XRintoos store spring

Kai-Lan og hendes venner går ind for at se kinesiske kanin-akrobater, og bliver spurgt om de vil være med i showet! Rintoo er sikker på, han kan springe uden at øve sig - intet problem! Kai-Lan skal bruge din hjælp til at overbevise Rintoo om,at han skal

Rintoos store spring
Hel episode
Ny
XStompy og det fine tog

Kai-Lan og hendes venner tager på en togtur, og opdager, at der ikke plads til deres elefantven Stompy, så de bygger en ny togvogn til Stompy.

Stompy og det fine tog
Hel episode
XKai-Lans store overraskelse

Kai-Lan vil gerne holde en takkefest for Ye-ye, men da intet går som planlagt, bliver hun frustreret, og begynder at græde. Hendes venner viser hende, hvordan man kan bruge humor til at komme sig over skuffende oplevelser.

Kai-Lans store overraskelse
Hel episode
XTeaterstykket

Hoho får ikke den rolle, han gerne vil have i et stykke om Abekongen, så han lader sin vrede tage over, og forlader stykket. Kai-Lan prøver at få ham til at udtrykke sin vrede, stille og roligt.

Teaterstykket
Hel episode
XMånefestivalen

Hoho er begejstret over, at måtte blive oppe til sin første kinesiske månefestival, men bliver snart skuffet, da skyerne på himlen dækker månen.

Månefestivalen
Hel episode
XTolees træhytte

Rintoo kommer ved et uheld til at ødelægge Tolees nye maleri, da de er til fest. Kai-Lan fortæller derfor om, hvor vigtigt det er at kunne tilgive, da Tolee bliver helt ude af den.

Tolees træhytte
Hel episode
XDinosaurusballonen

Vennerne arbejder på at lave en dinosaur-formet ballon til en festival, og de lærer vigtigheden af at hjælpes ad, efter Stompy i begyndelsen tøver med at hjælpe Kai-Lan reparere en ballon, hun har ødelagt.

Dinosaurusballonen
Hel episode
XMariehønefestivalen

Holdet tager til Mariehøne-festival, og Tolee leder vejen ind gennem skoven, men Rintoo og Hoho snakker så meget at de ikke hører Tolees anvisninger. Kai-Lan prøver at forklare sine venner hvor vigtigt det er, at lytte til andre.

Mariehønefestivalen
Hel episode
XDragebådsfestivalen

Rintoo bliver vred da han mister sin dragebåd. Kai-Lan hjælper ham med at falde til ro, så de alle kan møde hr. Drage, da festivalen slutter.

Dragebådsfestivalen
Hel episode