XSurfer på skyerne

Pigerne lærer at skysurfe, og Shine prøver at surfe på den største bølge på Skystranden.

Surfer på skyerne
Hel episode
XSnack historier

Snack historier

Snack historier
XLemonadestand
Nick Jr. Lemonadestand
XKom hjem, Nazboo

Nazboo hjælper en ånd med hans udbringninger, men Zeta er bange for hun har mistet ham og får pigerne til at hjælpe med at finde ham.

Kom hjem, Nazboo
Hel episode
XNick Jr World!

Kast dig ud i en eventyrlig verden med vores spil Nick Jr. World! Skab din egen avatar, før du spiller med og hjælper dine Nick Jr.-venner, inklusive Blaze, Shimmer & Shine, Top Wing Cadets og Butterbean!

Nick Jr World!
XDen luskede pivekylling / Adoras armbånd

En eliksir gør Nazboos pivekylling levende, og Zeta prøver at bruge legetøjet til at erobre Zahramaj-vandfaldene. // Shimmer, Shine og Leah må hjælpe Adora, da Zeta bruger en eliksir til at styre prinsessens armbånd på lang afstand.

Den luskede pivekylling / Adoras armbånd
Hel episode
XZahramay-himlen

Hjælp Shimmer, Shine og Leah med at samle stjålne stjerner og tryllestave fra Zeta! Flyv gennem luften på din trofaste Zahracorn for at samle dem alle!

Shimmer og Shine: Zahramay-himlen
XZetas søster / Tryllebyttebøvl

Zetas søster kommer på besøg, men Zeta ser til sin overraskelse at hendes tidligere troldkvindesøster nu er en ånd! // Samira sender pigerne ud på en findeleg, og Zeta narre dem til at finde en masse magiske ting til hende i stedet.

Zetas søster / Tryllebyttebøvl
Hel episode
XNick Jr. Glædelig Ferie

Velkommen til Nick Jr.’s Happy Holidays Resort, hvor børn kan spille fire festlige spil med deres favoritvenner fra Nick Jr. fra PAW Patrol, Shimmer og Shine, Blaze og Sunny Day. Børn kan besøge alle steder i resortet igen og igen og fejre den nye sneklædte juletid med deres venner fra Nick Jr.!

Alder: 3-6

Nick Jr. Glædelig Ferie
XLegenden om dragejuvelen

Et fortryllet skattekort fører Shimmer, Shine og Leah og deres dragerytterven, Farnaz, til den kraftfulde dragejuvel. Men Zeta får fat i den, og nu må Farnaz og pigerne få den tilbage inden Zeta bliver for magtfuld.

Legenden om dragejuvelen
Hel episode
X1, 2, 3 Music Key

Spil med Shimmer & Shine, mens de guider dig gennem en magisk musiktime!

Shimmer & Shine: 1, 2, 3 Music Key
XRedningskæledyrene / Løbsk regnbue

Zeta fanger pigerne i en magisk boble, så Tala, Nahal og Parisa går sammen med pigernes zahrahjørninger for at befri dem.. // Shimmer, Shine og Leah møder Rubi, en regnbueåndelærling, som har svært ved at styre sine regnbuer.

Redningskæledyrene / Løbsk regnbue
Hel episode
XNazboos Drage Familiekaper

Nazboo indsamler genie-ædelsten til Zeta i Shimmer og Shines palads, og han har et par hjælpere med sig, sammen med dit førskolebarn! Først og fremmest skal børnene styre Nazboo, Razboo, Kazboo og Frank til alle ædelstenene, for at indsamle så mange som muligt. Derefter, lad os hjælpe Nazboo med at finde sin familie, plus Nathal og Tale, så de kan bage de lækreste småkager nogensinde. Dit barn kan vælge mellem drys, chokoladechips, vingummier og meget mere, til at dekorere deres småkager og gøre dem ekstra specielle!

Alder: 3-6