XRustys minieventyr / Bertram bliver fuglenappet

Rusty og Ronja formindskes med Rustys opfindelse. De kæmper sig gennem genbrugspladsen for at få deres normale størrelse igen. // Bertram "adopteres" af en fuglemor, og Rusty og Ronja må redde ham fra den overbeskyttende fugl.

Rustys minieventyr / Bertram bliver fuglenappet
Hel episode
Ny
XSkattekortet

Gå om bord på Power Piratskibet 1650 for at hjælpe Rusty, Ronja og De Barrels med at følge skattekortet.

Skattekortet
XDimsejagten

Hjælp Rusty igennem tre labyrinter, så han kan finde de dimser, han mangler, i det gratis onlinespil til børn i børnehavealderen. Kom så, unger, den skal have fuld skrue!

Rusty Rivets: Dimsejagten
XDen cupcake kaster robot!

den cupcake kaster robot!

Den cupcake kaster robot!
X Rusty og de heroiske hjælpere / Rustys aberedning

Bertram og hans nye ven Emily efterligner deres helte, Rusty og Ronja, men ender med at gøre alt værre. // Rusty, Ronja, Bytes og Botarilla finder en fortabt abeunge, og jagten på dens forældre fører dem ud på en farefuld færd.

 Rusty og de heroiske hjælpere / Rustys aberedning
Hel episode
Ny
XJunglepatruljen

Hjælp Rustys nye ven Botarilla, mens han og Ruby kører gennem junglen for at redde Ranger Anna.

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Junglepatruljen
XRustys nyse-kur / Rejsen til Stambjerg Bakkers indre

Botterne får en virus og spreder kaos med deres voldsomme nys. Børnene må finde en kur og sætte en stopper for postyret. // Bytes graver sig ned i en mine, og nu er det op til, Rusty, Ronja og Robotosaurus at finde ham og derefter grave sig ud.

Rustys nyse-kur / Rejsen til Stambjerg Bakkers indre
Hel episode
Ny
XStor Prik Fest

Rusty og Ruby holder en Stor Bot-fest, og de har brug for dit førskolebarns hjælp til at få gjort Tigerbot, Botarilla og Botasaur klar! Først bruger spillerne en kraftig buffer til at få deres botter til at se funklende rene ud. Derefter har Tigerbot brug for hjælp til at finde særlige festbriller frem og vælge en melodi at synge. Botarilla har brug for hjælp til at udvælge den perfekte hat og opfinde en ny dans at prale med til festen. Endelig vil spillerne hjælpe Botasaur med at blive klædt fint på i et par nye sko og majet ud med løse festdekorationer. Når botterne er klar, er det tid til at få festen i gang!

Alder: 3-6

Rusty Nitter: Stor Prik Fest
XSuper-Rusty mod super-balladebotten / Rusty i rummet.

Fredrik vil gerne være helt som Rusty, så han skaber en Balladebot, der skal få Fredrik til at tage sig ud som helt. // Et rumvæsen nødlander på Jorden, og Rusty og Ronja må hjælpe det med at komme hjem til årets vigtigste rumvæsenhøjtid.

Super-Rusty mod super-balladebotten / Rusty i rummet.
Hel episode
Ny
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XRustys løbske slæde / Rustys himmeltærtelevering

Bytes og bitsene kommer ud på en vild tur med en løbsk slæde! Rusty, Ronja og Karl prøver at finde en måde at standse den på. // Rusty og Ronja laver en kæmpe blåbærtærte til betjent Lars, men det er svært at transportere den gigantiske dessert.

Rustys løbske slæde / Rustys himmeltærtelevering
Hel episode
Ny
XBits På Fritz

I dette kørespil skal børn køre med Rusty og Ruby for at hjælpe dem med at indsamle alle kopierne af Bits og rydde op på Spartkton Hills!

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Bits På Fritz

Rusty Rivets