XOlive Træner Latter-Yoga

Olive dukker op i et træningsstudie og møder Tai Dye, en blæksprutte hvis yogatimer ikke går særlig godt. Hver gang han går i en ny stilling, ryger der bobler ud af ham, og det får klassen til le. Olive får øje på nogle plakater på væggen med en masse forskellige stillinger på, og hun tilbyder at efterligne dem mens Tai Dye beskriver dem, så klassen kan følge hende i stedet. Det hele går godt indtil de når Rock and Roll-stillingen. Olive rockker og ruller så meget at hun ruller ind i nogle af eleverne, og snart ruller hele klassen rundt over det hele. Alle ler så voldsomt at de til sidst får ondt i mavemusklerne. Den helt perfekte træning.

Olive Træner Latter-Yoga
Hel episode
XOlive og Big Ben Balladen

Olive dukker op i London og møder Lille Ben, et pindsvin der passer det store ur, Big Ben. Men der er et problem - uret er stoppet, og alle turisterne der er kommet for at høre det slå til middag, er meget utilfredse. Olive åbner et lille vindue i urskiven og kigger ud. Der er en storkerede derude der har bremset minutviseren. Olive klatrer ud og kanter sig langs viseren. Hun får fat i reden og finder et godt sted til den inde i tårnet, lige ved siden af vinduet så moren frit kan flyve ind og ud. Uret virker igen - lige i tide til at middagsklokken skal slå.

Olive og Big Ben Balladen
Hel episode
XBrandslukkeren Olive

Olive dukker op på en brandstation hvor hun møder Brian Brandmand. Pludselig lyder alarmen - de må rykke ud! De hopper ind i brandbilen og fræser af sted til et hus ved havet og finder fem fiskende fritter hvis bådeskur brænder. Olive og Brian ruller brandslangen ud, men der kommer kun et par dråber ud af den. Nogen sultne måger troede den var en orm og har pirket hul i den. Olive får øje på en tørresnor med sokker og bluser på. Hun kommer bluserne i sokkerne og sætter dem samme så de kommer til at ligne en stor orm. Mågerne flyver over og pirker i sokkeormen mens Olive og Brian reparerer slangen og slukker branden. Men da mågerne opdager de er blevet narret, bliver de vrede. Olive sprøjter vand over jorden med slangen, og op dukker en masse rigtige orme. Mågerne får et festmåltid.

Brandslukkeren Olive
Hel episode
XOlive og Miss Marble Mysteriet

Olive dukker op i et stort, gammelt hus og møder Cyril Blooth, en opfinder der har bøvl med sin nye automatiske støv-sluger. Den er alt for kraftig. Olive møder også Lady Muckbrass der er meget ulykkelig fordi hendes halskæde er blevet stjålet fra hendes soveværelse. Hun har bedt den berømte detektiv Miss Marble om at hjælpe med at finde ud af, hvor halskæden er blevet af. Miss Marble taber en af sine kager på gulvet, og Olive kommer i tanke om støv-slugeren og om hvor kraftig den er. Olive kalder og beder Cyril tænde for støv-slugeren på loftet, og da han gør det, bliver alt i stuen suget op i skorstenen. Da de kigger ind i støv-slugeren, finder de den forsvundne halskæde.

Olive og Miss Marble Mysteriet
Hel episode
XOlive og det Løbske Klaver

Olive dukker op på en gade og møder Frede, en flyttemand der skal levere et klaver til nummer 81 på toppen af en stejl bakke. De prøver at skubbe klaveret, men det går galt da Olive bliver distraheret af nogle velduftende blomster. De prøver at binde et reb til klaveret og lade varevognen køre det derop, men da det når toppen, standser det ikke, men ruller ned igen ad den anden side af bakken. De er lige ved at give op, da manden i huset for enden af bakken kommer ud og jubler over at hans klaver er kommet. Han tager nummeret 81 der ligger på klaveret, og vender det om - det var nummer 18 det skulle leveres til!

