XRustys ruminvasion / Rustys løbebil

Tegneserie-action-figurerne som Rusty har lavet til Bertram, bliver levende og opfører sig som deres erobrende karakterer. // Dennis og Rusty må nå tilbage til byen inden den lækre blomst de har plukket til Dennis' sorbet, bliver ulækker.

Rustys ruminvasion / Rustys løbebil
Hel episode
Ny
XSkattekortet

Gå om bord på Power Piratskibet 1650 for at hjælpe Rusty, Ronja og De Barrels med at følge skattekortet.

Skattekortet
XStor Prik Fest

Rusty og Ruby holder en Stor Bot-fest, og de har brug for dit førskolebarns hjælp til at få gjort Tigerbot, Botarilla og Botasaur klar! Først bruger spillerne en kraftig buffer til at få deres botter til at se funklende rene ud. Derefter har Tigerbot brug for hjælp til at finde særlige festbriller frem og vælge en melodi at synge. Botarilla har brug for hjælp til at udvælge den perfekte hat og opfinde en ny dans at prale med til festen. Endelig vil spillerne hjælpe Botasaur med at blive klædt fint på i et par nye sko og majet ud med løse festdekorationer. Når botterne er klar, er det tid til at få festen i gang!

Alder: 3-6

Rusty Nitter: Stor Prik Fest
XCupcake Flingbot
Cupcake Flingbot
X Rusty og det mekaniske dyr / Rustys rumskib

Rusty og Ronja laver et robotkæledyr til parkbetjent Anna, men det går grassat da de prøver at programmere det. // Rusty bygger et rumskib til Bertram som en overraskelse, men den store overraskelse bliver da det skaber ravage i hele byen.

 Rusty og det mekaniske dyr / Rustys rumskib
Hel episode
Ny
XRusty's Penguin Problem/Rusty's Sand Castle Hassle
Rusty's Penguin Problem/Rusty's Sand Castle Hassle
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
X Rusty lærer at stå på skøjter / Rustys rustikke eventyr

Rusty bygger raketskøjter i stedet for at lære at stå på skøjter, men de skærer isen op, sådan at alle hans venner ender med at blive fanget på isflager. / Da Ralf (Bertrams legetøj) forsvinder i skoven, slutter Rusty og Ronja sig til eftersøgningen. Men alle ender med at fare vild og må finde hjem uden hjælp fra Rustys sædvanlige hjælpemidler.

 Rusty lærer at stå på skøjter / Rustys rustikke eventyr
Hel episode
Ny
XBits På Fritz

I dette kørespil skal børn køre med Rusty og Ruby for at hjælpe dem med at indsamle alle kopierne af Bits og rydde op på Spartkton Hills!

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Bits På Fritz
XRusty og kaptajn cool / Rustys uhyresnapper

Rusty og Ronja forvandler Dennis Cool til Kaptajn Cool, en issuperhelt, der skal kunne sælge masser af is. // Børnene finder modet til at lede efter mystisk væsen - men opdager det ikke er så mystisk et væsen endda.

Rusty og kaptajn cool / Rustys uhyresnapper
Hel episode
Ny
XEt pingvinproblem!

Åh nej! Der er et pingvinproblem i genbrugsgården! Rusty og Ruby har brug for børnenes hjælp for til at hente alle pingvinerne og få dem tilbage i dyreparken. Flyt alle figurer opad og nedad for at hoppe over på platformene og undgå forhindringer undervejs. Kom nu, børn, nu sker der noget!

Alder: 3-6

Rusty Rivets: Et pingvinproblem!
XRusty i Bertramland / Støvsugerdrengen Rusty

Bertram vil besøge en forlystelsespark, men de når ikke frem i tide, så Rusty laver en forlystelsespark kun for Bertram. // Rusty bygger en stor støvsuger for at rydde op i Bertrams rod, men opfindelsen begynder at suge alt for meget i sig.

Rusty i Bertramland / Støvsugerdrengen Rusty
Hel episode
Ny
XRustys redder sin redeven / Rustys Kasterobot

En sjælden fugl bygger rede et farligt sted og kan ikke overtales til at flytte. Rusty og slænget genbygger fuglens hjem. // Rusty og Ronja bygger en cupcake-kastemaskine der går i selvsving.

Hel episode

Rusty Rivets