XBedstemors fødselsdag / Max's håndaftryk / Bedstemors fødselsdags-bal

Ruby vil overraske bedstemor på Bedstemor-påskønnelsesdagen. Max vil lege med sin flyver. // Ruby vil lave et aftryk af Max's hånd til bedstemor, Max vil bare lege med sin hummer. // Ruby vil lave en danseaften for bedstemor, men Bedste er ikke kedelig.

Bedstemors fødselsdag / Max's håndaftryk / Bedstemors fødselsdags-bal
Hel episode
XRubys Jordens Dag-fest / Rubys Jordens Dag-liste / Max's andedag

Ruby vil holde et Jordens Dag-kostumebal, men Max vil bare grave i jorden. // Ruby skal nå det hele på sin Jorden Dag-tjekliste. Max vil se på naturen. // Mens Ruby hjælper med at rydde op i parken, hjælper Max en ælling med at finde sin mor.

Rubys Jordens Dag-fest / Rubys Jordens Dag-liste / Max's andedag
Hel episode
XMysteriet om Max’s røde gummielefant

Max & Ruby er en animeret komedie-serie baseret på de populære børnebøger skrevet af Rosemary Wells. Serien er centreret om Max, en beslutsom tre-årig kanin, og hans storesøster Ruby, som er en klog og dygtig syv-årig.

Mysteriet om Max’s røde gummielefant
Hel episode
XMax og Rubys togtur // Sov nu, Max // Konduktør Max

Max glæder sig til togturen, men Ruby ved, at man skal med det rigtige tog på det rette tidspunkt. // Ruby vil sove i sovevognen, men Max vil være oppe. // Ruby vil give sin tante og onkel et kort. Max synes, at konduktørens hat er spændende.

Max og Rubys togtur // Sov nu, Max // Konduktør Max
Hel episode
XSuper Max' kappe / Rubys vandlilje / Max siger farvel

Hr. og fru Huffington spørger Ruby og Max om de vil kigge lidt efter Baby Huffington. // Ruby, Louise, Martha og Valerie viser bedstemor hvor gode de er til synkronsvømning. // Ruby og Max har en legeaftale hos Louise.

Super Max' kappe / Rubys vandlilje / Max siger farvel
Hel episode
XMax redder paraden / Max' store spark / Rubys overflødighedshorn

Ruby og Louise laver en vogn til paraden, og det samme gør Max og Roger. // Roger lærer Max hvordan man sparker til en fodbold, og Ruby og Louise laver en bladcollage. // Ruby samler grøntsager til sit overflødighedshorn.

Max redder paraden / Max' store spark / Rubys overflødighedshorn
Hel episode
XFjollet fotografi / Detektiv Ruby / Superkanin redder dagen

Ruby prøver at få Max til at lade være med at skære ansigter, så de kan tage det perfekte fotografi til bedstemor. // Ruby bliver til Sherlock Kanin for at finde sit forsvundne legetøj. // Ruby bager en kage til bedstemor, men går Superkanin i vejen?

Fjollet fotografi / Detektiv Ruby / Superkanin redder dagen
Hel episode
XMax og magneten // Rubys papegøjeprojekt // Max’s spaghetti

Ruby vil lave en broche til bedstemor, og Max opdager, han kan tiltrække alt med sin nye magnet. // Ruby vil lære Rosalindas papegøje at tale, men Max vil bare lege. // Ruby vil have en italiensk middag, men Max vil bare spise "Spaghetti"!

Max og magneten // Rubys papegøjeprojekt // Max’s spaghetti
Hel episode
XRubys rapport om godt naboskab / Ruby og gummiormene / Rubys nye sko

Ruby skriver opgave om godt naboskab. // Ruby og Max er på besøg i Candis butik, hvor man kan vinde en masse gummiorme, hvis man gætter hvor mange der er. // Ruby, Max og bedstemor kigger på sko, men Max vil hellere over og møde Superkanin.

Rubys rapport om godt naboskab / Ruby og gummiormene / Rubys nye sko
Hel episode
XRuby og billedet / Rubys fjerbold / Max spiller bold

Kaninspejderne Ruby og Louise får uventet hjælp fra Max til at finde en særligt insekt. // Max's raket afbryder Ruby, mens hun prøver at blive bedst til badminton. // Max's fangeleg med Robert truer med at ødelægge Rubys havefest med bedstemor.

Ruby og billedet / Rubys fjerbold / Max spiller bold
Hel episode
XMax’s Sandwich / Max's isvaffel / Rubys kunstbod

Ruby elsker at smage på eksotisk mad, men Max vil hellere have en sandwich. // Ruby vil lave en specialitet til bedstemor, men Max bruger ingredienserne. // På en varm sommerdag vil Ruby sælge kunst, mens Max bare vil have det køligt.

Max’s Sandwich / Max's isvaffel / Rubys kunstbod
Hel episode
XMax siger goddag / Rubys skønhedsklinik / Rubys Tai Chi

Ruby skal forberede et teselskab, men Max har for travlt til at hjælpe. // Kan Ruby og Louise slappe af, nu hvor Max har fået en larmende tromme? // Max's legetøj kommer i vejen for Ruby, Louise og Vibeke, der prøver at lave Tai Chi.

Max siger goddag / Rubys skønhedsklinik / Rubys Tai Chi
Hel episode