XHollys glædelige jul

Det er Glædelig Jul, den eneste dag, hvor det sner i hele Lalaloopsyland, og Holly Sleighbells har planer om at uddele pakker til alle på sin slæde, men mangel på sne tvinger hende til at hente hjælp hos en af sine venner.

Hel episode
XKrokant-nødde-muffin-missionen

Crumbs prøver at bage en krokant-nødde-muffin til Sunny, men først må hun lokalisere den sjældne krokant-nød.

Hel episode
XDots månemission

Da Dots rumskib bryder sammen, så hun ikke kan rejse til månen, laver hendes venner en kopimåne til hende i Lalaloopsyland

Hel episode
XBag hegnet

Spot tegner portrætter af alle sine venner, men i starten lytter hun alt for meget til alle andres forslag. Til sidst erkender hun, at hun må være tro mod sin egen kunstneriske vision.

Hel episode
XBlossoms sjældne plante

Da Blossom finder en sjælden plante, der kun lever i 24 timer, får hun hjælp af vennerne, til at holde den i live længe nok til at se den blomstre.

Hel episode
XRosys fridag

En afslappende cykeltur med vennerne tærer på Rosys ressourcer, da både vennerne og vognen med førstehjælpsudstyr får brug for førstehjælp.

Hel episode
XDig og mig og vi to

Mistys tryllekunst går galt, så Forest og Jewel ender med begge at have en hånd, der sidder fast inde i en magisk æske. Og det er slemt, for de har begge to ting, de skal som ikke kan udsættes.

Hel episode
XDot og stjernefangeren

Dot fanger en faldende stjerne, men da hun har den, bliver hun klar over, at noget er galt. Med vennernes hjælp sender hun den tilbage op i himlen, så alle kan nyde dens skin.

Hel episode
XDynamisk duo

Dyna Might, Lalaloopsylands superhelt, afholder optagelsesprøve for hjælpere, men finder ud af, at hun altid har haft en, nemlig kæledyret Vaskebjørn.

Hel episode
XBytte-bytte-købmands-krise

Jewel elsker at fejre Knappehøst-festivalen på samme måde hvert år, lige indtil blikdåsetelefon-linjerne krydses, så alles roller i festlighederne byttes om.

Hel episode
XNu er han dér, nu er han ikke

Misty udfører en tryllekunst, som får Kanin til at forsvinde ... men hun kan ikke få ham til at dukke op igen! Imens jagter Kanin en løbsk hoppende rød bold - en vigtig del af Mistys trylleshow.

Hel episode
XEn latter fra maven

Da Forest får grine-mave, flytter Rosy ind for at hjælpe ham med at finde en kur.

Hel episode