XPyjamasfesteb

Leah har inviteret Shimmer og Shine til deres første pyjamasfest nogen sinde. De skal have pizza, danse hele natten og sove i et pudefort! Men der går kuk i alle festplanerne, og ånderne hjælper Leah med lidt ønskeopfyldelse, og inden længe er pigerne i fuld gang med en dansefest hvor de ikke kan holde op med at danse!

Pyjamasfesteb
Hel episode
Ny
XEt stort kyllinge problem

Zeta bruger Semiras specialteam til at lave alle folk på markedspladsen om til kyllinger!

Et stort kyllinge problem
XNazboos Drage Familiekaper

Nazboo indsamler genie-ædelsten til Zeta i Shimmer og Shines palads, og han har et par hjælpere med sig, sammen med dit førskolebarn! Først og fremmest skal børnene styre Nazboo, Razboo, Kazboo og Frank til alle ædelstenene, for at indsamle så mange som muligt. Derefter, lad os hjælpe Nazboo med at finde sin familie, plus Nathal og Tale, så de kan bage de lækreste småkager nogensinde. Dit barn kan vælge mellem drys, chokoladechips, vingummier og meget mere, til at dekorere deres småkager og gøre dem ekstra specielle!

Alder: 3-6

Nazboos Drage Familiekaper
XEn temmelig åndet halloween

Det er Halloween, og Leah inviterer ånderne til at at være med (alle er klædt ud, så ingen vil opdage de er rigtige ånder). Zak deltager i en spøgelseshuskonkurrence, men han kommer til at ødelægge sin egen oppyntning. Leah ønsker at hans hus skal se hjemsøgt ud, og ånderne forvandler det til et rigtigt hjemsøgt hus med en ægte Frankenstein og det hele. Nu må pigerne forsøge at forhindre Frankenstein i at smadre alle græskarlygter i hele Leahs kvarter.

En temmelig åndet halloween
Hel episode
XNick Jr. Ferie-workshop

Ungerne kan tage med Rubble, Shimmer, Shine, Blaze og Rusty, når de skal hjælpe julemandens værksted med at blive klar til jul ved at spille fire julespil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Ferie-workshop
XRumskibbrud

Astronauterne Leah og Zac er på mission: De vil tale med et rumvæsen over deres walkietalkier. Leah ønsker at komme til at tale med et, og Shimmer og Shine tryller et rumvæsen frem i haven, hvor Leah kan tale med det ansigt til ansigt! Men Leah og ånderne flyver ud i rumvæsnets rumskib på en katastrofal tur, og nu må pigerne finde ud a hvordan de får det strandede rumvæsen hjem.

Rumskibbrud
Hel episode
XRegnbuer, vandfald og eventyr

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine med at finde det forsvundne vand i Regnbuefloden og reparere magien i Zahramay Falls i dette arkadespil for de mindste.

Alder: 3-6

Shimmer og Shine: Regnbuer, vandfald og eventyr
XJulemandens små ånder

Det er juleaften, og Leah har glemt at sende Zaks brev til julemanden. Nu får Zak ikke nogen gave i år. Da hun tilkalder Shimmer og Shine for at de kan hjælpe med at bringe brevet ud, sender de hende til Grønland, så hun personligt kan overlevere brevet! Da Leah kommer til at ønske julemanden til en tropeø og de stressede nisser i søvn, må pigerne bringer gaverne ud og redde julen - på ånde-maner.

Julemandens små ånder
Hel episode
XNick Jr. Halloween på bondegården

I "Nick Jr. Halloween på bondegården" kan børn spille fire spøgelsesspil med nogle af deres yndlingsvenner fra PAW Patrol, Sunny Day, Blaze og monstermaskinerne og Shimmer & Shine.

Alder: 3-6

Nick Jr. Halloween på bondegården
XMine hemmelige ånder - Første del

Leah vinder en åndeflaske i et tivoli og finder til sin overraskelse ud af at der følger en bonus med præmien - ånderne Shimmer og Shine. Leah ønsker sig noget så fjollet som en polkaprikket elefant, og de nye bedste venner får ny travlt med at skjule det farverige kæmpedyr for Leahs ven Zac.

Mine hemmelige ånder - Første del
Hel episode
XNick Jr: Halloweenfest

Velkommen til Nick Jr.'s Halloween-husfest. Dit børnehavebarn kan tage del i nogle skræmmende overraskelser og en masse spøgelsesagtige spil sammen med Shimmer, Shine, Molly, Rubble og Blaze.

Alder: 3-6

Nick Jr: Halloweenfest
XAbraka-Ånder

Leah bemærker at tryllekunstneren Zacs tryllekunster ikke rigtig lykkes, så hun tilkalder sine ånder for at få noget ægte magisk assistance. Men Shimmer og Shine kan heller ikke rigtig få kunsterne til at lykkes, og pludselig hopper der mere end bare en kanin ud af Zacs hat - nemlig en hel zoologisk have! Pigerne må finde ud af hvordan de får rettet op på hele redeligheden inden Zacs forestilling skal begynde.

Abraka-Ånder
Hel episode