XLys! Kamera! Ånder!

Leah og Zac glæder sig til at se deres yndlingsfilm, Drageprinsessen, men da Leahs popcorn brænder på og filmen ikke vil spille, ser filmaftenen ud til at gå i vasken. Leah beder Shimmer og Shine om lidt filmmagi, og de kommer til at trylle filmen til live: Leah forvandles til en middelalderprinsesse med en flyvende drage i haven!

Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Ny
XOhøj, Ånder!

Leahs spand med skatte flyder til havs, og Leah beder Shimmer og Shine hjælpe med at få byttet tilbage. Med åndernes hjælp forvandles en almindelig dag på stranden til en magisk skattejagt med skattekort, piratskib og en talende papegøje!

Hel episode
XRegnbuer, vandfald og eventyr

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine med at finde det forsvundne vand i Regnbuefloden og reparere magien i Zahramay Falls i dette arkadespil for de mindste.

Alder: 3-6

Ny
XEt værre hus

Leah og Zac bygger en træhytte, men finder ud af de har slået et lidt for stort brød op. Leah ønsker en træhytte af sine ånder, men bliver helt rundt på gulvet, da Shimmer og Shine forvandler hendes hus til et hus af træer!

Hel episode
XNick Jr. Halloween på bondegården

I "Nick Jr. Halloween på bondegården" kan børn spille fire spøgelsesspil med nogle af deres yndlingsvenner fra PAW Patrol, Sunny Day, Blaze og monstermaskinerne og Shimmer & Shine.

Alder: 3-6

XSikke et griseri!

Zac kommer til at køre over Leahs festsnacks i sin batteridrevne bil, og Leah må nu finde ud af hvad hun kan lave i en fart. Hun beder sine ånder om flere pølsehorn eller øffere i svøb, men ånderne giver hende rigtige øffere i svøb: små grise svøbt i et tæppe. Nu må Leah og pigerne fange de små grise og finde en måde at få rettet op på deres grisede fejltagelse.

Hel episode
XNick Jr: Halloweenfest

Velkommen til Nick Jr.'s Halloween-husfest. Dit børnehavebarn kan tage del i nogle skræmmende overraskelser og en masse spøgelsesagtige spil sammen med Shimmer, Shine, Molly, Rubble og Blaze.

Alder: 3-6

XRen dinomit

Leah og Zac kan ikke finde Zacs dinosaurlegetøj, så Leah beder hendes ånder om at skaffe en erstatning og ender med en vaskeægte apatosaurus! Nu må Leah, Shimmer og Shine finde ud af hvordan de får rettet op på deres gigantiske brøler inden Zac opdager det - og de lægger ud med en lille smule dinotræning.

Hel episode
XFestlig maling

Tegn og mal med dine Nick Jr. yndlingsvenner!

XMine hemmelige ånder - Første del

Leah vinder en åndeflaske i et tivoli og finder til sin overraskelse ud af at der følger en bonus med præmien - ånderne Shimmer og Shine. Leah ønsker sig noget så fjollet som en polkaprikket elefant, og de nye bedste venner får ny travlt med at skjule det farverige kæmpedyr for Leahs ven Zac.

Hel episode
XNick Jr. Vandland

Lav et stort plask med Shimmer og Shine, Blaze, Gil, Molly og resten af PAW Patrol i dette Nick Jr. Water Park-spil! Du kan flyde dovent på floden med Zuma, prøve en vild sejltur med Shimmer og Shine, glide ned ad vandrutsjebanen med Gil og drøne gennem et vand-speedway med Blaze. Og ungerne kan vinde præmier ved at prøve lykken ved lykkehjulet. Er du klar? Så hopper vi i!

Alder: 3-6