XDinosaur-legene

Da Rintoo vinder dinosaurlegene, praler ham med det, hvilket medfører at Tolee og Hoho går ud af legen. Kai-Lan må lære Rintoo, at man skal sige noget pænt, når man vinder.

Dinosaur-legene
Hel episode
XSyng og dans med Ni Hao Kai Lan

Syng og dans med Ni Hao Kai Lan

Syng og dans med Ni Hao Kai Lan
XDinosaurusballonen

Vennerne arbejder på at lave en dinosaur-formet ballon til en festival, og de lærer vigtigheden af at hjælpes ad, efter Stompy i begyndelsen tøver med at hjælpe Kai-Lan reparere en ballon, hun har ødelagt.

Dinosaurusballonen
Hel episode
XRintoos store spring

Kai-Lan og hendes venner går ind for at se kinesiske kanin-akrobater, og bliver spurgt om de vil være med i showet! Rintoo er sikker på, han kan springe uden at øve sig - intet problem! Kai-Lan skal bruge din hjælp til at overbevise Rintoo om,at han skal

Rintoos store spring
Hel episode
XTeaterstykket

Hoho får ikke den rolle, han gerne vil have i et stykke om Abekongen, så han lader sin vrede tage over, og forlader stykket. Kai-Lan prøver at få ham til at udtrykke sin vrede, stille og roligt.

Teaterstykket
Hel episode
XHula-ændernes dansefest

Hula-ænderne holder en dansefest på stranden, og Kai-Lan og hendes venner er inviteret med. Da de leger stoledans, taber Tolee hele tiden, fordi han ikke hørte efter instruktionerne.

Hula-ændernes dansefest
Hel episode
XKai-Lans legehus

Kai-Lan og hendes venner skal dekorere deres splinternye legehus. Men da Hoho ikke kan få de malerting, han gerne ville bruge til sin væg, bliver han så vred, at han slår Rintoo! Så er det op til Kai-Lan og seeren at lære Hoho, at det er forkert at slå.

Kai-Lans legehus
Hel episode
XStedet hvor vi alle sammen bor

Kai-Lan og hendes venner smider skødesløst deres emballage, og gør, uden at vide det, skade på Myrebyen. Da de opdager, hvad de har gjort, rydder de op i baggården.

Stedet hvor vi alle sammen bor
Hel episode
XPandis vandpyt

Kai-Lan og hendes venner høster grøntsager til havefesten. Da Pandy falder i en mudderpøl, tager Ye-Ye ham med ind for at blive vasket, men Tolee bliver rigtig ked af at være væk fra ham, også i et kort øjeblik.

Pandis vandpyt
Hel episode
XLulus sky

Kai-Lan og hendes venner bliver inviteret hen for at lege hjemme hos Lulu. Men Hoho føler sig ikke godt tilpas, og er bange , fordi tingene er anderledes. Kai-Lan må vise Hoho at der ikke er noget at være bange for, og prøve nye ting.

Lulus sky
Hel episode
XLege-dagen

Kai-Lan og Lulu har lavet en særlig legeaftale, men de kan ikke finde ud af, hvad de skal lege sammen, fordi de har lyst til forskellige ting. Men de lærer at gå på kompromis.

Lege-dagen
Hel episode
XKai-Lans tivoli

Rintoo og Hoho løber væk, og kommer ved et uheld til at ødelægge Stompys rutsjebane. Så Kai-Lan må lære Hoho og Rintoo , at de skal sige undskyld, og hjælpe med at reparere den.

Kai-Lans tivoli
Hel episode