XSilkeabemors Dag

Det er mors dag i regnskoven, og det fejres af alle. Bortset fra Silkeaberne, som har glemt det og ikke har nogen gave til deres mor.

Silkeabemors Dag
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XDiego og Dora følger monark-sommerfuglen til festival

Diego og hans familie er til Monark Sommerfugle Festival, og venter på at alle sommerfuglene skal komme for at overvintre. Men så modtager Diego et opkald fra Dora, der fortæller ham, at en Baby Monark ikke vil komme ud af sin kokon.

Diego og Dora følger monark-sommerfuglen til festival
Hel episode
XFyr af

På fuld fart ud i rummet i denne Nick Jr. samling af rumspil!

Nick Jr. Fyr af
XSøkoens Havfrueredning

Diego læser Baby Søkos yndlingshistorie. Der var engang en havfrueby på havbunden. Men en dag begyndte jorden at ryste så meget, at et bjerg begyndte at vokse under byen - og havfruebyen blev løftet op.

Søkoens Havfrueredning
Hel episode
XHalloween klistermærke løjer

Lav dit eget Halloween klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Klistermærke løjer
XHvislende Willie finder en ven (Willie den Hvislende And)

"En and og en jaguar er et umage par", synger Willie den Hvislende And og Babyjaguaren. Willie har aldrig set en jaguar før, og de to bliver hurtigt gode venner.

Hvislende Willie finder en ven (Willie den Hvislende And)
Hel episode
XAlicia og Hvidhale på redningsaktion

Åh-åh! Der er klippeskred i ørkenen! Diego flytter hjortene væk fra skreddet, og Alicia skal sørge for at de ikke glemmer nogen. Alicia finder et hjortekid, der sidder fast i nogle buske tæt på klippeskreddet!

Alicia og Hvidhale på redningsaktion
Hel episode
XEn ny Flamingo-mama

I dag vil alle flamingoæggene blive udklækket! Diego er i Andesbjergene på vej til Flamingosøen, da han pludselig hører et råb om hjælp. Det er Flamingo-mama, der gemmer sig for en ræv inde i en grotte.

En ny Flamingo-mama
Hel episode
XEgyptisk Kameleventyr

Diego besøger sin ven Medina i Egypten for at lære alt om kameler. Men da de opdager, at floden i Medinas hjemby er ved at tørre ud, må de finde en måde at fylde den igen til gavn for kamelerne og de andre ørkendyr.

Egyptisk Kameleventyr
Hel episode
XRed kæmpeskildpadderne

Diegos Dad introducerer Diego og Dora for et meget specielt dyr, elefantskildpadden ensomme Louie. Han forklarer dem, at Louie er er meget ensom, fordi der aldrig er nogen, der har fundet en skildpadde magen til ham.

Red kæmpeskildpadderne
Hel episode
XFrugtflagermusen Freddie redder Halloween

Det er Halloween! Diego, Alicia og Frugtflagermusen Freddie gør klar til at lege 'slik-eller-ballade- med alle dyrene, da de pludselig hører nogen råbe om hjælp. Diego bruger Klik til at finde de nødstedte dyr. Det er lamaer!

Frugtflagermusen Freddie redder Halloween
Hel episode