XNick Jr. BlockStar-udfordring

Klar til en sjov, familievenlig konkurrence? I dette multiplayer-spil kan 4 spillere konkurrere på hastighed for at se, hvem der blokerer bedst! Hver deltager vælger en spiller: Bloker figurer fra PAW Patrol, Blue's Clues & You, Blaze og mange flere! Der er 3 evne-opbyggende udfordringer, som spillere skal bruge deres problemløser-evner til at komme igennem hurtigt. Hver spiller skiftes til at tackle samme forhindringsbane på tid. Jo hurtigere de er, jo flere point får de. Spilleren med flest scorede point vinder!

Nick Jr. BlockStar-udfordring
XMarshall's ildhvalpe team

Børnene kan spille forskellige minispil om brandsikkerhed med Marshall, Chase, Rubble, Rocky, Zuma og Skye!

Paw Patrol: Ultimativ redning: Marshall's ildhvalpe team
XHaveredning

Ingen have er for stor, ingen hvalp for lille! Hjælp dit barn med at få det til at gro og med at høste, og forbered en hvalp-tastisk picnic med deres allerbedste PAW Patrol-venner i dette lærerige, gratis online-spil på Nick Jr.

PAW Patrol: Haveredning
XPaw Patrol: Supervovserne fanger robotten

Superbørn i førskolealderen! PAW Patrol-vovserne har brug for jeres hjælp til at redde Adventure Bay fra Harold Humdingers meteor-drevne robot! I dette hvalp-tastiske eventyrspil, kommer børn til at lære enkle STEM-koncepter, så som hvordan broer og ramper fungerer. De vil komme til at redde venner ved at bygge broer med Rocky og lave isramper med Everest. Så snart deres venner er reddet, hjælper de Chase med at bruge sin superhastighed til at indhente robotten og sætte en stopper for, at den gør yderligere skade på Adventure Bay! Supervovserne (og børn i forskolealderen) sætter ind!

Paw Patrol: Supervovserne fanger robotten
XLemonadestand
Nick Jr. Lemonadestand
XPaw Patrol: Hvalptastiske missioner

Har du det, der skal til, for at være en del af PAW Patrol? Hjælp Adventure Bays indbyggere ved at gennemføre missioner med hjælp fra PAW Patrol-hvalpene!

Paw Patrol: Hvalptastiske missioner
XPaw Patrol: Vov Vov Boogie Matematik moves

PAW Patrol, Zuma, Marshall, Chase, Rubble, Rocky, Zuma, Skye, dansespil, matematikspil, læringsspil, STEM, førskolealder, gratis spil, fjollet spil, vov vov-boogie

Paw Patrol: Vov Vov Boogie Matematik moves
XNick Jr. Glædelig Ferie

Velkommen til Nick Jr.’s Happy Holidays Resort, hvor børn kan spille fire festlige spil med deres favoritvenner fra Nick Jr. fra PAW Patrol, Shimmer og Shine, Blaze og Sunny Day. Børn kan besøge alle steder i resortet igen og igen og fejre den nye sneklædte juletid med deres venner fra Nick Jr.!

Alder: 3-6

Nick Jr. Glædelig Ferie
XNick Jr. Supersøger

Lad os lege gemmeleg med PAW Patrol-hvalpene, Blaze and the Monster Machines, Sunny og Team Umizoomi! Først kan din supersøger vælge en ven at spille sammen med og derefter gå til Adventure Bay, Umi City, Friendly Falls eller Axel City for at lede efter deres Nick Jr.-venner, som gemmer sig i scenen. Hvis spillere leder og trykker på alle deres venner, før tiden løber ud, vil de få stjerner! Børn kan også spille igen og igen for at lede efter nye figurer i hver scene.

Alder: 3-6

Nick Jr. Supersøger
XKlæd ud gir pote

Det er Eventyr Bugt Foto Dag og Katie har brug for PAW patruljens hjælp til sin kæledyrsordbog. Førskolebørn kan gå med Skye og Everest idet de hjælper deres venner med at se pop-takulære ud til billederne. Vælg først den ven du ønsker at hjælpe. Brug derefter gommeredskaberne til at få din ven til at se skinnende ren ud, og sæt derefter deres hår. Spillere kan også påklæde deres favorit Nick Jr. venner ved at vælge imellem solbriller, halskæder, toppe og knapper. Er du klar? Is eller sne, lad os hjælpe en ven med at se klar ud til at tage af sted!

Alder: 3-6

PAW patruljen: Klæd ud gir pote
XNick Jr. Venner forevigt farvebog

Tegn, farvelæg og tilføj klistermærker til de herlige venskaber med Dora the Explorer, PAW Patrol og Bubble Guppies!

Nick Jr. Venner forevigt farvebog
XHvalpene redder dagen

Tag på mission med PAW Patrols hvalpe for at redde deres venner rundt omkring Adventure Bay!

Alder: 3-6

PAW Patrol: Hvalpene redder dagen

PAW Patrol Spil