XRen dinomit

Leah og Zac kan ikke finde Zacs dinosaurlegetøj, så Leah beder hendes ånder om at skaffe en erstatning og ender med en vaskeægte apatosaurus! Nu må Leah, Shimmer og Shine finde ud af hvordan de får rettet op på deres gigantiske brøler inden Zac opdager det - og de lægger ud med en lille smule dinotræning.

Hel episode
XNick Jr: Halloweenfest

Velkommen til Nick Jr.'s Halloween-husfest. Dit børnehavebarn kan tage del i nogle skræmmende overraskelser og en masse spøgelsesagtige spil sammen med Shimmer, Shine, Molly, Rubble og Blaze.

Alder: 3-6

Ny
XEt værre hus

Leah og Zac bygger en træhytte, men finder ud af de har slået et lidt for stort brød op. Leah ønsker en træhytte af sine ånder, men bliver helt rundt på gulvet, da Shimmer og Shine forvandler hendes hus til et hus af træer!

Hel episode
XFestlig maling

Tegn og mal med dine Nick Jr. yndlingsvenner!

XSikke et griseri!

Zac kommer til at køre over Leahs festsnacks i sin batteridrevne bil, og Leah må nu finde ud af hvad hun kan lave i en fart. Hun beder sine ånder om flere pølsehorn eller øffere i svøb, men ånderne giver hende rigtige øffere i svøb: små grise svøbt i et tæppe. Nu må Leah og pigerne fange de små grise og finde en måde at få rettet op på deres grisede fejltagelse.

Hel episode
XNick Jr. Vandland

Lav et stort plask med Shimmer og Shine, Blaze, Gil, Molly og resten af PAW Patrol i dette Nick Jr. Water Park-spil! Du kan flyde dovent på floden med Zuma, prøve en vild sejltur med Shimmer og Shine, glide ned ad vandrutsjebanen med Gil og drøne gennem et vand-speedway med Blaze. Og ungerne kan vinde præmier ved at prøve lykken ved lykkehjulet. Er du klar? Så hopper vi i!

Alder: 3-6

XMine hemmelige ånder - Anden del

Det hele bliver lidt mere indviklet da Leah bruger sine sidste ønsker på at forhindre Zac i at se elefanten, hvilket resulterer i en polkaprikket elefant på rulleskøjter og en kæmpe hoppeborg. Til sidst beslutter pigerne at bruge deres fejlslagne ønsker til at skabe en ny tivoliforlystelse og lærer på den måde at alle fejltagelser - selv fejltagelser i elefantstørrelse - altid kan vendes til noget godt.

Hel episode
XSamen beter

Arbejd sammen, bliv klogere af jeres fejl, og lær at være hjælpsom sammen med Shimmer og Shine!

XKage i Ønskerne

Leah ønsker hjælp til at lave cupcakes til sin skoles kagesalg, og hun og ånderne ender pludselig med en kæmpe lagkage, en masse dyr og et hav af cupcake-dej. Hvordan i al verden vil Leah få gjort sine cupcakes færdig nu hvor hun ikke har flere ønsker tilbage? Og værre: Hvordan vil hun forklare sin sultne (og nysgerrige) nabo Zac alle disse tosserier?

Hel episode
XNick Jr. Madvognsfestival!

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine, PAW Patrol, Team Umizoomi og Bubble Guppies med at servere velsmagende retter for alle deres venner i Nick Jr. Madvognsfestival! Madspil.

Alder: 3-6

XMine hemmelige ånder - Første del

Leah vinder en åndeflaske i et tivoli og finder til sin overraskelse ud af at der følger en bonus med præmien - ånderne Shimmer og Shine. Leah ønsker sig noget så fjollet som en polkaprikket elefant, og de nye bedste venner får ny travlt med at skjule det farverige kæmpedyr for Leahs ven Zac.

Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.