Olive og det Løbske Klaver
Hel episode
XOlive og premierministeren

Olive dukker op på Downing Street 10 hvor hun møder premierministeren, hr.Polytickell. Efter at have truffet så mange vigtige beslutninger vil han bare gerne have en pause og spise lidt is. Olive tilbyder midlertidigt at overtage tjansen som premierminister, så han kan få tid til at slappe af. Mens han er væk, kommer dronningen på visit, og sammen beslutter de at vedtage nogle nye regler: Alle skal have en cykel i fødselsdagsgave, ikke flere ærter, og solen skal skinne hele tiden. Da premierministeren endelig kommer tilbage, er alt det rene kaos. Ingen arbejder længere. Alle vil bare køre tur på deres cykler og slikke sol. Olive får en idé - gratis is på alle kontorer. Og snart skynder alle sig tilbage til arbejdet.

Olive og premierministeren
Hel episode
XOlive og Buschaufførens Briller

Olive dukker op i en bus og møder chaufføren Jeff der ikke kan køre før han har fundet sine forsvundne briller. Olive tilbyder at køre bussen mens Jeff fortæller ruten. Der er en mand der vil af for at købe mælk, en kvinde der vil købe et landskabsmaleri fra galleriet, og en skateboarder der vil af ved skaterparken. Jeff kan desværre ikke se hvor han fører Olive hen, og de ender på toppen af bjerget - med et par ekstra passagerer: en ko, et æsel og en masse andre dyr. Olive får overbevist manden om at koen vil give ham masser af mælk. Og udsigten fra bjerget er så flot at kvinden tager et billede der bliver bedre end maleriet. Og skateboarderen tænker bjerget vil være perfekt at skate ned ad. Og endelig opdager de at æslet har Jeffs briller på. De må have været i bussen hele tiden.

Olive og Buschaufførens Briller
Hel episode
XOlive og Super-Saftens Abe

Olive dukker op i junglen hvor hun møder supersaftens rødnumsede abe. Han burde egentlig have travlt med at lave saftig frugtsaft, men han kan ikke nå frugterne. De hænger for højt oppe på træerne. Olive får øje på et bambusrør og prøver at slå frugterne ned med det, men i stedet kommer hun til at slå supersaftens flagermus. Oliver overtaler flagermusen til at hjælpe dem ved at rulle frugterne ned ad røret, mens hun løber for neden og griber dem i saftmaskinen. Alt går godt indtil Olive glider i et bær. Saftmaskinen flyver op i luften, og alle frugterne falder ned over hende. Nu er hun supersaftens struds!

Olive og Super-Saftens Abe
Hel episode
XOlive og Vulkanen

Olive dukker op i den romerske by Pompompeii. Cæsar Saladius, den unge romerske kommandør, er ved at rydde ud i sit fort for at skabe plads til sin vrisne mors nye svømmepøl. Olive har travlt med at hjælpe Cæsar, da de hører en rumlende lyd og ser røg komme op fra vulkanen i nærheden. Den er i udbrud! Olive får øje på Cæsars gigantiske katapult. Sammen løfter de en sten op i katapulten og skyder den mod vulkanen. Stenen sætter en prop i vulkanen og standser udbruddet. Cæsars mor er så lettet at hun lader Cæsar beholde sit fort.

Olive og Vulkanen
Hel episode
XOlive og Candyfloss-Katastrofen

Olive dukker op på en havnemole og møder Sander, indehaveren af Sanders Sliksalon. Han giver Olive en lækker candyfloss, og de beslutter sig for at prøve nogle forlystelser. Men de er næsten de eneste på molen - alle har for travlt til forlystelser og slik. En dreng kommer for at købe en candyfloss, men han bliver skuffet da Sander giver ham en alt for lille én. Olive får øje på nogle enorme slikstokke og forlystelsen med de store snurrende tekopper. Hun hælder sukker i en snurrende tekop og begynder at lave kæmpecandyfloss ved hjælp en af de store slikstokke. Men candyflossen er så stor, så da der kommer en vindstød, bliver candyflossen blæst ud af koppen og ruller ind mod byen, og undervejs ruller den over folk og klistrer dem til sig. Til sidste ruller candyflossen tilbage til molen, og Olive og Sander bruger slikstokken til at få folk fri af candyflossen. Men da de først er på molen, beslutter de sig for at have det lidt sjovt. Og molen bliver atter fyldt med folk.

