XOlive, Karnevallets Dronning

Olive dukker op ved karnevallet i Rio hvor hun møder karnevallets konge, påfuglen Fernando. Han har travlt med at gøre sin vogn klar til paraden. Olive tilbyder at hjælpe med at hænge papirguirlanden op mens Fernando puster sit mesterværk op, en kæmpe fugleballon. Men Olive bliver viklet ind i guirlanden og snubler og kommer til både at ødelægge ballonoppusteren og rive hul i ballonen. De har brug for en plan. Olive får øje på noget tape og lapper hullet. Hun bruger Fernandos hårtørrer til at puste ballonen op, men den varme luft får den til at stige til vejrs, og Olive og Fernando letter sammen med den. Olive hiver tapen af ballonen, og det får Olive og Fernando til at suse gennem luften. Da de langt om længe lander, modtager de et kæmpe bifald. Olive er karnevallets dronning!

Olive, Karnevallets Dronning
Hel episode
Ny
XOlive og Brudens Dårlige Dag

Olive dukker op i en stue hvor hun møder Signa, en brud der har en rigtig dårlig dag. Hendes veninde er syg og kan alligevel ikke være brudepige, og alt er gået galt. Hunden har bidt hendes slør i stykker, gommen har glemt ringene, og i stedet for blomster har de modtaget grøntsager. Olive får en idé! Hun bruger et af Signas netgardiner til at lave et fint nyt slør. Hun samler grøntsagerne og binder dem sammen til en smuk buket, og hun tilbyder endda at være Signas brudepige. Signa når frem til brylluppet, og ceremonien går fint indtil de pludselig opdager at der ikke er nogen der har ringene. Men netop i samme øjeblik kommer den lille hund Rolfe løbende ind med to blanke ringe på halen. Der må de være endt under al forvirringen inden de tog i kirke. Oliver erklærer Signa og hendes gom for mand og dejlig kone.

Olive og Brudens Dårlige Dag
Hel episode
Ny
XOlive og Søhestevæddeløbet

Olive dukker op under vandet på en søhest - hun deltager i et søhestevæddeløb! Hun møder vandmanden Jessy der er temmelig nervøs - det er også hendes første væddeløb. Men Olive siger hun bare skal følge hende, så kan de gennemføre løbet sammen. Det går fint indtil de når til et uhyggeligt skibsvrag. På deres vej igennem vraget får de øje på et søuhyre med en meget skarp næse, og Olive og Jessy skynder sig ud af vraget. Men Jessy bliver fanget i noget tykt søgræs - hun sidder fast! Olive får en idé. Men hun bliver nødt til at vende om og tale med søuhyret, Det viser sig det slet ikke er noget uhyre, men en venlig lille sværdfisk ved navn Sværda. Sværdas skarpe næse er lige det der skal til for at få Jessy fri . Med Sværdas hjælp kommer Jessy ud af søgræsset, og hun når at vende tilbage til løbet og vinde!

Olive og Søhestevæddeløbet
Hel episode
Ny
XOlive og den Vindløse Mølle

Olive dukker op ved en vindmølle og møder Jan og hans datter Anneke. Det er supervarmt, og der er ikke en vind der rører sig. Men det betyder vindmøllen ikke drejer, og dermed kan de ikke male mel til Annekes fødselsdagskage - og der kommer gæster til fest samme eftermiddag. De har balloner, gaver og en trampolin, men de har også brug for en gave. Jan og Anneke tilbyder Olive en vifte hun kan lufte sig med. Olive får en idé - måske vil vindmøllen begynde at dreje hvis de vifter alle deres vifter mod møllens vinger. Olive vifter viften så hårdt hun kan, men mister grebet om viften der flyver ud af vingen på hende og sætter sig fast i en af vindmøllens vinger. Olive prøver så at bruge trampolinen til at hoppe op for at få fat i den. Hun når ikke højt nok op til viften, men for hvert hop puffer hun vingen en smule højere op. Langsomt begynder den at dreje, og Olive formår at få malet mel nok til en vidunderlig kage til festen.

Olive og den Vindløse Mølle
Hel episode
Ny
XOlive og den Thailandske Tuk-Tuk

Olive dukker op i Thailand på et travlt marked. Hun møder Katja, en turist der skal have købt en masse souvenirs til sine venner og sin familie inden hun skal nå flyet hjem, men hun har så mange ting hun skal have købt, og hun har ikke megen tid. Olive tilbyder at hjælpe, og de kører sammen af sted på en lille tuk-tuk. Olive skaffer alle de forskellige ting - en dragedukke, et surfboard, ventilatorer, boksehandsker, oppustelige hajer og ruller med silke - men nu er tuk-tuk'en så tung at den ikke vil køre. Katja kommer for sent til sit fly! Olive får øje på nogle både der sejler forbi, og får en idé. Hun spænder surfboardet fast under tuk-tuk'ens forhjul og binder de oppustelige hajer til dens sider. Så fæstner hun alle ventilatorerne til bagenden og tænder dem alle sammen på én gang. De suser af sted hen over vandet og krydser bugten og når frem til lufthavnen på ingen tid.

