X Rustys ruminvasion / Rustys løbebil

Tegneserie-action-figurerne som Rusty har lavet til Bertram, bliver levende og opfører sig som deres erobrende karakterer. Dennis og Rusty må nå tilbage til byen inden den lækre blomst de har plukket til Dennis' sorbet, bliver ulækker.

 Rustys ruminvasion / Rustys løbebil
Hel episode
XSkattekortet

Gå om bord på Power Piratskibet 1650 for at hjælpe Rusty, Ronja og De Barrels med at følge skattekortet.

Skattekortet
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XCupcake Flingbot
Cupcake Flingbot
XRusty og kaptajn cool / Rustys uhyresnapper

Rusty og Ronja forvandler Dennis Cool til Kaptajn Cool, en issuperhelt, der skal kunne sælge masser af is. // Børnene finder modet til at lede efter mystisk væsen - men opdager det ikke er så mystisk et væsen endda.

Rusty og kaptajn cool / Rustys uhyresnapper
Hel episode
XBits På Fritz

I dette kørespil skal børn køre med Rusty og Ruby for at hjælpe dem med at indsamle alle kopierne af Bits og rydde op på Spartkton Hills!

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Bits På Fritz
XEn bit i skoven / Rustys bamsebesvær

Kvas strejfer rundt og farer vild, og Rusty opfinder en natflyver, der skal finde ham i mørket. Bertrams hr. // Vræltesen ryger ud ad togvinduet, og Rusty bruger en makanisk edderkoppedragt til at klatre op under broen får at få ham i ham.

En bit i skoven / Rustys bamsebesvær
Hel episode
XEt pingvinproblem!

Åh nej! Der er et pingvinproblem i genbrugsgården! Rusty og Ruby har brug for børnenes hjælp for til at hente alle pingvinerne og få dem tilbage i dyreparken. Flyt alle figurer opad og nedad for at hoppe over på platformene og undgå forhindringer undervejs. Kom nu, børn, nu sker der noget!

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Et pingvinproblem!
XRustys redder sin redeven / Rustys Kasterobot

En sjælden fugl bygger rede et farligt sted og kan ikke overtales til at flytte. Rusty og slænget genbygger fuglens hjem. // Rusty og Ronja bygger en cupcake-kastemaskine der går i selvsving.

Rustys redder sin redeven / Rustys Kasterobot
Hel episode

Rusty Rivets