XVelkommen Hjem, Løveklub

Løverne holder en "velkomme hjem"-fest for Løveklubben. Da Diego, Baby Jaguar og løverne er på vej, opdager de, at nogle små løver er kommet i problemer på vej til festen. Nu er det op til Diego og Løvefar til at hjælpe dem.

Velkommen Hjem, Løveklub
Hel episode
Ny
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XDiegos Orangutang-redning

Diego besøger sin ven Burgin på hans Orangutangreservat på Borneo. Alle er i gang med at lege, da Baby Orangutang går om bord i Diegos kano og pludselig flyder væk! Diego har brug for din hjælp til at redde ham.

Diegos Orangutang-redning
Hel episode
XFyr af

På fuld fart ud i rummet i denne Nick Jr. samling af rumspil!

Nick Jr. Fyr af
XHvor Er Okapis Bror?

Diego, Alicia og Baby Jaguar rejser til den afrikanske regnskov for at besøge okapierne. Under en gemmeleg gemmer Okapis bror sig for godt, og han farer vild. Nu er det op til Díego at finde ham!

Hvor Er Okapis Bror?
Hel episode
XHalloween klistermærke løjer

Lav dit eget Halloween klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Klistermærke løjer
XSøpapegøjernes Fiskeeventyr

Diego er på Grønland for at hjælpe med at babysitte de små søpapegøje-babyer. Babyernes mor og far er endnu ikke vendt tilbage med mad til babyernes måltid! Nu må Diego i aktion for at finde fisk, som babyerne kan spise.

Søpapegøjernes Fiskeeventyr
Hel episode
XDen Store Isbjørneredning

I dette musikalske eventyr besøger Diego og Baby Jaguar det Arktiske Dyrehospital for Vilde Dyr, hvor der bor en masse arktiske dyr - inklusiv isbjørne.

Den Store Isbjørneredning
Hel episode
XTuga Hjælper Månen, Del 2

Det er fuldmåne, og Diego, Alicia og Tuga er nede på stranden for at gøre sig klar til "Måneskinsfortællingen". Det er Diegos tur til at fortælle en historie i dag.

Tuga Hjælper Månen, Del 2
Hel episode
XTuga Hjælper Månen, Del 1

Det er fuldmåne, og Diego, Alicia og Tuga er nede på stranden for at gøre sig klar til "Måneskinsfortællingen". Det er Diegos tur til at fortælle en historie i dag.

Tuga Hjælper Månen, Del 1
Hel episode
XSilkeabemors Dag

Det er mors dag i regnskoven, og det fejres af alle. Bortset fra Silkeaberne, som har glemt det og ikke har nogen gave til deres mor.

Silkeabemors Dag
Hel episode
XSøkoens Havfrueredning

Diego læser Baby Søkos yndlingshistorie. Der var engang en havfrueby på havbunden. Men en dag begyndte jorden at ryste så meget, at et bjerg begyndte at vokse under byen - og havfruebyen blev løftet op.

Søkoens Havfrueredning
Hel episode