Olive og den Thailandske Tuk-Tuk
Hel episode
Ny
XOlive og det Forsvunde Flyvende Tæppe

Olive dukker op i en tæppehandel i Marrakech og møder butiksejeren Hassan. Et meget vigtigt tæppe er blevet væk for ham - et flyvende tæppe! Olive prøver at hjælpe med at lede, men der er bare så mange tæpper! Olive får en idé! Måske vil tæppet komme til dem hvis de bruger de rigtige magiske ord. De prøver alle de magiske ord de kan komme på, men det er først da Olive siger 'Be' om', at tæpper kommer flyvende, smider dem op på sig og tager dem med på en susende flyvetur over Marrakech. Til sidst lander de tilbage i butikken hvor en lampeånd venter på at få sit tæppe tilbage. Han tager af sted på tæppet, men efterlader sin magiske lampe. Men netop som Olive og Hassen skal til at gnide på lampen, kommer ånden tilbage og snupper den. Men pyt med det - de har fået rigeligt magi for i dag..

Olive og det Forsvunde Flyvende Tæppe
Hel episode
XOlives Sensationelle Surfing

Olive dukker op på en luftmadras midt på havet hvor hun møder Sunny Ray - en surfer der deltager i Bølgebryder-surferkonkurrencen. Men der er et problem - han har mistet sit lykke-surfboard. Sunny tror det sidder fast i noget under vandet. Olive får øje på nogle delfiner - måske kan de hjælpe dem med at finde Sunnys surfboard. De griber fat i delfinernes finner og dykker dybt ned under overfladen, og det lykkes dem da også at finde surfboardet. Men en stor musling har hapset fat i det med sin store mund og vil ikke give slip. De må kunne bruge noget andet - hvad med at surfe på delfinernes ryg? Olive og Sunny hopper op og giver en imponerende surfer-opvisning. Publikum bliver ellevilde, og Sunny vinder guldmedaljen.

Olives Sensationelle Surfing
Hel episode
XOlive i Arktis

Olive dukker op i Arktis uden for en iglo og møder en isbjørneunge ved navn Alfred. Hans isbjerg har delt sig og han flyder nu væk fra sin landsby, Olive forsøger at finde på en plan der kan få ham på rette kurs, Hun prøver at få krogen fra hans fiskestang til at sætte sig fast i isbjerget, så de kan trække sig selv tilbage, men snøren er ikke lang nok. De prøver at få en pingvin til at trække dem, men de er for tunge. Så vender Olive og Alfred igloen om og laver den om til en båd. Han kaster fiskesnøren ud for at få pingvinen til at trække dem, men i stedet bliver den hapset af en hval der sætter i voldsom fart med dem efter sig. De suser hen over vandet og lander på det store isbjerg Alfred prøvede at komme tilbage til. Isbjørnene kommer over for at hilse på ham og opdager til deres glædelige overraskelse at igloen er fuld af fisk.

Olive i Arktis
Hel episode
XOlive Hjælper en Fårehund

Olive dukker op på et bjerg hvor hun møder Frede, en lille hvalp der har fået tjansen som første fårehund i dag, men alle fårene er blevet væk for ham. Olive og Frede hopper op på landmandens ATV og kører ud for at lede efter dem. Et spor af uld fører dem til fårene, men da de prøver at få fårene til at følge med dem tilbage til folden, vil de ikke lystre. Olive og Frede forklæder sig som får ved hjælp af uldtotterne de har fundet, og da de begynder at bræge, får de fårene til at følge efter dem. Det lykkes dem at få hele flokken med tilbage til folden, og Fredes far er meget imponeret.

Olive Hjælper en Fårehund
Hel episode
XOlive og Kaos i Kantinen

Olive dukker op i et skolekøkken hvor hun møder Margrete der har store problemer fordi alle hendes medarbejdere er syge. Rektor insisterer på at maden bliver serveret til tiden, så Olive tilbyder at hjælpe. Men der går ikke længe før de virkelig er på den. De kan simpelt hen ikke følge med alle bestillingerne - de har ikke hænder nok. Olive får en idé! Hun taper køkkenskeer og øser fast til deres albuer, knæ og hoveder, og inden længe får de i flyvende fart serveret maden får eleverne. Det hele går godt indtil Olive glider i noget kartoffelmos. Al maden flyver op i luften, men lander heldigvis på de stadig ventende børns bakker - perfekt!

