XFrossen Trinket / Alt for en ven

Trinket bliver på mystisk vis "frosset" i Slottehviles Tivoli, og alle skyder skylden på Slemalf. // Nella begiver sig ud på et eventyr for at finde sjældne ingredienser til Trinkets særlige neglelak.

Frossen Trinket / Alt for en ven
Hel episode
Ny
XClods indbydelse

Nella, Ridder Garrett og Trinket hjælper Clod med at lede efter hans indbydelse til Royal Cafe morgenmadsbuffet.

Clods indbydelse
XDragetur

Prinsesse Nella, Ridder Garrett og Ridder Blaine påbegynder turen for at blive de første riddere, der oplever at se udklækning af drageæg.

Dragetur
XJulens Ridder

Det er juleaften i Slottehvile, og Julemanden besøger riget. Men da nogle uartige snedrager tager hans sæk med gaver, må Nella og hendes venner begive sig ud på mission for at redde julen.

Julens Ridder
Hel episode
Ny
XRidderne om det skinnende bord / Ridderne er på vej

Nella og vennerne sendes på en mystisk færd af Nellas tante Winnie, der fører til en ridderlig overraskelse. // Nella og vennerne får nyt ridderudstyr, men Blaine er bekymret for at hans ikke er så godt som de andres.

Ridderne om det skinnende bord / Ridderne er på vej
Hel episode
Ny
XNella i bowlingland / Et bryllup med fup i

Olivias glimmerbowlingkugle forsvinder bag bowlingbanen, og Nella begiver sig til et bowling-eventyrland for at få den tilbage. // En filurskurk snupper en skattet bryllupsring, og Nella må få den tilbage inden vielsen begynder.

Nella i bowlingland / Et bryllup med fup i
Hel episode
XBlot endnu en manisk mudderdag / De bedste venner i verden

Nella holder den perfekte Mudderdagsfest for Gork, men han reagerer ikke som forventet, da Nella inviterer hans fætter Korg med til festlighederne. // Nella og Trinket har lyst til at lave forskellige ting, og de begynder at tvivle på deres venskabs styrke.

Blot endnu en manisk mudderdag / De bedste venner i verden
Hel episode
XNul Kjole, nul Krone, nul Teselskab / Clod Monet

Nella og Garret kommer til at ødelægge Ridder Trænders yndlingsbyttekort og tager på mission for at lave et nyt til ham. // En kendisridder besøger Slottehvile. - sammen med den grusomme drage han efter sigende har fældet.

Nul Kjole, nul Krone, nul Teselskab / Clod Monet
Hel episode
XRidder Træners Byttekort / En Ridders Fortælling

Nella og Garratt kommer til at ødelægge Ridder Træners yndlingsbyttekort og tager på en færd for at lave et nyt til ham. // En kendisridder besøger Slottehvile - det samme gør den frygtelige drage han efter sigende besejrede.

Ridder Træners Byttekort / En Ridders Fortælling
Hel episode
XHvad er Bedstevenner til for? / På Dybt Vandmelon

Det er dagen for den store parade, og Trinket nægter at indrømme hun er forkølet. // Clod melder sig til en talentkonkurrence, men bliver pinligt berørt da han opdager han ikke har samme talent som de andre heste.

Hvad er Bedstevenner til for? / På Dybt Vandmelon
Hel episode
XGlimmerfesten Begynder / En glimmerplaske Vennedag

Trinket bliver grebet af konkurrenceiver, da hun og Clod skal dyste mod hinanden i en særlig konkurrence. // Dragen Smelgly er desperat efter at få venner - og så kører det hele lidt af sporet.

Glimmerfesten Begynder / En glimmerplaske Vennedag
Hel episode
XPrinsesse Nellas ork-ester / Blaine-legen

En vild ork forstyrrer Nellas koncert. // Blaine tror han kan gøre alt bedre end Nella og beslutter at bevise det ved at finde det berømte pink, polkaprikkede drageæg.

Prinsesse Nellas ork-ester / Blaine-legen
Hel episode

Ridderprinsessen Nella Videoer