XGeden, der flygtede

Leah kommer til at lukke en ged ud af sin fold i minizooen, og hun tilkalder Shimmer og Shine der skal hjælpe med at få geden tilbage. Pigerne og kæledyrene kommer ud på et bondegårdseventyr i jagten på den bortløbne ged.

Geden, der flygtede
Hel episode
Ny
XEt stort kyllinge problem

Zeta bruger Semiras specialteam til at lave alle folk på markedspladsen om til kyllinger!

Et stort kyllinge problem
X1, 2, 3 Music Key

Spil med Shimmer & Shine, mens de guider dig gennem en magisk musiktime!

Shimmer & Shine: 1, 2, 3 Music Key
XDrømmedukkehus

Da Leah ønsker flere dukkevenner at lege med i sit nye dukkehus, skrumper Shimmer og Shine sig selv til dukkestørrelse! Efter endnu et ønske der ender med at Leah selv bliver skrumpet, bliver det hele endnu mere indviklet, da Zak kommer over for at lege og kommer til at låse pigerne inde i dukkehuset.

Drømmedukkehus
Hel episode
XNazboos Drage Familiekaper

Nazboo indsamler genie-ædelsten til Zeta i Shimmer og Shines palads, og han har et par hjælpere med sig, sammen med dit førskolebarn! Først og fremmest skal børnene styre Nazboo, Razboo, Kazboo og Frank til alle ædelstenene, for at indsamle så mange som muligt. Derefter, lad os hjælpe Nazboo med at finde sin familie, plus Nathal og Tale, så de kan bage de lækreste småkager nogensinde. Dit barn kan vælge mellem drys, chokoladechips, vingummier og meget mere, til at dekorere deres småkager og gøre dem ekstra specielle!

Alder: 3-6

Nazboos Drage Familiekaper
XDen store skaterfiasko

Leah og Zak er i skaterparken hvor de øver sig til den store skateboardkonkurrence. Men lige inden konkurrencen begynder, går Leahs skateboard i stykker. Leah beder hendes yndlingsånder om et nyt skateboard, men Shimmer og Shine kommer til at give hende et surfboard. Leah synes det er svært at styre et surfboard på beton, og pigerne må løse problemet inden konkurrencen begynder.

Den store skaterfiasko
Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XUde at bowle

Leah og Zak glæder sig til deres bowlingdag! Men Leah har svært ved at få væltet keglerne, så hun tilkalder Shimmer and Shine for at de kan hjælpe hende med at blive bedre med en smule magi.

Ude at bowle
Hel episode
XRegnbuer, vandfald og eventyr

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine med at finde det forsvundne vand i Regnbuefloden og reparere magien i Zahramay Falls i dette arkadespil for de mindste.

Alder: 3-6

Shimmer og Shine: Regnbuer, vandfald og eventyr
XSpillehallen

Leah og Zac har sparet billetter op i månedsvis for at kunne få den store præmie i spillehallen: en supersej keyboard-spillemåtte. Da de stikker deres billetter ind i billetmaskinen, går den i stykker og ødelægger alle deres billetter! Leah tilkalder sine ånder for at få lidt hjælp. Men da ånderne tryller flere spillemønter frem i stedet for billetter, må hele slænget i gang med at spille inden spillehallen giver alle deres keyboards bort!

Spillehallen
Hel episode
XNick Jr. Halloween på bondegården

I "Nick Jr. Halloween på bondegården" kan børn spille fire spøgelsesspil med nogle af deres yndlingsvenner fra PAW Patrol, Sunny Day, Blaze og monstermaskinerne og Shimmer & Shine.

Alder: 3-6

Nick Jr. Halloween på bondegården
XMine hemmelige ånder - Første del

Leah vinder en åndeflaske i et tivoli og finder til sin overraskelse ud af at der følger en bonus med præmien - ånderne Shimmer og Shine. Leah ønsker sig noget så fjollet som en polkaprikket elefant, og de nye bedste venner får ny travlt med at skjule det farverige kæmpedyr for Leahs ven Zac.

Mine hemmelige ånder - Første del
Hel episode