krokodillesøen; Lene viser os hvordan vi springer på trampoline blomster for at komme forbi Blomsterhaven; og vi hjælper Dora svinge højt op på ringe for at nå regnbuevimpelen, som hænger fast på talbrættet i gymnastiksalen. Får vi Doras regnbuevimpel tilbage før showet begynder? Yes!

Hel episode
XBenny the Castaway

Dora og Boots er klar til at have en strandpicnic med alle deres venner når en flaske pludselig ruller ind på en bølge. Åh se, der er en seddel i flasken. Det er en besked fra Benny. Der er gået hul i hans ballon på vej til picnic'en og nu er han strandet på Kokosøen! Åh-åh! Kokosøen er fyldt med dansende kokostræer hvis nødder regner i alle retninger. Benny behøver vores hjææælp! We tager afsted for at redde Benny, først med skib sammen med Piratgrisene, mens det lykkedes os at komme igennem oceanklipperne med hjælp af en sulten sæl. Så med gummibåd for at padle igennem tangplanterne - men pas på stikkefiskene! Og vi prøver at undgå at blive ramt af kokosnødderne mens vi nærmer os Kokosøen! Kom så, Benny behøver vores hjælp!

Hel episode
XHappy Father's Day

Det er fars dag og Dora skal træffe sin familie ved havet for en grillaften. Dora er meget spændt mens vi hjælper hende lave Dads gave - en hjemmelavet drage som hedder Lille Drage! Dad kommer til at være meget glad for den! Men da Dora prøver den ud, bliver Lille Drage pludselig blæst væk i vinden! Åh nej, vi må fange den før hun kommer for langt væk! Vi tager på et fars dag eventyr og ser hvordan vores venner fejrer fars dag med deres fædre. Vi jagter Lille Drage på en luftpudefartøj sammen med Tico og hans dad ned ad den brusende flod, kører med Boots i en racerbil på racerbanen og skynder os hele vejen til havet! Til slut redder Dora og hendes dad dragen - sammen! Yay!!

Hel episode