XPyramideskatten

Familien spiller Pauls yndlingsbrætspil, Pyramideskatten, men Shelia bliver kaldt på arbejde - der er gået noget galt med en vigtig diamantleverance. De bygger så en gravemaskine til deres egen skattejagt.

Pyramideskatten
Hel episode
Ny
XVandkraft

Sheila har fødselsdag, og er der nogen bedre måde at fejre det på end med hendes yndlingsdessert, beigneter? Men hvordan skal Nanni bage dem med en ødelagt ovn? Kiva og Paul begiver sig til Mississippifloden for at bygge en ovn drevet på vandkraft, så de kan komme i gang med at bage.

Vandkraft
Hel episode
Ny
XStilhedens Hav

Nanni leder efter et roligt sted hvor hun kan dyrke yoga, men vejarbejderne udenfor har andre planer. Paul siger at hun må helt til Månen for at få fred, så de bygger et rumskib og drøner af sted for at finde Stilhedens hav.

Stilhedens Hav
Hel episode
Ny
XBuler i Vejen

Kiva og Nanni er ude at cykle, men Nannis gamle cykel kører ikke så godt på den ujævne sti. For at få det hele til at køre glat skaber Kiva, Paul og Magnus en effektiv vejtromle der kunne udjævne Himalaya - men pas på den afskyelige snemand!

Buler i Vejen
Hel episode
Ny
XNed i Dybet

Det er tid til en sjov familieudflugt til stranden, men Kivas mor mister sin bryllupsring i sandet! Eller er den blevet stjålet af lumpne pirater? Kaptajn Kiva, pirat Paul og kahytshund Magnus står til søs for at finde den forsvundne skat.

Ned i Dybet
Hel episode
Ny
XDigi Kiva

Jitesh finder sit yndlingsvideospil, Hoppemissionen, blandt de ting Nanni vil sælge på loppemarkedet. Han spiller et sidste spil, men finder en fejl - det kan de ikke sælge! Kiva, Paul og Magnus begiver sig af sted for at redde spillet og reparere fejlen!

Digi Kiva
Hel episode
Ny
XKivas Bilvask

Det er Holi, og selv ikke Nannis bil slipper for al farvepulveret der bliver kastet omkring! Det er godt Kivas bilvask er åbnet! Men Nannis bil er ikke den eneste kunde! Nu skal der vaskes og spules for alle pengene!

Kivas Bilvask
Hel episode
Ny
XEn Symfoni til Nanni

Nannis gamle yndlingsplade er blevet ridset af pickupnålen, og nu kan hun ikke huske melodien. Alle mand om bord på Sonic Surfer 5000! Kiva, Paul og Magnus stævner ud for at finde de rigtige lyde med hjælp fra nogle dyrevenner!

En Symfoni til Nanni
Hel episode
Ny
XHøjt op i Skyerne

Nannis vinduer er rigtig snavsede, men far har højdeskræk, så det vil tage lang tid at pudse dem rene. Kiva og Paul laver et vinduesvasker-vidunder, der skal klare arbejdet. Men hvordan holder de sæbevandet i spanden rent?

Højt op i Skyerne
Hel episode
XVandland

Nanni tager Kiva, Paul og Pauls lillebror John med hen til legepladsen - men den er lukket på grund af oversvømmelse! Det er tid til at chefingeniør Kiva og landmåler Paul bygger en dæmning. Kan de nå at blive færdige med projektet inden vandstanden bliver for høj?

Vandland
Hel episode
XDinosaur-sjov

Nanni laver pakora, men det er bøvlet af pille de mange æg. Kiva og Paul vil gerne finde et kæmpeæg, der kan gøre det lettere for Nanni. Et dinosauræg ville være stort nok, men hvor finder man sådan et?

Dinosaur-sjov
Hel episode

Kiva kan alt