XHvad er bedstevenner til for? / På Dybt Vandmelon

Det er dagen for den store parade, og Trinket nægter at indrømme hun er forkølet. // Clod melder sig til en talentkonkurrence, men bliver pinligt berørt da han opdager han ikke har samme talent som de andre heste.

Hel episode
XForbind prikkerne

Udforsk Ridderprinsessen Nellas verden for at finde skjulte overraskelser omkring Castlehaven!

XFlagres bommert / En gnomling i stødet

Nellas budbringerfalk kommer til at levere nogle forvirrende invitationer til Clods fødselsdagsfest. // Nella hjælper en gnomling med at konkurrere i Slottehviles bowlingturnering.

Hel episode
XForbind prikkerne

Forbind prikkerne med Nella for at afdække dine yndlingsfigurer fra Nella the Princess Knight!

Alder: 3-6

XGlimmerfesten begynder / En glimmerplaske vennedag

Trinket bliver grebet af konkurrenceiver, da hun og Clod skal dyste mod hinanden i en særlig konkurrence. // Dragen Smelgly er desperat efter at få venner - og så kører det hele lidt af sporet.

Hel episode
XSupersøger

I dette billedpuslespil i tre niveauer kan førskolebørn søge efter Trinket, Clod, Garrett og flere af Nella's venner, søge i Nella's soveværelse og udforske en hule fyldt med venlige drage.

Alder: 3-6

XPrinsesse Nellas ork-ester / Blaine-legen

En vild ork forstyrrer Nellas koncert. // Blaine tror han kan gøre alt bedre end Nella og beslutter at bevise det ved at finde det berømte pink, polkaprikkede drageæg.

Hel episode
XEventyret om den søvnige drage

Prinsesseridderen Nella inviterer dit førskolebarn med til et eventyr, som er fyldt med drager! Børnene kan hjælpe hende med at samle på ridderhjerter ved at ride Trinket eller hendes skjold gennem kongeriget, ud på landet og ind i et mørk hule. Derudover kan dit barn, ved hjælp af to forskellige minispil, udøve iagttagelses- og farvematchingsfærdigheder for at hjælpe de søvnige drager.

Alder: 3-6

XDen nye pige i kongeriget / Fødselsdagsoverraskelsen

En ny pige flytter til riget - og hun gemmer på en stor hemmelighed. // Nella opsøger Garretts barndomsdrageven for at overraske ham på hans fødselsdag.

Hel episode
XDrilledragen / Kongelækker Blommebær

En drillende drage forvolder problemer i riget. // En ny issmag lanceres, og Slottehvile for bøvl med nogle ballademagervæsner.

Hel episode

Ridderprinsessen Nella