XHøjt at flyve

Da Mittens, Peanut og Forest ikke kan komme ned fra Lalaloopsylands højeste træ, kæmper Ember og Dyna Might om at blive den helt, der redder dem. Men det ender med, at de må arbejde sammen for at redde vennerne.

Højt at flyve
Hel episode
Ny
XJewels smykkeskrin

Da Jewels smykkeskrin flyder ud på havet, tager Jewel, Marina og Patch på en sørejse for at få det tilbage. Jewel opdager, at hun er mere modig og eventyrlysten, end hun troede.

Jewels smykkeskrin
Hel episode
Ny
XNattens rider

Da den modige og frygtløse Sir Ridderlig indrømmer, at han er bange for mange ting, indvilliger hans venner i at tage med ham på en mission for at finde en magisk amulet, der med garanti vil hjælpe ham af med frygten.

Nattens rider
Hel episode
Ny
XPeppybold

Lalaerne kan godt lide Peppys entusiame, men ønsker hun måske var KNAPT så entusiatisk. Peppy finder ud af, at hun har brug for noget større at heppe på, så hun opfinder en ny holdsport - Peppybold.

Peppybold
Hel episode
Ny
XMysteriet om den forsvundne Pickles

Den aften som Pickles skal præsentere sin ny specialitet, Pickles-budding, finder hun ud af, at alle hendes pickles er forsvundet. Detektiv Pickles, og hendes trofaste hjælper Hot Dog, sætter sig for at finde ud af hvem der tog dem - og hvorfor.

Mysteriet om den forsvundne Pickles
Hel episode
Ny
XEn latter fra maven

Da Forest får grine-mave, flytter Rosy ind for at hjælpe ham med at finde en kur.

En latter fra maven
Hel episode
Ny
XSnabelshow

Peanut mister stemmen, da hun gør Elefant klar til at blive cirkusstjerne. Derfor underviser hun den sky Pillow i at være sprechstallmeister.

Snabelshow
Hel episode
Ny
XSå tæt på og alligevel så langt fra

Dot ønsker at møde et rumvæsen og det ønske går i opfyldelse, da Haley Galaxy aflægger visit i Lalaloopsyland.

Så tæt på og alligevel så langt fra
Hel episode
Ny
XSpaghetti-dags-prinsessen

Jewel ønsker, at alt skal være perfekt til Suzette La Sweets royale besøg, men for ikke at skuffe Spot, smøger hun ærmerne op og giver sig i kast med Spaghetti-dags-fejringen, som sviner ret meget.

Spaghetti-dags-prinsessen
Hel episode
Ny
XEfter bogen

Bea prøver at genskabe et eventyr fra det Vilde Vesten fra en af sine yndlingsbøger, men tingene går galt, og hun ender med at opfinde en helt ny historie.

Efter bogen
Hel episode
Ny
XHollys glædelige jul

Det er Glædelig Jul, den eneste dag, hvor det sner i hele Lalaloopsyland, og Holly Sleighbells har planer om at uddele pakker til alle på sin slæde, men mangel på sne tvinger hende til at hente hjælp hos en af sine venner.

Hollys glædelige jul
Hel episode
XDig og mig og vi to

Mistys tryllekunst går galt, så Forest og Jewel ender med begge at have en hånd, der sidder fast inde i en magisk æske. Og det er slemt, for de har begge to ting, de skal som ikke kan udsættes.

Dig og mig og vi to
Hel episode