XWandering Wand

Hazel’s super-sized wand accidentally transforms Parsley into a super-sized baby.

Hel episode
XWish Upon A Jar

Hazel fanger en ønskestjerne og beholder den for sig selv. // En harmoni-remse gør, at Flare forsøger at blive bedste venner med en flagremus.

Hel episode
XTrylleharen

Hazel og de andre Charmers skal stå for at fylde æggene til Tryllehare-dagens æggejagt, men de opdager at alle æggene er væk, da Trylleharen kommer for at hente dem den næste morgen.

Hel episode
XLucky Seven

Seven føler sig overset af Hazel, og løber sin vej, og pigerne må finde ham igen. // Pigernes pyjamasfest udvikler sig til en fest med månen.

Hel episode
XDen så knap så fortryllende prins // En fortryllende kjole

De små Charmers tryller en frø om til en ægte prins, men han kan bedst lide at være en frø. // Hazel skal udløse magien i den særlige kjole, hun har fået af sin mor.

Hel episode
XHairy Ways

De små Charmers fortryller deres hår og får tossede frisurer. // Pigerne tror, at Heksekedel er gået i stykker, så de erstatter ham med en ny.

Hel episode
XCharming Chatterbox

Hazel finder noget af sin mors gamle legetøj, og fortryller det for at se, hvad der sker. // De små Charmers laver et band, og tilmelder sig talentkonkurrencen i Charmville.

Hel episode
XTryllehjertedag

Hazel og hendes far har lavet en gave til Fortryllersken i anledningen af Trylle-hjertedag.

Hel episode
XUncharmed Life

Hazel forsøger at effektivisere sin tryllestav, men kommer til at ødelægge den. // Hazel bliver ved et uheld ramt af den harmoni-eliksir, de har lavet til frøerne i dammen.

Hel episode
XFreeze Dance

Pigerne kommer til at fryse Charmville til is, da de vil forhindre deres sne-pige i at smelte. // Pigerne hjælper honningkagedrengen, men så begynder han at lave sjov med dem.

Hel episode
XFashion No Show

De små Charmers deltager i Charmvilles modeshow og opnår uventede resultater. // Hazel kommer til at trylle Lavender ind i en halskæde, og taber den til en trold.

Hel episode
XSpooky Pumpkin Moon Night

Hazel ignorerer reglen om, at man ikke må bruge magi for at vinde græskarkonkurrencen.

Hel episode

Little Charmers