XStjernekrukken // Venner på hovedet

Hazel fanger en ønskestjerne og beholder den for sig selv. // En harmoni-remse gør, at Flare forsøger at blive bedste venner med en flagremus.

Hel episode
XTrylleharen

Hazel og de andre Charmers skal stå for at fylde æggene til Tryllehare-dagens æggejagt, men de opdager at alle æggene er væk, da Trylleharen kommer for at hente dem den næste morgen.

Hel episode
XMit tryllehus er dit tryllehus // Frø for en dag

Nissen Nelson flytter ind i Tryllehuset, da de små Charmers kommer til at ødelægge hans hus. // I stedet for at blive til sommerfugle, bliver pigerne uheldigvis til frøer for en dag.

Hel episode
XDen så knap så fortryllende prins // En fortryllende kjole

De små Charmers tryller en frø om til en ægte prins, men han kan bedst lide at være en frø. // Hazel skal udløse magien i den særlige kjole, hun har fået af sin mor.

Hel episode
XEn hårfin balance // Fyr op under heksekedlen

De små Charmers fortryller deres hår og får tossede frisurer. // Pigerne tror, at Heksekedel er gået i stykker, så de erstatter ham med en ny.

Hel episode
XTryllehjertedag

Hazel og hendes far har lavet en gave til Fortryllersken i anledningen af Trylle-hjertedag.

Hel episode
XEt liv uden trylleri // Lidt for venlige venner

Hazel forsøger at effektivisere sin tryllestav, men kommer til at ødelægge den. // Hazel bliver ved et uheld ramt af den harmoni-eliksir, de har lavet til frøerne i dammen.

Hel episode
XUsynlig i modebilledet // Rigtige venner

De små Charmers deltager i Charmvilles modeshow og opnår uventede resultater. // Hazel kommer til at trylle Lavender ind i en halskæde, og taber den til en trold.

Hel episode
XLidt hjælp til Posies bønner // Charmville uden trylleri

Når Charmers piller ved naturen, piller naturen ved dem. // Hazel sender tryllekædebreve til hele byen og modtager til gengæld en snestorm af svarbreve.

Hel episode
XFrankenflare // Fortryllende heppekor

Flare bliver tryllet stor, og pigerne må trylle hende lille igen. // Tingene tager en magisk drejning, da Hazel bruger er heppekorsremse på sig selv.

Hel episode
XFut-i-fart-kosten // En fåret pyjamasfest

På sin fridag finder Hazel en mærkelig kost bagerst i sin fars kostebutik. // De små Charmers holder pyjamasfest i Tryllehuset, men de kan ikke sove.

Hel episode

Little Charmers