XSandslottet

På en tur til stranden, bliver Tolee vred, da en bølge ødelægger hans sandslot, så de andre hjælper ham med at blive i godt humør igen, og sammen bygger de et bedre sandslot.

Sandslottet
Hel episode
Ny
XVent, Hoho, vent

Rintoo og vennerne arbejder sammen om at samle hans nye sæbekassebil, men Hoho kan ikke vente på, at den bliver færdig. Han hopper ind i bilen, før den er færdig, hvilket får den til at brase sammen. Kai-Lan hjælper ham med at lære at være tålmodig, så al

Vent, Hoho, vent
Hel episode
XKai-Lans telttur

Kai-Lan camperer i baghaven i et mariehøne-formet telt sammen med sine venner, men der opstår problemer, da Tolee nægter at dele sit tøjdyr, Pandy. Kai-Lan hjælper Tolee til at forstå, at alle har det sjovere, hvis man deler.

Kai-Lans telttur
Hel episode
XTolees rime-time

Kai-Lan vil gerne lave et band, med Tolee kan ikke rime. Holdet opmuntrer ham til at blive ved med at prøve, og han opdager, at han har talent for at synge og rime.

Tolees rime-time
Hel episode
XDragebådsfestivalen

Rintoo bliver vred da han mister sin dragebåd. Kai-Lan hjælper ham med at falde til ro, så de alle kan møde hr. Drage, da festivalen slutter.

Dragebådsfestivalen
Hel episode
XSafari-venner

I en lektion om jalousi, følger Kai-Lan nogle underlige fodspor hen til en elefant, hvis størrelse gør Rintoo misundelig.

Safari-venner
Hel episode