XKai-Lans store overraskelse

Kai-Lan vil gerne holde en takkefest for Ye-ye, men da intet går som planlagt, bliver hun frustreret, og begynder at græde. Hendes venner viser hende, hvordan man kan bruge humor til at komme sig over skuffende oplevelser.

Kai-Lans store overraskelse
Hel episode
Ny
XTeaterstykket

Hoho får ikke den rolle, han gerne vil have i et stykke om Abekongen, så han lader sin vrede tage over, og forlader stykket. Kai-Lan prøver at få ham til at udtrykke sin vrede, stille og roligt.

Teaterstykket
Hel episode
XMånefestivalen

Hoho er begejstret over, at måtte blive oppe til sin første kinesiske månefestival, men bliver snart skuffet, da skyerne på himlen dækker månen.

Månefestivalen
Hel episode
XTolees træhytte

Rintoo kommer ved et uheld til at ødelægge Tolees nye maleri, da de er til fest. Kai-Lan fortæller derfor om, hvor vigtigt det er at kunne tilgive, da Tolee bliver helt ude af den.

Tolees træhytte
Hel episode
XDinosaurusballonen

Vennerne arbejder på at lave en dinosaur-formet ballon til en festival, og de lærer vigtigheden af at hjælpes ad, efter Stompy i begyndelsen tøver med at hjælpe Kai-Lan reparere en ballon, hun har ødelagt.

Dinosaurusballonen
Hel episode
XMariehønefestivalen

Holdet tager til Mariehøne-festival, og Tolee leder vejen ind gennem skoven, men Rintoo og Hoho snakker så meget at de ikke hører Tolees anvisninger. Kai-Lan prøver at forklare sine venner hvor vigtigt det er, at lytte til andre.

Mariehønefestivalen
Hel episode
XDragebådsfestivalen

Rintoo bliver vred da han mister sin dragebåd. Kai-Lan hjælper ham med at falde til ro, så de alle kan møde hr. Drage, da festivalen slutter.

Dragebådsfestivalen
Hel episode
XDinosaur-legene

Da Rintoo vinder dinosaurlegene, praler ham med det, hvilket medfører at Tolee og Hoho går ud af legen. Kai-Lan må lære Rintoo, at man skal sige noget pænt, når man vinder.

Dinosaur-legene
Hel episode
XLege-dagen

Kai-Lan og Lulu har lavet en særlig legeaftale, men de kan ikke finde ud af, hvad de skal lege sammen, fordi de har lyst til forskellige ting. Men de lærer at gå på kompromis.

Lege-dagen
Hel episode