XDinosaurusballonen

Vennerne arbejder på at lave en dinosaur-formet ballon til en festival, og de lærer vigtigheden af at hjælpes ad, efter Stompy i begyndelsen tøver med at hjælpe Kai-Lan reparere en ballon, hun har ødelagt.

Dinosaurusballonen
Hel episode
Ny
XMariehønefestivalen

Holdet tager til Mariehøne-festival, og Tolee leder vejen ind gennem skoven, men Rintoo og Hoho snakker så meget at de ikke hører Tolees anvisninger. Kai-Lan prøver at forklare sine venner hvor vigtigt det er, at lytte til andre.

Mariehønefestivalen
Hel episode
XDinosaur-legene

Da Rintoo vinder dinosaurlegene, praler ham med det, hvilket medfører at Tolee og Hoho går ud af legen. Kai-Lan må lære Rintoo, at man skal sige noget pænt, når man vinder.

Dinosaur-legene
Hel episode
XKai-Lans tivoli

Rintoo og Hoho løber væk, og kommer ved et uheld til at ødelægge Stompys rutsjebane. Så Kai-Lan må lære Hoho og Rintoo , at de skal sige undskyld, og hjælpe med at reparere den.

Kai-Lans tivoli
Hel episode
XSol eller regn

Vennernes udendørs-sjov bliver aflyst på grund af regn, og Kai-Lan hjælper dem med at komme sig over skuffelsen.

Sol eller regn
Hel episode
XLege-dagen

Kai-Lan og Lulu har lavet en særlig legeaftale, men de kan ikke finde ud af, hvad de skal lege sammen, fordi de har lyst til forskellige ting. Men de lærer at gå på kompromis.

Lege-dagen
Hel episode
XSandslottet

På en tur til stranden, bliver Tolee vred, da en bølge ødelægger hans sandslot, så de andre hjælper ham med at blive i godt humør igen, og sammen bygger de et bedre sandslot.

Sandslottet
Hel episode
XRintoo på rulleskøjter

Kai-Lan hjælper Rintoo med at overvinde sin frygt for at løbe på rulleskøjter, så han kan være sammen med sine venner på banen.

Rintoo på rulleskøjter
Hel episode
XDragebådsfestivalen

Rintoo bliver vred da han mister sin dragebåd. Kai-Lan hjælper ham med at falde til ro, så de alle kan møde hr. Drage, da festivalen slutter.

Dragebådsfestivalen
Hel episode