XRustys dansesæt / Rustys fantastiske bier

Hr. Vimmer vil gerne med til byfesten, men synes selv han danser elendigt. Så Rusty og Ronja bygger et jakkesæt der danser for ham. // Rusty kommer til at få bierne til at forlade deres bikube på Genbrugspladsen og må lokke dem hjem igen.

Rustys dansesæt / Rustys fantastiske bier
Hel episode
XSkattekortet

Gå om bord på Power Piratskibet 1650 for at hjælpe Rusty, Ronja og De Barrels med at følge skattekortet.

Skattekortet
XDimsejagten

Hjælp Rusty igennem tre labyrinter, så han kan finde de dimser, han mangler, i det gratis onlinespil til børn i børnehavealderen. Kom så, unger, den skal have fuld skrue!

Rusty Rivets: Dimsejagten
XDen cupcake kaster robot!

den cupcake kaster robot!

Den cupcake kaster robot!
XRustys Planteproblemer / Rustys Forsinkede Strandtur

Byen bliver invaderet af stinkevioler - men Robotosaurus synes de er lækre! // Rusty forvandler Robotosaurus til den ultimative strandtursgadget, men kan ikke komme til stranden og lege med ham, fordi de konstant stopper for at hjælpe venner i nød.

Rustys Planteproblemer / Rustys Forsinkede Strandtur
Hel episode
XRusty's Penguin Problem/Rusty's Sand Castle Hassle
Rusty's Penguin Problem/Rusty's Sand Castle Hassle
XJunglepatruljen

Hjælp Rustys nye ven Botarilla, mens han og Ruby kører gennem junglen for at redde Ranger Anna.

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Junglepatruljen
XRustys uhyggelige eventyr / Rusty mister bitsene

Rusty og Bertram er vilde med hr. Vimmers "Uhyggelige eventyrvandring", der får Stambjerg Bakker til at virke hjemsøgt. // Bitsene slipper væk fra genbrugspladsen, og Rusty og Ronja må afkode Snurres spor for at finde ud af hvor de blev af.

Rustys uhyggelige eventyr / Rusty mister bitsene
Hel episode
XStor Prik Fest

Rusty og Ruby holder en Stor Bot-fest, og de har brug for dit førskolebarns hjælp til at få gjort Tigerbot, Botarilla og Botasaur klar! Først bruger spillerne en kraftig buffer til at få deres botter til at se funklende rene ud. Derefter har Tigerbot brug for hjælp til at finde særlige festbriller frem og vælge en melodi at synge. Botarilla har brug for hjælp til at udvælge den perfekte hat og opfinde en ny dans at prale med til festen. Endelig vil spillerne hjælpe Botasaur med at blive klædt fint på i et par nye sko og majet ud med løse festdekorationer. Når botterne er klar, er det tid til at få festen i gang!

Alder: 3-6

Rusty Nitter: Stor Prik Fest
XRustys Mystiske Mysterium / Rustys Arkadehavespil

Betjent Lars mister sin lykkeskulptur, og Rusty og Ronja må finde den og overbevise betjent Lars om at han er en god betjent - med eller uden skulpturen. // Rusty og Ronja hjælper Bertram da han tror han kun er god til videospil, ikke spil i virkelighedens verden.

Rustys Mystiske Mysterium / Rustys Arkadehavespil
Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XRobot Rusty / Rustys katte-katastrofe

Rusty bygger en robotudgave af sig selv, så han kan gøre to ting på én gang. // Rusty og Ronja bygger en robotven til Robotosaurus, en robotkat!

Robot Rusty / Rustys katte-katastrofe
Hel episode

Rusty Rivets