XTuga Hjælper Månen, Del 2

Det er fuldmåne, og Diego, Alicia og Tuga er nede på stranden for at gøre sig klar til "Måneskinsfortællingen". Det er Diegos tur til at fortælle en historie i dag.

Tuga Hjælper Månen, Del 2
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XTuga Hjælper Månen, Del 1

Det er fuldmåne, og Diego, Alicia og Tuga er nede på stranden for at gøre sig klar til "Måneskinsfortællingen". Det er Diegos tur til at fortælle en historie i dag.

Tuga Hjælper Månen, Del 1
Hel episode
XFyr af

På fuld fart ud i rummet i denne Nick Jr. samling af rumspil!

Nick Jr. Fyr af
XSilkeabemors Dag

Det er mors dag i regnskoven, og det fejres af alle. Bortset fra Silkeaberne, som har glemt det og ikke har nogen gave til deres mor.

Silkeabemors Dag
Hel episode
XHalloween klistermærke løjer

Lav dit eget Halloween klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Klistermærke løjer
XSøkoens Havfrueredning

Diego læser Baby Søkos yndlingshistorie. Der var engang en havfrueby på havbunden. Men en dag begyndte jorden at ryste så meget, at et bjerg begyndte at vokse under byen - og havfruebyen blev løftet op.

Søkoens Havfrueredning
Hel episode
XHvislende Willie finder en ven (Willie den Hvislende And)

"En and og en jaguar er et umage par", synger Willie den Hvislende And og Babyjaguaren. Willie har aldrig set en jaguar før, og de to bliver hurtigt gode venner.

Hvislende Willie finder en ven (Willie den Hvislende And)
Hel episode
XEn ny Flamingo-mama

I dag vil alle flamingoæggene blive udklækket! Diego er i Andesbjergene på vej til Flamingosøen, da han pludselig hører et råb om hjælp. Det er Flamingo-mama, der gemmer sig for en ræv inde i en grotte.

En ny Flamingo-mama
Hel episode
XEgyptisk Kameleventyr

Diego besøger sin ven Medina i Egypten for at lære alt om kameler. Men da de opdager, at floden i Medinas hjemby er ved at tørre ud, må de finde en måde at fylde den igen til gavn for kamelerne og de andre ørkendyr.

Egyptisk Kameleventyr
Hel episode
XFrugtflagermusen Freddie redder Halloween

Det er Halloween! Diego, Alicia og Frugtflagermusen Freddie gør klar til at lege 'slik-eller-ballade- med alle dyrene, da de pludselig hører nogen råbe om hjælp. Diego bruger Klik til at finde de nødstedte dyr. Det er lamaer!

Frugtflagermusen Freddie redder Halloween
Hel episode
XKryb og Kravl

Diego og Kicho skal til Billeflokkens Danseshow. Ved hjælp af Kichos tryllefløjte, skrumper de ind til billestørrelse, så de kan komme ind til den hemmelige flod.

Kryb og Kravl
Hel episode