XFødselsdagsøen

Pauls ballon svæver for højt op, og han kan ikke få den tilbage. Kiva designer en varmluftsballon, så de kan komme den til undsætning. Men det er sværere at få fat i Pauls ballon end de havde regnet med, og børnene må have hjælp af eventyrer-Nanni.

Fødselsdagsøen
Hel episode
Ny
XAbrakamagnus

Nannis trofaste tæppebanker er forsvundet. Kiva og Paul tager ud for at lede efter den på et flyvende tæppe. Problemet er bare at de ikke aner hvordan den ser ud. Det er tid til at tilkalde en ganske særlig ånd - Abrakamagnus!

Abrakamagnus
Hel episode
Ny
XOp til Regnbuen

Nannis paraply bliver vendt på vrangen af et vindstød, så Kiva og Paul laver en brudsikker paraply til hende. Men da et kæmpe vindpust løfter dem op til en regnbue, må de regne ud hvordan de kommer hjem inden solen får den til at forsvinde.

Op til Regnbuen
Hel episode
Ny
XVand Venter vi på?

Nanni passer sin nabos fisk, Neptun, men den er forsvundet fra sin bowle. Hvor kan den være? Kiva og Paul opfinder dykkerdragter, så de kan lede efter ham. Med hjælp fra Magnus finder de Neptun og opdager at han er fiskenes konge.

Vand Venter vi på?
Hel episode
Ny
XDinosaur-sjov

Nanni laver pakora, men det er bøvlet af pille de mange æg. Kiva og Paul vil gerne finde et kæmpeæg, der kan gøre det lettere for Nanni. Et dinosauræg ville være stort nok, men hvor finder man sådan et?

Dinosaur-sjov
Hel episode
Ny
XKatastrofe-Kiva

Nanni og Kiva river blade sammen, men vinden (og Paul) bliver ved med at sprede bunken. Måske kan de lære at 'indfange' bladene i det vilde vesten? Børnene øver sig på nogle drøvtyggere, men da en tornado slår til - bliver det hele lidt imod vinden.

Katastrofe-Kiva
Hel episode
Ny

Kiva kan alt