Olive og Kaos i Kantinen
Hel episode
XOlive og den Farverige Panda

Olive dukker op i Kina og møder pandaen Ming Ming der er ked at det fordi han bare er sort og hvid - kedeligt! Han vil så gerne være farverig ligesom Olive eller som guldfasanen Nianzu. De besøger den vise mand ved den Kinesiske Mur for at bede ham om hjælp. Den vise mand er meget vis, men også meget søvnig. Han bliver ved med at falde i søvn. Heldigvis får Olive øje på mandens smukke, farverige kutte der hænger på tørresnoren. Ming Ming låner den, og da han tager den på, er han pludselig verdens mest farvestrålende panda. Men da han spankulerer frem og tilbage foran en gruppe turister, er der ingen der lægger mærke til ham - ikke før et vindstød blæser kutten af ham og afslører hans pragtfulde sorte og hvide farver. Han har hele tiden været præcis som han skulle være, og nu vil alle have et billede af ham.

Olive og den Farverige Panda
Hel episode
XOlive Hjælper en Laks

Olive dukker på ved en skovtursopdækning ved en flod og et vandfald. Hun møder laksen Lasse. Han er stadig lille, men han er nødt til at svømme hele vejen op mod strømmen og arbejde sig op ad et vandfald som de andre store fisk. Han prøver og prøver, men strømmen er for stærk. Olive tager en limonadeflaske og en række pølser på en snor fra skovtursopdækningen og binder de to ting sammen. Hun kaster flasken ud til Lasse og holder fast i pølserne, sådan at hun kan prøve at trække ham op. Men i det hun klatrer op ad vandfaldet, mister hun grebet om pølserne, og Lasse bliver skyllet bagud med strømmen. Flasken rammer en sten, flasken ryger af og limonaden der bruser ud af flasken, blæser Lasse hele vejen op til toppen af vandfaldet.

Olive Hjælper en Laks
Hel episode
XOlive og de Forsvundne Løbesko

Olive dukker op i Etiopien og møder to løbere, Helmer og Gunnar. Det er meningen de skal deltage i maratonet, men de har begge to tabt en løbesko. Olive tilbyder dem begge en af sine sko, men de er så store at Helmer og Gunnar komme til at se ret fjollede ud da de prøver at løbe i dem. Hvor i al verden er deres løbesko henne? Olive opdager en masse potespor bag Helmer og Gunnars løbetasker. De følger sporene hen til et hult træ hvor de finder masser af forsvundne løbesko. Men da Olive rækker ind for at få fat i dem, kommer Helmers lille hund Oscar løbende ud. Han vil ikke give løbeskoene tilbage. Heldigvis har Helmer og Gunnar nogle pølser i deres madkasser, og Oscar er endnu vildere med pølser end med løbesko! Helmer og Gunnar får fat i deres sko og når lige akkurat tilbage i tide til at være med i løbet.

Hel episode
XOlive Møder Kenneth Kong

Olive dukker op i New York hvor hun møder en kæmpe gorilla ved navn Kenneth Kong. Han har svært ved at få venner fordi han er så stor at han bliver ved med at kvase ting under sine fødder. Oliver opdager at hun også er kæmpestor. Og da hun tager det næste skridt, kommer hun til at træde en taxa flad. En stor flok vrede mennesker er stimlet sammen og råber af dem begge to. De klatrer op i Empire State Building - her kan de da ikke gøre nogen skade. Men folk bliver ved med at råbe af dem fra de nærliggende vinduer. En helikopter kommer flyvende for at filme dem, men dens rotorblade virker ikke ordentligt, og den begynder at styrte mod jorden. Kenneth strækker hænderne frem og griber den, og ud kommer en kameramand og en reporter. Kenneth Kong har reddet dem! Kenneth og Oliver bliver interviewet direkte i fjernsynet - de er helte! Og Kenneth får et stykke af Central Park hvor han kan bo, og hvor han ikke risikerer at trampe noget i stykker.

