XJulemandens små ånder

Det er juleaften, og Leah har glemt at sende Zaks brev til julemanden. Nu får Zak ikke nogen gave i år. Da hun tilkalder Shimmer og Shine for at de kan hjælpe med at bringe brevet ud, sender de hende til Grønland, så hun personligt kan overlevere brevet! Da Leah kommer til at ønske julemanden til en tropeø og de stressede nisser i søvn, må pigerne bringer gaverne ud og redde julen - på ånde-maner.

Julemandens små ånder
Hel episode
XEt stort kyllinge problem

Zeta bruger Semiras specialteam til at lave alle folk på markedspladsen om til kyllinger!

Et stort kyllinge problem
XNazboos Drage Familiekaper

Nazboo indsamler genie-ædelsten til Zeta i Shimmer og Shines palads, og han har et par hjælpere med sig, sammen med dit førskolebarn! Først og fremmest skal børnene styre Nazboo, Razboo, Kazboo og Frank til alle ædelstenene, for at indsamle så mange som muligt. Derefter, lad os hjælpe Nazboo med at finde sin familie, plus Nathal og Tale, så de kan bage de lækreste småkager nogensinde. Dit barn kan vælge mellem drys, chokoladechips, vingummier og meget mere, til at dekorere deres småkager og gøre dem ekstra specielle!

Alder: 3-6

Nazboos Drage Familiekaper
Ny
XOhøj, Ånder!

Leahs spand med skatte flyder til havs, og Leah beder Shimmer og Shine hjælpe med at få byttet tilbage. Med åndernes hjælp forvandles en almindelig dag på stranden til en magisk skattejagt med skattekort, piratskib og en talende papegøje!

Ohøj, Ånder!
Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XLys! Kamera! Ånder!

Leah og Zac glæder sig til at se deres yndlingsfilm, Drageprinsessen, men da Leahs popcorn brænder på og filmen ikke vil spille, ser filmaftenen ud til at gå i vasken. Leah beder Shimmer og Shine om lidt filmmagi, og de kommer til at trylle filmen til live: Leah forvandles til en middelalderprinsesse med en flyvende drage i haven!

Lys! Kamera! Ånder!
Hel episode
XRegnbuer, vandfald og eventyr

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine med at finde det forsvundne vand i Regnbuefloden og reparere magien i Zahramay Falls i dette arkadespil for de mindste.

Alder: 3-6

Shimmer og Shine: Regnbuer, vandfald og eventyr
XBallet i baghaven

Leah og Zac vil gerne snurre, springe rundt og genopføre deres nye yndlingsballet Svanesøen, men de har ikke helt de professionelle balletdanseres ynde. Leah ønsker at blive en ballerina som svanedronningen, men ånderne kommer til at gøre hende til dronning af rigtige svaner og udstyrer hende med hendes helt egen svanesø i haven.

Ballet i baghaven
Hel episode
XNick Jr. Halloween på bondegården

I "Nick Jr. Halloween på bondegården" kan børn spille fire spøgelsesspil med nogle af deres yndlingsvenner fra PAW Patrol, Sunny Day, Blaze og monstermaskinerne og Shimmer & Shine.

Alder: 3-6

Nick Jr. Halloween på bondegården
XMine hemmelige ånder - Første del

Leah vinder en åndeflaske i et tivoli og finder til sin overraskelse ud af at der følger en bonus med præmien - ånderne Shimmer og Shine. Leah ønsker sig noget så fjollet som en polkaprikket elefant, og de nye bedste venner får ny travlt med at skjule det farverige kæmpedyr for Leahs ven Zac.

Mine hemmelige ånder - Første del
Hel episode
XNick Jr: Halloweenfest

Velkommen til Nick Jr.'s Halloween-husfest. Dit børnehavebarn kan tage del i nogle skræmmende overraskelser og en masse spøgelsesagtige spil sammen med Shimmer, Shine, Molly, Rubble og Blaze.

Alder: 3-6

Nick Jr: Halloweenfest
XAbraka-Ånder

Leah bemærker at tryllekunstneren Zacs tryllekunster ikke rigtig lykkes, så hun tilkalder sine ånder for at få noget ægte magisk assistance. Men Shimmer og Shine kan heller ikke rigtig få kunsterne til at lykkes, og pludselig hopper der mere end bare en kanin ud af Zacs hat - nemlig en hel zoologisk have! Pigerne må finde ud af hvordan de får rettet op på hele redeligheden inden Zacs forestilling skal begynde.

Abraka-Ånder
Hel episode