XVed X'et ligger skatten / Rustys bits løber løbsk

Rusty finder et gammelt sørøverkort, og han og slænger kommer på sporet af meget mere end en skat. // Bitsene forvilder sig ind i Rustys kopimestermaskine, og slænget ender med flere bits end de kan overskue.

Ved X'et ligger skatten / Rustys bits løber løbsk
Hel episode
Ny
XSkattekortet

Gå om bord på Power Piratskibet 1650 for at hjælpe Rusty, Ronja og De Barrels med at følge skattekortet.

Skattekortet
XDimsejagten

Hjælp Rusty igennem tre labyrinter, så han kan finde de dimser, han mangler, i det gratis onlinespil til børn i børnehavealderen. Kom så, unger, den skal have fuld skrue!

Rusty Rivets: Dimsejagten
XDen cupcake kaster robot!

den cupcake kaster robot!

Den cupcake kaster robot!
XRusty springer i / Rustys store cirkusproblemer

Ronjas tablet ender på bunden af søen, og Rusty springer i for at redde dagen. // Circus kommer til byen - men da cirkustogets motor svigter, må Rusty få det tilbage på skinner inden åbningsaftenen.

Rusty springer i / Rustys store cirkusproblemer
Hel episode
Ny
XJunglepatruljen

Hjælp Rustys nye ven Botarilla, mens han og Ruby kører gennem junglen for at redde Ranger Anna.

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Junglepatruljen
XRusty rocker / Rustys ballonbøvl

Ronja optræder ved Stambjerg Bakkers talentkonkurrence med hjælp fra Rusty og bitsene. // Bertram kommer til at sende en luftballon op med sig selv i kurven under, og Rusty og Ronja må få ham sikkert ned inden et uvejr slår til.

Rusty rocker / Rustys ballonbøvl
Hel episode
Ny
XStor Prik Fest

Rusty og Ruby holder en Stor Bot-fest, og de har brug for dit førskolebarns hjælp til at få gjort Tigerbot, Botarilla og Botasaur klar! Først bruger spillerne en kraftig buffer til at få deres botter til at se funklende rene ud. Derefter har Tigerbot brug for hjælp til at finde særlige festbriller frem og vælge en melodi at synge. Botarilla har brug for hjælp til at udvælge den perfekte hat og opfinde en ny dans at prale med til festen. Endelig vil spillerne hjælpe Botasaur med at blive klædt fint på i et par nye sko og majet ud med løse festdekorationer. Når botterne er klar, er det tid til at få festen i gang!

Alder: 3-6

Rusty Nitter: Stor Prik Fest
XRustys pingvinproblem / Rustys sandslotbesvær

Rusty og slænget må få nogle pingviner til naturparken på årets varmeste dag. // Bertram deltager i en sandslotskonkurrence, men en tyvagtig måde stjæler hans tegninger. Rusty og Ronja må få dem tilbage inden konkurrencen slutter.

Rustys pingvinproblem / Rustys sandslotbesvær
Hel episode
Ny
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XRustys skiturskrise / Rusty og lejrbanditten

Rusty og slængets skitur bremses af en stor bunke sten på vej til Knappenåletinden. // Rusty og Ronja gør sig fortjente til deres lejrmærker da de redder en fanget pungrotte.

Rustys skiturskrise / Rusty og lejrbanditten
Hel episode
Ny
XBits På Fritz

I dette kørespil skal børn køre med Rusty og Ruby for at hjælpe dem med at indsamle alle kopierne af Bits og rydde op på Spartkton Hills!

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Bits På Fritz

Rusty Rivets