XStrandet på kokosøen

Dora og Boots er klar til at have en strandpicnic med alle deres venner når en flaske pludselig ruller ind på en bølge. Åh se, der er en seddel i flasken. Det er en besked fra Benny. Der er gået hul i hans ballon på vej til picnic'en og nu er han strandet på Kokosøen! Åh-åh! Kokosøen er fyldt med dansende kokostræer hvis nødder regner i alle retninger. Benny behøver vores hjææælp! We tager afsted for at redde Benny, først med skib sammen med Piratgrisene, mens det lykkedes os at komme igennem oceanklipperne med hjælp af en sulten sæl. Så med gummibåd for at padle igennem tangplanterne - men pas på stikkefiskene! Og vi prøver at undgå at blive ramt af kokosnødderne mens vi nærmer os Kokosøen! Kom så, Benny behøver vores hjælp!

Strandet på kokosøen
Hel episode
Ny
XTvillingedag!

Nej, du ser ikke dobbelt, det er tvillingedag! Hjælp Dora og Boots med at få Perrito med til festen for at møde sin tvilling!

Tvillingedag!
XNick Jr. Venner forevigt farvebog

Tegn, farvelæg og tilføj klistermærker til de herlige venskaber med Dora the Explorer, PAW Patrol og Bubble Guppies!

Nick Jr. Venner forevigt farvebog
XPintos præmie

Dora, Boots og Pinto tager toget til den Store Rideopvisning! Ponyen Pinto er rigtig spændt på at være med i show'et og vil rigtig gerne vinde sin første blå præmie sløjfe! Men når toget bryder sammen, er det op til Dora, Boots og ponyen Pinto at sørge for, at sløjferne når frem til showet i tid, ellers får ingen deres præmier! Og de skal vogte sig for Huggo. Den luskede ræv prøver at hugge sløjferne og han giver ikke op! Dora og Pinto rider hen til fåreflokken, forbi kaktusslangerne og løber i fuld gallop hele vejen til rideopvisningen! "Go Pinto!"

Pintos præmie
Hel episode
XFestlig malebog

Tegn, farvelæg og brug klistermærker med dine yndlingsvenner fra Nick Jr.!

Festlig malebog
XDoras Påskeeventyr

Hop-hop-happy Påske! Dora og Boots venter på at deres ven Påskeharen kommer med sin kurv fyldt med æg og gaver til deres store æggejagt! Men lige da haren kommer til skoven, hugger Huggo kurven og smider det langt langt væk ind i Regnbuens have -- hvor den er på vej til at ryge ned af et vandfald! Åh nej! Vi må redde harens kurv! Så Dora og Boots tager med haren på et Påskeeventyr. De synger Påskeharens Påske sang, går forbi klø- og kradseblomsterne i blomsterhaven, igennem klappefolden, og sejler ned ad Regnbuefloden på en store gummiand for at redde kurven! Dora fanger kurven i sidste øjeblik og vi tager hjem til den store Påskeæggejagt med alle vores venner! Hvilken spændende Påskeeventyr!

Doras Påskeeventyr
Hel episode
XFestlig maling

Tegn og mal med dine Nick Jr. yndlingsvenner!

Nick Jr. festlig maling
XDoras danseopvisning

Doras danseundervisning har et stort show foran alle deres venner og familie. Dora starter showet og kan ikke vente til at hendes familie skal se hende danse. Men andebuddet afleverer svømmefødder i stedet for dansesko.

Doras danseopvisning
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XDora i Troldeland

Dora og Boots er på vej til en ny legeplads lige over på den anden side af Troldebroen. Når Dora og Boots når frem, ser de at porten er ned og Kortet finder ud af at Den Gnavne Gamle Trold sidder fast i et magisk hul!

Dora i Troldeland
Hel episode
XFyr af

På fuld fart ud i rummet i denne Nick Jr. samling af rumspil!

Nick Jr. Fyr af
XDoras Ridderlige Redningsaktion, Del 2

Dora er en ridder og Boots er hendes væbner, når de hjælper Rocinante, Don Quixotes noble og trofast hest. Han vil gerne redde Quixote, som er fanget i en forladt bibliotek i Eventyrslottet.

Doras Ridderlige Redningsaktion, Del 2
Hel episode