XRegnskovs-rapsodi

Diego og et par syngende rød-øjede løvfrøer øver sig på regnskovens koncert, da Alicia kalder fra et naturligt amfi-teater.

Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

XGorillasjov

Diego er i Central Afrika, og besøger sin ven Juma, som vil præsentere ham for en ny Baby Gorilla, der skal være Bjergets Konge.

Hel episode
XHalloween klistermærke løjer

Lav dit eget Halloween klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

XHvislende Willie finder en ven (Willie den Hvislende And)

"En and og en jaguar er et umage par", synger Willie den Hvislende And og Babyjaguaren. Willie har aldrig set en jaguar før, og de to bliver hurtigt gode venner.

Hel episode
XDiego og Hulepindsvin redder pinataen

Diego og Alicia holder fødselsdagsfest for Pindsvin. Pindsvin elsker fester, især pinataen! Men Boboerne kommer til at binde balloner til pinataen, så den svæver op mod himlen.

Hel episode
XSuper-flyveegernet kommer til hjælp

Diego kører på sin motorcykel, da han støder på et flyvende egern, der prøver at redde en dværgsilkeabe. Men silkeaben er for tung, og Diego må komme til undsætning. Flyvende Egern har det skidt med, ikke at kunne klare det alene.

Hel episode
XAlicia og Hvidhale på redningsaktion

Åh-åh! Der er klippeskred i ørkenen! Diego flytter hjortene væk fra skreddet, og Alicia skal sørge for at de ikke glemmer nogen. Alicia finder et hjortekid, der sidder fast i nogle buske tæt på klippeskreddet!

Hel episode
XDiego og Dora følger monark-sommerfuglen til festival

Diego og hans familie er til Monark Sommerfugle Festival, og venter på at alle sommerfuglene skal komme for at overvintre. Men så modtager Diego et opkald fra Dora, der fortæller ham, at en Baby Monark ikke vil komme ud af sin kokon.

Hel episode
XRed kæmpeskildpadderne

Diegos Dad introducerer Diego og Dora for et meget specielt dyr, elefantskildpadden ensomme Louie. Han forklarer dem, at Louie er er meget ensom, fordi der aldrig er nogen, der har fundet en skildpadde magen til ham.

Hel episode
XDen grønne leguan hjælper Grandpa med at plante en ny jordbærmark

Det er i vækstperioden, og tid til Grandpas Jordbærfestival! Men da en stærk vind blæser alle jordbærrene væk, må Alicia bede Diego om hjælp.

Hel episode
XBabychincillaen Chinta

Diego transformerer Redningstasken til en svæveflyver, og flyver ned og griber Chinta, lige før hun falder i vandet.

Hel episode