XKai-Lans tivoli

Rintoo og Hoho løber væk, og kommer ved et uheld til at ødelægge Stompys rutsjebane. Så Kai-Lan må lære Hoho og Rintoo , at de skal sige undskyld, og hjælpe med at reparere den.

Hel episode
XSol eller regn

Vennernes udendørs-sjov bliver aflyst på grund af regn, og Kai-Lan hjælper dem med at komme sig over skuffelsen.

Hel episode
XMyrenes legeplads

Kai- Lan hjælper myrerne med at bygge en dækgynge til deres legeplads, men hun laver den for stor. Hun lærer, at se tingene fra myrernes perspektiv, og bygger en ny gynge, der passer.

Hel episode
XKai-Lans telttur

Kai-Lan camperer i baghaven i et mariehøne-formet telt sammen med sine venner, men der opstår problemer, da Tolee nægter at dele sit tøjdyr, Pandy. Kai-Lan hjælper Tolee til at forstå, at alle har det sjovere, hvis man deler.

Hel episode
XGlædeligt kinesisk nytår

Kai-Lan og hendes venner får lov til at tage dragekostumet på til den Kinesiske Nytårsparade, men Rintoo forlader holdet, fordi han bliver sur over sin "kedelige" plads i midten.

Hel episode
XSandslottet

På en tur til stranden, bliver Tolee vred, da en bølge ødelægger hans sandslot, så de andre hjælper ham med at blive i godt humør igen, og sammen bygger de et bedre sandslot.

Hel episode
XTolees rime-time

Kai-Lan vil gerne lave et band, med Tolee kan ikke rime. Holdet opmuntrer ham til at blive ved med at prøve, og han opdager, at han har talent for at synge og rime.

Hel episode
XVent, Hoho, vent

Rintoo og vennerne arbejder sammen om at samle hans nye sæbekassebil, men Hoho kan ikke vente på, at den bliver færdig. Han hopper ind i bilen, før den er færdig, hvilket får den til at brase sammen. Kai-Lan hjælper ham med at lære at være tålmodig, så al

Hel episode
XRintoo på rulleskøjter

Kai-Lan hjælper Rintoo med at overvinde sin frygt for at løbe på rulleskøjter, så han kan være sammen med sine venner på banen.

Hel episode
XNi hao, Halloween

Rintoo forstuver sin ankel, og kan ikke tage med ud og lave "slik eller ballade" sammen med alle vennerne.

Hel episode
XDragebådsfestivalen

Rintoo bliver vred da han mister sin dragebåd. Kai-Lan hjælper ham med at falde til ro, så de alle kan møde hr. Drage, da festivalen slutter.

Hel episode