Hel episode
XOlive og det Sløje Rensdyr

Olive dukker op i Grønland hvor alle har travlt med at gøre klar til jul. Hun møder rensdyret Springer der ikke har det særlig godt. Hvis ikke hun snart får det bedre, vil hun ikke kunne hjælpe med at trække julemandens kane, og så vil han ikke kunne bringe alle sine gaver ud. Olive tilbyder at hjælpe til ved at lave en særlig drik der kan gøre Springer rask, men hun er nødt til at flyve verden rundt for at få fat i ingredienserne. Til alt held får hun øje på julemanden flyvende motorcykel og suser af sted for at finde alt på hendes liste. Hun besøger masser af gamle venner og samler alle de forskellige ingredienser, men drikken virker ikke! Så Olive bruger resten af ingredienserne til at forklæde sig som rensdyr; hun må trække julemandens kane i stedet for Springer. Olive klarer opgaven superfint, og julemanden får bragt alle sine gaver ud til hele verden, men de lander med et ordentligt bump, og Olives forklædning ryger af. Da julemanden opdager at hans kane er blevet trukket af en struds, bliver han meget overrasket, men Olive forklarer at Springer har det skidt. De skynder sig over for at se om hun har fået det bedre. Men da de finder hende, har hun fået unger. Det viser sig hun slet ikke var syg!

Hel episode
XOlive og Gymnastik-Konkurrencen

Olive dukker op i en arena og møder Piv, en lille mus der bare så gerne vil vinde verdensmesterskaberne i gymnastik. Men han er for lille til at nå op til de høje barrer, og han konkurrerer imod en stor, muskuløs rotte, Rotterik. Han kommer aldrig til at vinde. Olive får fat i en minitrampolin, og hun og Piv begynder at hoppe på den, og hver gang Olive lander, flyver Piv højere og højere op. Han ender med at suse imod barrerne og leverer den mest spektakulære præstation og vinder konkurrencen.

Hel episode
XOlive og de Sultne Kaniner

Oliver dukker op på en golfbane hvor hun møder golfspilleren Robert der er irriteret over at golfbanen er fuld af kaninhuller. Olive beslutter sig for at få en snak med kaninerne. Det viser sig at de bare prøver at finde noget at spise fordi landmanden på marken ved siden af har høstet sine gulerødder, og nu har de intet at spise. Olive beslutter sig for at snakke med landmanden, men han er også irriteret. Hans traktor er gået i stykker, og han kan ikke pløje sin mark. Olive får en idé. Hun placerer en række gulerødder langs den ene side af marken og får kaninerne til at stille op på række på den anden side. Så snart de får færten af gulerødderne, begynder de at grave sig gennem marken imod dem - den perfekte pløjemetode! Landmanden tilbyder dem deres egen mark og masser af gulerødder mod at de hjælper ham med at pløje, og alle er glade.

Hel episode
XOlive og Loch Ness Uhyret

Olive dukker op i en båd i midten af en stor sø og møder Chuck der leder efter Loch Ness-uhyret, men han har ikke meget held med det. De sejler tilbage til land og møder Bobbie MacDonald, en skotte der elsker at spille på sækkepibe. Hans lille hund er også vild med sækkepibemusik. Olive får en idé. Hvis hunden kan lide sækkepibemusik, vil søuhyret Nessie måske også kunne lide det. De sejler tilbage ud på søen, og Olive blæser i sækkepiben, Men i det Olive spiller, går solen ned bag hende, sådan at man kun kan se hendes omrids der har en meget mærkelig form. Pludselig stiger noget stort og mystisk op ad vandet - Nessie! Nessie troede Olive var et andet søuhyre og dukkede op for at sige hej. I stedet får Chuck og Olive nogle billeder af Loch Ness-uhyret.

Hel episode
XOlive og Ingen-Steder Turen

Olive dukker op i Barcelona hvor hun møder Bernat, en turistguide hvis lille tog er gået i stykker. Rundturen er aflyst, og alle turisterne er skuffede. Olive går en tur og finder et lille galleri fuld af malerier af Barcelona. Kunstneren Joana Biro forklarer at der aldrig kommer nogen for at købe hendes malerier fordi de har for travlt med at se på byens seværdigheder. Olive får fat i en lang rulle papir, og de klistrer Joanas malerier på den. De bærer papirrullen med malerierne på ud til toget - turen er på sporet igen! Turisterne kan se alle seværdighederne køre forbi dem mens Olive trækker papirrullen og Joanas vidunderlige billeder forbi togets vinduer. Turen bliver en kæmpesucces, og Joana sælger hvert eneste maleri.

Hel episode
XOlive Møder Robin Hood

Olive dukker op i en skov tæt på en by omringet af en mur. Dér møder hun Robin Hood og Broder Tuck. Robin skal have en besked frem til sin kæreste, Lady Marian, men hun befinder sig på den anden side af muren. Olive får øje på en mand der sælger rustninger. De køber to hjelme og binder dem for hver deres ende af et reb. Olive klatrer op i et træ og kaster den ene hjelm over til Marian. Da Olive snakker ind i den anden, kan Marian høre hvad hun siger - og svare! Robin klatret op i træet og snakker med sin kæreste og får planlagt et romantisk stævnmøde med hende.

Hel episode

Strudsen Olive