XMesteren Max / Max og Rubys restaurant

Mens Ruby prøver at finde den perfekte gave til Louise i butikken, er Max opsat på at blive mester af klomaskinen./Ruby forsøger at organisere en speciel bryllupspizzamiddag for mor og far.

Mesteren Max / Max og Rubys restaurant
Hel episode
Ny
XRubys loppemarked / Spejder Max

Ruby laver et loppemarked, men Max vil lege med sit gamle legetøj og er ikke villig til at sælge noget af det./Ruby, Valerie og Louise spiller en badmintonturnering i haven, mens Max og Morris leger, at de er på lejr.

Rubys loppemarked / Spejder Max
Hel episode
Ny
XMax’ superjet / Rubys fest

Ruby og Louise prøver at hjælpe med til at få gang i Katies cafe, mens Max og Morris morer sig med et papirfly – indtil det flyver væk!/Mens Ruby, Louise og Valerie gør klar til en Halloween-fest, leger Max og Morris ’Robin Hood’.

Max’ superjet / Rubys fest
Hel episode
Ny
XRubys skøjteshow / Max’ fugleunge

Max og hans venner redder dagen, da deres kælkning rydder isen./Max og Ruby finder en vildfaren fugleunge og passer på den, indtil den omsider bliver genforenet med dens mor.

Rubys skøjteshow / Max’ fugleunge
Hel episode
Ny
XFlaskepost / Max på mission

Da en flaske skyller op i strandkanten, drager Ruby og Valerie afsted på skattejagt, mens Max og Lily bygger et sandslot./På vejen til hr. Piazzas butik sammen med Ruby, udgiver Max og Lily sig for at være politibetjente.

Flaskepost / Max på mission
Hel episode
Ny
XMax og Rubys sørøvereventyr

Max og Ruby er på et sørøvereventyr efter at være sejlet til en lille ø sammen med ”Kaptajn Bedstemor”.

Max og Rubys sørøvereventyr
Hel episode
Ny
XForsvundet og fundet / Rubys sommerfugleopgave

Max og Ruby finder en højtpibende legetøjsgorilla og tager til byen i håbet om at finde dens ejer./Mens Ruby og Louise prøver at færdiggøre et sommerfugleprojekt, udgiver Max og Lily sig for at være store opdagelsesrejsende.

Forsvundet og fundet / Rubys sommerfugleopgave
Hel episode
Ny
XFrøken Buntys gave / Max til undsætning

Mens Ruby er bekymret over ikke at have en gave til frøken Bunty, er Max mere fokuseret på at indsamle smukke sten og blade./Mens Max og Morris leger, at de er brandmænd, forsøger Ruby at bygge et fuglehus i haven for at tiltrække fugle.

Frøken Buntys gave / Max til undsætning
Hel episode
Ny
XRubys chokoladeknapkaos / Max’ kazoo

Ruby og Louise kan ikke bestemme sig for hvad de skal sælge, indtil Max’ rumraket lander midt i deres salgsstand./Max giver en improviseret koncert, efter at Ruby har forsøgt at slæbe ham med i parken for at høre Hr. Piazza synge.

Rubys chokoladeknapkaos / Max’ kazoo
Hel episode
XMax dekorerer / Max’ skinnende mønt

Max og Ruby dekorerer facaden på deres hus til en festlig lysfestival og imponerer dommerne med en usædvanlig rumvæsenagtig opsætning./Max opdager en sjov grund til at have en mønt.

Max dekorerer / Max’ skinnende mønt
Hel episode
XMax og Rubys museumseventyr

En tur til museet sætter gang i en debat om hvilken udstilling, de gerne vil overnatte i.

Max og Rubys museumseventyr
Hel episode
XSuper-shopper Max / Rubys tidskapsel

Max forsøger at snige en pakke morgenmadsknas i indkøbsvognen, da han og Ruby er ude og handle ind./Mens max prøver at lege skjul, søger Ruby overalt efter sine gamle balletsko for at putte dem i en tidskapsel.

Super-shopper Max / Rubys tidskapsel
Hel episode