Olive og Candyfloss-Katastrofen
Hel episode
XOlive og det store kapløb

Olive dukker op i en støvet arena i det gamle Grækenland hvor hun møder et trist æsel ved navn Nikos der trækker på en gammel stridsvogn af træ. Han skal deltage i et stridsvognekapløb, men han taber altid fordi de luskede hingste han konkurrerer med, bruger beskidte kneb hver gang. Olive viser at hun kan ting og sager med en lasso, og med den sørger hun for at den ene af hingstene ikke kommer til at genere dem. Men den anden hingst puffer til deres stridsvogn så de slingrer ned i en kæmpe mudderpøl. Olive får øje på nogle skjolde på arenaens mure, og dem bruger de til at surfe over mudderet, splatte hingsten til og nå over målstregen som vindere.

Olive og det store kapløb
Hel episode
XOlive og Hotel Ingen Havudsigt

Olive dukker op på et hotel hvor hun møder Basil Knotti, en lama hvis hotel er stærkt upopulært. Alle vil have et værelse med havudsigt, men det eneste Basil kan tilbyde, er en rodet have. Håndværken hr. Discount kommer for at reparere et hul i taget, men han kommer til at trykke på den forkerte knap i sin lastbil og får begravet hele haven i sand. Olive tilbyder at hjælpe til med at reparere taget, men hr. Discount kommer til at ramme et vandrør, så haven også bliver oversprøjtet med vand. Olive og hr. Discount graver et stort hul i sandet, og ved hjælp af en paraply får de ledt vandet direkte ned i hullet. Og med et par ekstra palmetræer er haven pludselig blevet forvandlet til en ministrand, og gæsterne begynder at vælte ind.

Olive og Hotel Ingen Havudsigt
Hel episode
XOlive og Hulekunstneren

Olive dukker op i en hule hvor hun møder Flintcent van Grot, en stor hulemandskunstner. Flintcent mangler bare at male en sabeltiger, så er hans mesterværk færdigt, men sabeltigre er meget sky, så han har ikke haft held med det indtil videre. Hans datter Aga kommer med morgenmad til ham, men Flintcent er allergisk over for mammutmælk og kommer til at nyse, hvorpå morgenmaden falder til jorden. Olive og Flintcent forklæder sig som buske for at se sabeltigeren på tæt hold uden at den bliver bange. Men de kan ikke se noget gennem bladene, og de ender med at støde ind i hinanden i hulen. De er tæt på at give op, da de hører en slubrelyd. Sabeltigeren står og drikker den spildte mammutmælk, og Flintcent når lige akkurat at male den mens den drikker mælken.

Hel episode
XOlive Sætter Gang i Genbruget

Olive dukker op på en genbrugsstation, hvor Charles har problemer - genbrugsmaskinen er gået i stykker. Olive tager en svensknøgle og forsøger at hjælpe, men da hun begynder at dreje på maskinens møtrikker, råber den 'av!'. Maskinen kan tale! Genbrugsmaskinen Gen-Bru' er ked af det, for efter at værkstedets radio er gået i stykker, har den ikke længere kunnet arbejde til musik. Olive tager nogle skraldespandslåg, nogle flasker og noget træ, og sammen med Charles og de andre arbejdere skaber hun en fed rytme som Gen-Bru' kan arbejde til. Den begynder straks at sortere igen mens Olive og de andre spiller og trommer til.

Hel episode
XOlive og Kamelkrisen

Olive dukker op i ørkenen og møder Ahmed der har mistet sine kameler under en sandstorm. Olive tilbyder at hjælpe til med at finde dem, men efter at have gået længe uden at have fundet noget som helst, bliver Olive rigtig tørstig, og det er ved at blive mørkt. Olive får øje på nogle stjerner der danner billedet af en kamel. Måske har kamelerne fulgt stjernebilledet? Olive og Ahmed begiver sig i stjernernes retning, og over den næste sandklit finder de en vidunderlig oase. Og dér befinder kamelerne sig - som danser til musik og drikker kolde drikke.

