XLivets fester

Mari Golden Petals går amok i festplanlægning, og planlægger tre fester på den samme dag, hvilket gør hende til den eneste gæst hos alle de andre.

Livets fester
Hel episode
XDen ottebenede ven

En tilskadekommen edderkop flytter ind i Jewels hus, og Jewel må komme sin frygt til livs, og Kat må sluge sin jalousi, da de begge bliver glade for den uventet charmerende edderkop.

Den ottebenede ven
Hel episode
XMed kirsebær på toppen

Crumbs bager altid kagen til Blossoms "Jordens Dag"-fødselsdagsfest, men i år har Blossom fundet en ny bager: Cherry Crisp Crust.

Med kirsebær på toppen
Hel episode
XKnirk knirk bank bank

Da Specs forsvinder, mens hun leder efter en mystisk spøgelseshund, følger Bea efter hende ind i et spøgelseshus og møder Scraps Stitched 'n Sewn, som ser uhyggelig ud, men som er meget sky.

Knirk knirk bank bank
Hel episode
XTo pirater er bedre end en

Patch og pigepiraten Peggy Seven Seas kæmper om at blive den første, der finder en skat. De har hver halvdelen af et skattekort. Men først da de går sammen, får de heldet med sig.

To pirater er bedre end en
Hel episode
XMysteriet om den forsvundne Pickles

Den aften som Pickles skal præsentere sin ny specialitet, Pickles-budding, finder hun ud af, at alle hendes pickles er forsvundet. Detektiv Pickles, og hendes trofaste hjælper Hot Dog, sætter sig for at finde ud af hvem der tog dem - og hvorfor.

Mysteriet om den forsvundne Pickles
Hel episode
XEfter bogen

Bea prøver at genskabe et eventyr fra det Vilde Vesten fra en af sine yndlingsbøger, men tingene går galt, og hun ender med at opfinde en helt ny historie.

Efter bogen
Hel episode
XBæver alene i verden

Da Ace bygger en ny træhugningsmaskine, føler Bæver sig uønsket og søger efter en ny Lala, som har brug for et kæledyr. Det han ikke ved, er at han aldrig kan erstattes.

Bæver alene i verden
Hel episode
XNattens rider

Da den modige og frygtløse Sir Ridderlig indrømmer, at han er bange for mange ting, indvilliger hans venner i at tage med ham på en mission for at finde en magisk amulet, der med garanti vil hjælpe ham af med frygten.

Nattens rider
Hel episode
XPeppybold

Lalaerne kan godt lide Peppys entusiame, men ønsker hun måske var KNAPT så entusiatisk. Peppy finder ud af, at hun har brug for noget større at heppe på, så hun opfinder en ny holdsport - Peppybold.

Peppybold
Hel episode
XHøjt at flyve

Da Mittens, Peanut og Forest ikke kan komme ned fra Lalaloopsylands højeste træ, kæmper Ember og Dyna Might om at blive den helt, der redder dem. Men det ender med, at de må arbejde sammen for at redde vennerne.

Højt at flyve
Hel episode
XJewels smykkeskrin

Da Jewels smykkeskrin flyder ud på havet, tager Jewel, Marina og Patch på en sørejse for at få det tilbage. Jewel opdager, at hun er mere modig og eventyrlysten, end hun troede.

Jewels smykkeskrin
Hel episode