XRusty og kaptajn cool / Rustys uhyresnapper

Rusty og Ronja forvandler Dennis Cool til Kaptajn Cool, en issuperhelt, der skal kunne sælge masser af is. / Børnene finder modet til at lede efter mystisk væsen - men opdager det ikke er så mystisk et væsen endda.

Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Ny
XEn bit i skoven / Rustys bamsebesvær

Kvas strejfer rundt og farer vild, og Rusty opfinder en natflyver, der skal finde ham i mørket. Bertrams hr. Vræltesen ryger ud ad togvinduet, og Rusty bruger en makanisk edderkoppedragt til at klatre op under broen får at få ham i ham.

Hel episode
XBits on the Fritz

I dette kørespil skal børn køre med Rusty og Ruby for at hjælpe dem med at indsamle alle kopierne af Bits og rydde op på Spartkton Hills!

Alder: 3-6

XRustys redder sin redeven / Rustys Kasterobot

En sjælden fugl bygger rede et farligt sted og kan ikke overtales til at flytte. Rusty og slænget genbygger fuglens hjem. / Rusty og Ronja bygger en cupcake-kastemaskine der går i selvsving.

Hel episode
XEt pingvinproblem!

Åh nej! Der er et pingvinproblem i genbrugsgården! Rusty og Ruby har brug for børnenes hjælp for til at hente alle pingvinerne og få dem tilbage i dyreparken. Flyt alle figurer opad og nedad for at hoppe over på platformene og undgå forhindringer undervejs. Kom nu, børn, nu sker der noget!

Alder: 3-6

XRusty's Alien Invasion

When the comic book action figures Rusty created come alive, they behave just like their conquering characters.

Hel episode

Rusty Rivets