Hel episode
XOlive og festen med frøerne

Olive dukker op ved en frødam hvor der holdes fest. Hun møder Kvækker Puttesen, en trist lille frø der bliver drillet af de andre frøer fordi hans tunge er for kort til at fange fluer. Olive får øje på noget honning og nogle festrysler på bordet. Hun smører noget honning på enden af en af ryslerne, og da hun puster i den, folder den sig ud som en ekstralang tunge. Men mens hun afprøver den, kommer hun til at ramme en vred krokodille der sætter i fart ned ad floden med en fastklistret Olive efter sig. Kvækker sætter efter dem og bruger en kagekniv til at befri Olive fra hendes klistrede festrysle og flygte fra krokodillen. De andre frøer er meget imponerede. Kvækker har måske ikke verdens længste tunge, men han er til gengæld den tapreste frø i hele dammen.

Hel episode
XOlive og Hatte-Flagermusene

Olive dukker op i en hule og møder Hatte-flagermusene - bortset fra at de slet ikke har hatte på, for når de hænger med hovedet nedad, taber de deres hatte. Olive prøver at lave nogle stroppe der skal hjælpe dem med at beholde hattene på, men det gør flagermusene så tunge at de ikke kan blive hængende med hovedet nedad. Så binder Olive hattene fast mellem to høje drypsten der stikker op fra jorden. Men selv når flagermusene strækker sig alt hvad de kan, er hattene for langt væk til at deres hoveder kan nå dem. De dratter udmattede ned i hattene og ligger så godt, at de omgående falder i søvn.

Hel episode
XOlive og den triste hofnar

Olive dukker op på tronsalen i et palads hvor hun møder hofnarren bjælde. Han er i en frygtelig kattepine: Hvis han ikke snart får dronningen til at le, ryger han i fangetårnet. De prøver at danse en jig og at jonglere, men dronningen er ikke imponeret. Olive foreslår så at de opfører et forsvindingstryllenummer, men ikke engang dét hjælper - ikke før Bjælde falder på knæ for at trygle om en chance til, og en fjer fra hans tryllekostume kommer til at kilde dronningens tæer. Olive slutter sig til Bjælde, og dronningen ler til hendes kinder bliver lyserøde.

Hel episode
XOlive og Tasteaberne

Olive dukker op i et mystisk, hvidt rum, hvor der sidder en masse aber og taster febrilsk på deres skrivemaskiner. Olive hilser på Cornelius der forklarer at Olive også burde have travlt med at taste hvis hun ikke vil have ballade når doktor Horner, det store næsehorn, kommer for at inspicere. I samme øjeblik kommer doktor Horner ind ad døren og sætter Olive i gang med at taste, hvorefter han forlader rummet og låser døren bag sig. De er fanget! Olive og aberne opdager et loftsvindue og bygger et vaklevornt skrivemaskinetårn som de klatrer opad, og i sidste øjeblik lykkes det dem at nå op til vinduet og flygte.

Hel episode
XOlive og orkestret

Olive dukker op på en scene fuld af dyr der spiller på instrumenter. Hun møder blæksprutten Lene og musen Bjarne der begge har forfærdelig svært ved at følge med dirigenten. Musikken er simpelt hen for hurtig. Olive slutter sig til orkestret og prøver at hjælpe, men selv ikke hun kan spille hurtigt nok. Da hun vil spørge dirigenten hvad der er galt, finder hun ud af han ikke dirigerer så hurtigt med vilje, men at han bliver generet af en plagsom flue. Olive griber bækkenerne og begynder at jagte fluen. Så smækker hun bækkeneren mod hinanden og fanger fluen indeni. På den måde får hun skabt den storslåede 'koncert for flue og bækken' til publikums store begejstring.

Hel episode

Strudsen Olive