XHazel Har Fart På // Ingen Magi i Tryllehuset

For at få lavet sine fortryllerske-lektier så hurtigt som muligt, laver Hazel en fortryllelse som får hende op i meget højt tempo. // Da Tryllehuset ikke vil åbne dørene for de tre små Charmers, undrer de sig over hvad der er galt.

Hazel Har Fart På // Ingen Magi i Tryllehuset
Hel episode
Ny
XMød charmetroldene

På en af Charmetroldenes campingture farer Hazel, Posie og Lavender vild og møder en trold i skoven!

Mød charmetroldene
XFortryllende Nattelys / Søde små Babyer

Med en lang dag fyldt med trylle-tastiske pligter, der står mellem hende og den bedste pyjamasfest nogensinde, forsøger Hazel at få dagen til at gå hurtigere. Men når hendes fortryllelse giver bagslag og gør det mørkt om dagen, er hendes pligter dobbelt så hårde uden lys. Vil Hazel være i stand til at vende denne vanskelige situation til en trylle-tastisk tid? // Hazel, Lavender og Posie ønsker at gøre sig fortjent til en barnepige amulet, så de bliver enige om at passe Posies lillebror, baby Buller. Men det bliver hurtigt klart, at det at passe på en baby passer bedre til voksne end til Little Charmers, så de udformer en fortryllelse, der får dem til at blive voksne for en dag. Desværre afbryder mor og far fortryllelsen og magien forvandler dem til babyer. Nu er tryllepigerne ikke bare ansvarlige for en baby, men tre, indtil fortryllelsen fortager sig.

Fortryllende Nattelys / Søde små Babyer
Hel episode
Ny
XFars Magiske Hat // Fortryllende Trolde

Da Hazel fortryller sin fars gamle magiske hat, går det ikke helt som hun havde regnet med. // Et spil ‘ Koste og Trolde’ bliver lidt for virkeligt for Hazel og hendes venner.

Fars Magiske Hat // Fortryllende Trolde
Hel episode
Ny
XDer Hvor Regnbuen Ender // Cirkus Løjer

Hazel forvandler sig til en enhjørning, for at hjælpe et enhjørninge føl med at lære at hoppe over regnbuer. // Hazel og Charmer-pigerne laver cirkus for Hazels mor og far med en overraskende finale.

Der Hvor Regnbuen Ender // Cirkus Løjer
Hel episode
Ny
XSynge-Syge // Tand på flugt

Hazel er blevet smittet med Synge-syge af hendes far og smitter det halve af Charmville. // Hazel har en rokketand og vil virkelig gerne møde tandfeen.

Synge-Syge // Tand på flugt
Hel episode
Ny
XLidt hjælp til Posies bønner // Charmville uden trylleri

Når Charmers piller ved naturen, piller naturen ved dem. // Hazel sender tryllekædebreve til hele byen og modtager til gengæld en snestorm af svarbreve.

Lidt hjælp til Posies bønner // Charmville uden trylleri
Hel episode
XFrankenflare // Fortryllende heppekor

Flare bliver tryllet stor, og pigerne må trylle hende lille igen. // Tingene tager en magisk drejning, da Hazel bruger er heppekorsremse på sig selv.

Frankenflare // Fortryllende heppekor
Hel episode
XEt fortryllende bryllup // Et sødt lille tæppe

Planerne for et troldebryllup går galt, da Hazel forsøger at forbedre udsmykningen. // De små Charmers bliver gode venner med et flyvende tæppe, der er blevet væk fra sin flok.

Et fortryllende bryllup // Et sødt lille tæppe
Hel episode
XMit tryllehus er dit tryllehus // Frø for en dag

Nissen Nelson flytter ind i Tryllehuset, da de små Charmers kommer til at ødelægge hans hus. // I stedet for at blive til sommerfugle, bliver pigerne uheldigvis til frøer for en dag.

Mit tryllehus er dit tryllehus // Frø for en dag
Hel episode
XFortryllende Mors Dag // En Lærerig Lejrtur

Hazel kommer ved et uheld til, at forvandle sin mor til en statue på ‘fortryllende mors dag’. // Charmer pigerne er på lejrtur med Hazels far. Hazel bruger sin magi, selvom hun ikke må og de farer alle vild I skoven.

Fortryllende Mors Dag // En Lærerig Lejrtur
Hel episode
XEn hårfin balance // Fyr op under heksekedlen

De små Charmers fortryller deres hår og får tossede frisurer. // Pigerne tror, at Heksekedel er gået i stykker, så de erstatter ham med en ny.

En hårfin balance // Fyr op under heksekedlen
Hel episode

Little Charmers