XLille kort

Dora går på skattejagt med Kortets nevø, Lille Kort, på hans allerførste eventyr.

Lille kort
Hel episode
Ny
XTvillingedag!

Nej, du ser ikke dobbelt, det er tvillingedag! Hjælp Dora og Boots med at få Perrito med til festen for at møde sin tvilling!

Tvillingedag!
XCasa De Dora: Nye Eventyr

Dora slår dørene op til sit hjem. Kom indenfor, og se dig omkring! Der er eventyr i vente!

Alder: 3-6

Casa De Dora: Nye Eventyr
XLægetjekdag

Dora er på vej til hendes årlige lægetjek og undervejs møder hun og Boots nogle venner, som også behøver at besøge lægen.

Lægetjekdag
Hel episode
XNick Jr. Venner forevigt farvebog

Tegn, farvelæg og tilføj klistermærker til de herlige venskaber med Dora the Explorer, PAW Patrol og Bubble Guppies!

Nick Jr. Venner forevigt farvebog
XDoras Thanksgivingoptog

Når Piratgrisenes paradevogn sejler væk, er det op til Dora at redde grisene og sørge for at alle kan fejre Thanksgiving sammen.

Doras Thanksgivingoptog
Hel episode
XFestlig malebog

Tegn, farvelæg og brug klistermærker med dine yndlingsvenner fra Nick Jr.!

Festlig malebog
XPerritos store overraskelse

Dora er afsted på et kæledyr eventyr for at hun kan give sin hvalp Perrito en speciel gave, men de må nå frem til Overrraskelsesbakken før Huggo.

Perritos store overraskelse
Hel episode
XFestlig maling

Tegn og mal med dine Nick Jr. yndlingsvenner!

Nick Jr. festlig maling
XDoras måneskinseventyr

Dora passer Grandmas 3 små kattekillinger, Pico, Mónica og Lucky! Grandma læser en historie til dem om en ugle og en kat som danser på stranden i måneskinen. Killingerne elsker historien og alle slynger sig om garnnøglen mens de falder i søvn. Men øv, snart vækker killingerne Dora fordi garnnøglen rullede ud af vinduet og Lucky løb efter den! Vi skal finde Lucky! Dora, Pico og Mónica sætter sejl på en farverig sejlbåd med snoren som guide, igennem skoven og op over den buede måne. Vi danser en killingedans for at befri en havfrue som er viklet ind i snoren og styrter videre hen mod en ø. Lucky kalder ud til os! Men lige før vi når øen, kommer en kraftige vind og begynder at blæse månen væk - som får øen til at forsvinde! Vi bruger snoren til at fange månen og at finde øen med Lucky. Han danser med en ugle. Uglen vil ikke have, at vi går. Hun vil gerne fortsætte med at danse med Lucky, så Dora inviterer hende til at komme hjem med os. Dora vågner næste morgen og fortæller hende om sin drøm og at hun var på et natlig eventyr. Men se, killingerne leger udendørs med en ugleven!

Doras måneskinseventyr
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XFars Dag

Det er fars dag og Dora skal træffe sin familie ved havet for en grillaften. Dora er meget spændt mens vi hjælper hende lave Dads gave - en hjemmelavet drage som hedder Lille Drage! Dad kommer til at være meget glad for den! Men da Dora prøver den ud, bliver Lille Drage pludselig blæst væk i vinden! Åh nej, vi må fange den før hun kommer for langt væk! Vi tager på et fars dag eventyr og ser hvordan vores venner fejrer fars dag med deres fædre. Vi jagter Lille Drage på en luftpudefartøj sammen med Tico og hans dad ned ad den brusende flod, kører med Boots i en racerbil på racerbanen og skynder os hele vejen til havet! Til slut redder Dora og hendes dad dragen - sammen! Yay!!

Fars Dag
Hel episode
XStrandet på kokosøen

Dora og Boots er klar til at have en strandpicnic med alle deres venner når en flaske pludselig ruller ind på en bølge. Åh se, der er en seddel i flasken. Det er en besked fra Benny. Der er gået hul i hans ballon på vej til picnic'en og nu er han strandet på Kokosøen! Åh-åh! Kokosøen er fyldt med dansende kokostræer hvis nødder regner i alle retninger. Benny behøver vores hjææælp! We tager afsted for at redde Benny, først med skib sammen med Piratgrisene, mens det lykkedes os at komme igennem oceanklipperne med hjælp af en sulten sæl. Så med gummibåd for at padle igennem tangplanterne - men pas på stikkefiskene! Og vi prøver at undgå at blive ramt af kokosnødderne mens vi nærmer os Kokosøen! Kom så, Benny behøver vores hjælp!

Hel episode
XPintos præmie

Dora, Boots og Pinto tager toget til den Store Rideopvisning! Ponyen Pinto er rigtig spændt på at være med i show'et og vil rigtig gerne vinde sin første blå præmie sløjfe! Men når toget bryder sammen, er det op til Dora, Boots og ponyen Pinto at sørge for, at sløjferne når frem til showet i tid, ellers får ingen deres præmier! Og de skal vogte sig for Huggo. Den luskede ræv prøver at hugge sløjferne og han giver ikke op! Dora og Pinto rider hen til fåreflokken, forbi kaktusslangerne og løber i fuld gallop hele vejen til rideopvisningen! "Go Pinto!"

Hel episode
XDoras Påskeeventyr

Hop-hop-happy Påske! Dora og Boots venter på at deres ven Påskeharen kommer med sin kurv fyldt med æg og gaver til deres store æggejagt! Men lige da haren kommer til skoven, hugger Huggo kurven og smider det langt langt væk ind i Regnbuens have -- hvor den er på vej til at ryge ned af et vandfald! Åh nej! Vi må redde harens kurv! Så Dora og Boots tager med haren på et Påskeeventyr. De synger Påskeharens Påske sang, går forbi klø- og kradseblomsterne i blomsterhaven, igennem klappefolden, og sejler ned ad Regnbuefloden på en store gummiand for at redde kurven! Dora fanger kurven i sidste øjeblik og vi tager hjem til den store Påskeæggejagt med alle vores venner! Hvilken spændende Påskeeventyr!

Hel episode
XDoras fantastiske gymnastik-eventyr

Dora og Boots øver sig for det Fantastiske gymnastik-show når Dora får en speciel forsendelse - en smuk regnbuevimpel. Wauw - det betyder at Dora er den, der får lov til at indlede den Store gymnastik-show med hendes vimpeldans! Men - Huggo kommer og hugger den! Dora og Boots tager på et gymnastik-eventyr mens vi går på balancegang på træstammer for at undgå krokodiller og komme over Krokodillesøen; Lene viser os hvordan vi springer på trampoline blomster for at komme forbi Blomsterhaven; og vi hjælper Dora svinge højt op på ringe for at nå regnbuevimpelen, som hænger fast på talbrættet i gymnastiksalen. Får vi Doras regnbuevimpel tilbage før showet begynder? Yes!

Hel episode