XMax’ tur / Max på vagt / Rubys ægte teselskab

Ruby vil se det hele på turen til Kaninkøbing, men Max vil bare køre rundt. // Max forsøger at få en kaninvagt til at smile. // Ruby håber, at hun vil se dronningen til et teselskab i Kaninkøbing. Max vil bare lege med sin legetøjsfrø.

Max’ tur / Max på vagt / Rubys ægte teselskab
Hel episode
Ny
XMax’ sandwich / Max’ isvaffel / Rubys kunstbod

Ruby elsker den eksotiske mad på festivalen. Max vil bare have en sandwich. // Ruby laver en speciel ret til bedstemor, men Max bliver ved med at tage ingredienserne. // På en varm sommerdag vil Ruby sælge sit kunst, mens Max bare vil køle af.

Max’ sandwich / Max’ isvaffel / Rubys kunstbod
Hel episode
Ny
XRubys godnathistorie / Rubys fantastiske labyrint / Max’ natlampe

Ruby vil læse sin Sherlock Kanin bog færdig, men Max bliver ved med afbryde historien. // Ruby laver en labyrint til bedstemors besøg, men Max’ tog er hele tiden i vejen. // Max mangler en natlampe – og får en på en smuk og uventet måde.

Rubys godnathistorie / Rubys fantastiske labyrint / Max’ natlampe
Hel episode
Ny
XRuby og billedet / Rubys Fjerbold / ”Max spiller bold”

Kaninspejderne Ruby og Louise får uventet hjælp fra Max til deres jagt på et ukendt insekt. // Max’ raketaffyring forstyrrer Rubys badmintonmission. // Max’ leg med Robert truer med at ødelægge Rubys havefest med bedstemor.

Ruby og billedet / Rubys Fjerbold / ”Max spiller bold”
Hel episode
Ny
XMax siger goddag/Rubys skønhedsklinik/Rubys Tai Chi

Ruby forbereder sit teselskab, men Max har for travlt med at hilse på sit legetøj til at hjælpe Ruby. // Kan Ruby og Louise have en afslappende skønhedsdag samtidig med, at Max har en larmende ny tromme? // Max’ legetøj forstyrrer Rubys Tai Chi.

Max siger goddag/Rubys skønhedsklinik/Rubys Tai Chi
Hel episode
Ny
XFjollet fotografi / Detektiv Ruby / Superkanin redder kagen

Max må holde op med at skære ansigt, så de kan tage det perfekte billede til bedstemor. // Sherlock Kanin skal finde det forsvundne legetøj med hjælp fra Max’ hummer. // Ruby bager kage til bedstemor. Vil Superkanin gå i vejen eller redde dagen?

Fjollet fotografi / Detektiv Ruby / Superkanin redder kagen
Hel episode
Ny
XRuby øver klaver // Max tager et bad // Max skal sove

Ruby skal øve sig på klaveret. Max's brandbil er blevet væk. // Max er stadig sulten, fordi hans frokost er endt på hans tøj i stedet for i hans mave. Da Ruby vil bade ham, bliver han mere beskidt, end han var. // Max kan ikke sove uden sin gummielefant.

Ruby øver klaver // Max tager et bad // Max skal sove
Hel episode