XPaneer-Bjergbestigerne

Nanni venter på at få leveret gedemælk til sin legendariske paneer-ost. Kiva og Paul hjælper til ved at bygge deres egen mælkemaskine og tager til Alperne for at finde bjerggeder. Pas på lavinerne!

Paneer-Bjergbestigerne
Hel episode
Ny
XKiva Siger Bøh

Det er halloween, men Nanni har intet kostume! Så der er afgang med Gyserby-ekspressen når Kiva og Paul leder efter den perfekte udklædning. Men toget kører af sporet, og de får brug for et genialt, magnetisk påfund for at fuldføre deres halloween-mission!

Kiva Siger Bøh
Hel episode
Ny
XSpecialforsendelsen

Nanni har lavet en særlig bryllupsgave til kusine Devika, men har ikke nået at sende den i tide. Elefanthovedklædet når ikke til Indien i tide, medmindre Kiva og Paul kan finde en løsning. Det er tid til en himmelscooter-specialforsendelse.

Specialforsendelsen
Hel episode
Ny
XDiagnose: Meget fræk

Stakkels Magnus' pote er kommet til skade. Heldigvis er dr. Kiva og dr. Paul klar til at hjælpe. Et røntgenbillede viser ikke noget, så det er tid til en særlig hundescanning, og vores dyrlæger finder der er tale om et tilfælde meget fræk

Diagnose: Meget fræk
Hel episode
Ny
XNed Under Jorden

Kiva og Saul hjælper Nanni med at rydde op i stuen og finder et gammelt fotografi af Nanni og Jitesh og en tidskapsel. Et kort bag på billedet fører til et underjordisk eventyr, hvor de prøver at finde den begravede tidskapsel.

Ned Under Jorden
Hel episode
Ny
XKnas med Gulerødderne

Nanni har meldt sig til en kæmpegrøntsagskonkurrence, men hendes grøntsagsbed giver kun bittesmå gulerødder. Kiva og Paul rejser ind i eventyret Hans og bønnestagen og begiver sig mod kæmpens have på jagt efter en kæmpegulerod.

Knas med Gulerødderne
Hel episode
Ny
XSommerfuglejagten

En side i Nannis afholdte sommerfuglebog - med en tegning af den mexicanske svalehale - er forsvundet. Børnene tager til Mexico for at finde den hemmelighedsfulde sommerfugl og erstatte siden i Nannis bog.

Sommerfuglejagten
Hel episode
Ny
XCricket-Skaden

Kiva og hendes far vil lære Paul om cricket, men hendes far er hæmmet af en brækket arm. Kiva tegner en automatisk bowlermaskine der skal hjælpe, og da Magnus finder konfettikanonen frem, er der brug for en lys idé, der kan redde dagen.

Cricket-Skaden
Hel episode
Ny
XDinosaur-sjov

Nanni laver pakora, men det er bøvlet af pille de mange æg. Kiva og Paul vil gerne finde et kæmpeæg, der kan gøre det lettere for Nanni. Et dinosauræg ville være stort nok, men hvor finder man sådan et?

Dinosaur-sjov
Hel episode

Kiva kan alt