XVovserne Redder Cirkuset / Vov-keliky

Paw Patrol skal finde elefantungen Ellie, der er blevet væk fra cirkustoget. Da Ellies mor også indleder en eftersøgning er der to elefanter på fri fod. // Kylletta er blevet væk. Ryder og Paw patrol må finde hende, så hun kan vende hjem igen.

Vovserne Redder Cirkuset / Vov-keliky
Hel episode
Ny
XPisk færdig

Det kan godt blive noget rodet, når hvalpene hjælper Hr. Porter med at gøre kagen færdig til konkurrencen!

Pisk færdig
XUnderlige fisk

Der er nogle mistænkte, som stjæler fisk og skaldyr på Kaptajn Pighvars båd, og Potepatruljen skal tage affære!

Underlige fisk
XVovser på is / Vovserne og Snemonsteret

Ryder og Paw Patrol må komme Alex til undsætning under en snowboardudflugt på bjerget. // Da vovserne finder mystiske spor i sneen, tror de, det er et snemonster, der skræmmer skigæsterne væk. Heldigvis får de sig en sjov overraskelse.

Vovser på is / Vovserne og Snemonsteret
Hel episode
Ny
XVovserne redder Kæmpepoten / Vovserne redder Hum-mobilen

Da et ældgammelt relikvie forsvinder fra Carlos’ udgravning, må Tracker og Skye finde dyret, som måske har taget det. // Bormester Humdinger foregiver at have brækket sin tå for at vinde et løb, så vovserne bygger ham et køretøj.

Vovserne redder Kæmpepoten / Vovserne redder Hum-mobilen
Hel episode
Ny
XVov-vov-gæs // Vov, vov og af sted

Marshal får en ny ven i Dunet. Paw Patrol må hjælpe Dunet med at trække sydpå, da han ikke vil forlade Ryder. // Paw Patrol må hjælpe borgmesteren, der er kommet til at stige ombord i en varmluftsballon.

Vov-vov-gæs / Vov, Vov og af Sted
Hel episode
XVovse boogie // Vovser i tågen

Paw Patrol skal arbejde hurtigt for at flytte en togvogn inden næste tog ankommer til stationen. Da Rubble slår sin pote, må Chase lære at betjene gravkoen. // Paw Patrol skal skynde sig at få lyset tilbage i fyrtårnet, hvor pæren er gået ud.

Vovse Boogie / Vovser i Tågen
Hel episode
XVovserne redder Killingeredningsholdet / Vovserne redder en struds

Borgmester Humdinger laver falske nødsituationer, som hans killinger skal redde, så de ser ud til at være bedre end Paw Patrol. // Familien Wingnut får en ny, men den farer vild. Paw Patrol skal finde strudsen og lede den til Wingnuts gård.

Vovserne redder Killingeredningsholdet / Vovserne redder en struds
Hel episode
XVovser og kattestrofen // Vovserne redder et tog

Paw Patrol redder en killing i bugten, men den laver ulykker på land. Marshall må redde den ned fra rådhustårnet. // Et stenskred fanger Katie og Cali ombord på toget. Paw Patrol må rydde sporet, så toget kan fortsætte, inden flere sten falder ned.

Vovser og kattestrofen / Vovserne redder et tog
Hel episode
XVovserne redder skildpadder // Vovser og den meget store baby

Paw Patrol leger på stranden og opdager havskildpaddeæg! Skildpadderne kan ikke krydse vejen og nå ud i havet, så Paw Patrol må hjælpe dem // En hvalunge er strandet i Adventure Bay. Paw Patrol hjælper ungen med at finde tilbage til sin mor.

Vovserne Redder Skildpadder / Vovser og den Meget Store Baby
Hel episode
XVandhunde // Vovser til efterårsfest

Kaptajn Pighvars båd er strandet på en klippe, så Ryder og Paw Patrol må træde til og hjælpe ham. // Farmer Yumis afgrøder og efterårsfesten bliver truet af en tidlig snestorm, så Paw Patrol må kæmpe mod tiden for at nå at høste.

Vandhunde / Vovser til efterårsfest
Hel episode

PAW Patrol Videoer