XLivets fester

Mari Golden Petals går amok i festplanlægning, og planlægger tre fester på den samme dag, hvilket gør hende til den eneste gæst hos alle de andre.

Livets fester
Hel episode
Ny
XBalancenummeret

Peanut giver Rosy en cykel, så hun hurtigere kan rykke ud i nødstilfælde. Nu må Rosy så bare lære ikke at være bange for at cykle.

Balancenummeret
Hel episode
Ny
XDen ottebenede ven

En tilskadekommen edderkop flytter ind i Jewels hus, og Jewel må komme sin frygt til livs, og Kat må sluge sin jalousi, da de begge bliver glade for den uventet charmerende edderkop.

Den ottebenede ven
Hel episode
Ny
XMed kirsebær på toppen

Crumbs bager altid kagen til Blossoms "Jordens Dag"-fødselsdagsfest, men i år har Blossom fundet en ny bager: Cherry Crisp Crust.

Med kirsebær på toppen
Hel episode
Ny
XKnirk knirk bank bank

Da Specs forsvinder, mens hun leder efter en mystisk spøgelseshund, følger Bea efter hende ind i et spøgelseshus og møder Scraps Stitched 'n Sewn, som ser uhyggelig ud, men som er meget sky.

Knirk knirk bank bank
Hel episode
Ny
XBæver alene i verden

Da Ace bygger en ny træhugningsmaskine, føler Bæver sig uønsket og søger efter en ny Lala, som har brug for et kæledyr. Det han ikke ved, er at han aldrig kan erstattes.

Bæver alene i verden
Hel episode
Ny
XBlossoms fantastiske fantastier

Blossom er fast besluttet på at hjælpe alle sine venner med at få haver. Nogle af dem bor i ugæstfrie klimaer, så hun prøver at ændre på det, hvilket får uventede konsekvenser.

Blossoms fantastiske fantastier
Hel episode
Ny
XMangos fastlandsferie

Da Patch møder Mango Tiki Wiki, der bor alene på en tropisk ø, inviterer han hende til Lalaloopsyland, men tager fejl da han tror, hun vil flytte dertil, når hun omgives af nye venner.

Mangos fastlandsferie
Hel episode
Ny
XTo pirater er bedre end en

Patch og pigepiraten Peggy Seven Seas kæmper om at blive den første, der finder en skat. De har hver halvdelen af et skattekort. Men først da de går sammen, får de heldet med sig.

To pirater er bedre end en
Hel episode
Ny
XWinters vidunderlige Is- og Sneshow

Winter inviterer Spot til at deltage i sit isskøjteshow, men det tager en uventet og farverig drejning.

Winters vidunderlige Is- og Sneshow
Hel episode
Ny
XHøjt at flyve

Da Mittens, Peanut og Forest ikke kan komme ned fra Lalaloopsylands højeste træ, kæmper Ember og Dyna Might om at blive den helt, der redder dem. Men det ender med, at de må arbejde sammen for at redde vennerne.

Højt at flyve
Hel episode
XJewels smykkeskrin

Da Jewels smykkeskrin flyder ud på havet, tager Jewel, Marina og Patch på en sørejse for at få det tilbage. Jewel opdager, at hun er mere modig og eventyrlysten, end hun troede.

Jewels smykkeskrin
Hel episode