XVovserne redder julen

Julemandens kane er strandet og rensdyrene stukket af. Ryder og Paw Patrol må hjælpe julemanden med at aflevere gaverne og redde julen.

Hel episode
XFacing Fears

Even the bravest pups get scared sometimes! The pups face their fears to help Alex face his.

XVær på den sikre side med Potepatruljen

Vær på den sikre side med Potepatruljen er nu tilbage med flere aktiviteter!

Ny
XVandhunde // Vovser til efterårsfest

Kaptajn Pighvars båd er strandet på en klippe, så Ryder og Paw Patrol må træde til og hjælpe ham. // Farmer Yumis afgrøder og efterårsfesten bliver truet af en tidlig snestorm, så Paw Patrol må kæmpe mod tiden for at nå at høste.

Hel episode
XFestlig maling

Tegn og mal med dine Nick Jr. yndlingsvenner!

Ny
XVov-vov-gæs // Vov, vov og af sted

Marshal får en ny ven i Dunet. Paw Patrol må hjælpe Dunet med at trække sydpå, da han ikke vil forlade Ryder. // Paw Patrol må hjælpe borgmesteren, der er kommet til at stige ombord i en varmluftsballon.

Hel episode
XDansefesten

Hjælp potepatruljen med at gøre deres dansefest endnu mere pote-fed! I dette spil kan børnene dekorere scener, klæde figurerne i fint tøj og vælge dansemusik med DJ Rubble.

Alder: 3-6

Ny
XVovse boogie // Vovser i tågen

Paw Patrol skal arbejde hurtigt for at flytte en togvogn inden næste tog ankommer til stationen. Da Rubble slår sin pote, må Chase lære at betjene gravkoen. // Paw Patrol skal skynde sig at få lyset tilbage i fyrtårnet, hvor pæren er gået ud.

Hel episode
XNick Jr. Vandland

Lav et stort plask med Shimmer og Shine, Blaze, Gil, Molly og resten af PAW Patrol i dette Nick Jr. Water Park-spil! Du kan flyde dovent på floden med Zuma, prøve en vild sejltur med Shimmer og Shine, glide ned ad vandrutsjebanen med Gil og drøne gennem et vand-speedway med Blaze. Og ungerne kan vinde præmier ved at prøve lykken ved lykkehjulet. Er du klar? Så hopper vi i!

Alder: 3-6

Ny
XVovserne redder skildpadder // Vovser og den meget store baby

Paw Patrol leger på stranden og opdager havskildpaddeæg! Skildpadderne kan ikke krydse vejen og nå ud i havet, så Paw Patrol må hjælpe dem // En hvalunge er strandet i Adventure Bay. Paw Patrol hjælper ungen med at finde tilbage til sin mor.

Hel episode
XNick Jr. Madvognsfestival!

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine, PAW Patrol, Team Umizoomi og Bubble Guppies med at servere velsmagende retter for alle deres venner i Nick Jr. Madvognsfestival! Madspil.

Alder: 3-6

XVovser og kattestrofen // Vovserne redder et tog

Paw Patrol redder en killing i bugten, men den laver ulykker på land. Marshall må redde den ned fra rådhustårnet. // Et stenskred fanger Katie og Cali ombord på toget. Paw Patrol må rydde sporet, så toget kan fortsætte, inden flere sten falder ned.

Hel episode