XKai-Lans telttur

Kai-Lan camperer i baghaven i et mariehøne-formet telt sammen med sine venner, men der opstår problemer, da Tolee nægter at dele sit tøjdyr, Pandy. Kai-Lan hjælper Tolee til at forstå, at alle har det sjovere, hvis man deler.

Kai-Lans telttur
Hel episode
Ny
XTolees rime-time

Kai-Lan vil gerne lave et band, med Tolee kan ikke rime. Holdet opmuntrer ham til at blive ved med at prøve, og han opdager, at han har talent for at synge og rime.

Tolees rime-time
Hel episode
Ny
XDragebådsfestivalen

Rintoo bliver vred da han mister sin dragebåd. Kai-Lan hjælper ham med at falde til ro, så de alle kan møde hr. Drage, da festivalen slutter.

Dragebådsfestivalen
Hel episode
XSafari-venner

I en lektion om jalousi, følger Kai-Lan nogle underlige fodspor hen til en elefant, hvis størrelse gør Rintoo misundelig.

Safari-venner
Hel episode
XSvæveblomsterne

Da de leger i nærheden af en myreby med svæveblomster, kommer Tolee ved et uheld til at ødelægge myrernes bro. Kai-Lan og hendes venner hjælper myrerne med at reparere den.

Svæveblomsterne
Hel episode
XKælketuren

Kai-Lan tager sine venner med ud at kælke, men Tolee er bange, så holdet hjælper ham med at overvinde sin frygt, ved at lade ham starte med en lille bakke.

Kælketuren
Hel episode
XMånefestivalen

Hoho er begejstret over, at måtte blive oppe til sin første kinesiske månefestival, men bliver snart skuffet, da skyerne på himlen dækker månen.

Månefestivalen
Hel episode