XGlædeligt ønskelæum

Shimmer, Shine og Leah kan fejre deres ønskelæum! Leah glæder sig til at fejre sit venskab med sine yndlingsånder. Og i anledning af ønskelæet har Shimmer og Shine lavet den perfekte gave til Leah.

Glædeligt ønskelæum
Hel episode
XSyng og dans med Shimmer og Shine!

Syng og dans med Shimmer og Shine!

Syng og dans med Shimmer og Shine!
XLemonadestand
Nick Jr. Lemonadestand
XSnack historier

Snack historier

Snack historier
XLys! Kamera! Ånder!

Leah og Zac glæder sig til at se deres yndlingsfilm, Drageprinsessen, men da Leahs popcorn brænder på og filmen ikke vil spille, ser filmaftenen ud til at gå i vasken. Leah beder Shimmer og Shine om lidt filmmagi, og de kommer til at trylle filmen til live: Leah forvandles til en middelalderprinsesse med en flyvende drage i haven!

Lys! Kamera! Ånder!
Hel episode
XNick Jr World!

Kast dig ud i en eventyrlig verden med vores spil Nick Jr. World! Skab din egen avatar, før du spiller med og hjælper dine Nick Jr.-venner, inklusive Blaze, Shimmer & Shine, Top Wing Cadets og Butterbean!

Nick Jr World!
XBallet i baghaven

Leah og Zac vil gerne snurre, springe rundt og genopføre deres nye yndlingsballet Svanesøen, men de har ikke helt de professionelle balletdanseres ynde. Leah ønsker at blive en ballerina som svanedronningen, men ånderne kommer til at gøre hende til dronning af rigtige svaner og udstyrer hende med hendes helt egen svanesø i haven.

Ballet i baghaven
Hel episode
XZahramay-himlen

Hjælp Shimmer, Shine og Leah med at samle stjålne stjerner og tryllestave fra Zeta! Flyv gennem luften på din trofaste Zahracorn for at samle dem alle!

Shimmer og Shine: Zahramay-himlen
XSikke et griseri!

Zac kommer til at køre over Leahs festsnacks i sin batteridrevne bil, og Leah må nu finde ud af hvad hun kan lave i en fart. Hun beder sine ånder om flere pølsehorn eller øffere i svøb, men ånderne giver hende rigtige øffere i svøb: små grise svøbt i et tæppe. Nu må Leah og pigerne fange de små grise og finde en måde at få rettet op på deres grisede fejltagelse.

Sikke et griseri!
Hel episode
XNick Jr. Glædelig Ferie

Velkommen til Nick Jr.’s Happy Holidays Resort, hvor børn kan spille fire festlige spil med deres favoritvenner fra Nick Jr. fra PAW Patrol, Shimmer og Shine, Blaze og Sunny Day. Børn kan besøge alle steder i resortet igen og igen og fejre den nye sneklædte juletid med deres venner fra Nick Jr.!

Alder: 3-6

Nick Jr. Glædelig Ferie
XSpillehallen

Leah og Zac har sparet billetter op i månedsvis for at kunne få den store præmie i spillehallen: en supersej keyboard-spillemåtte. Da de stikker deres billetter ind i billetmaskinen, går den i stykker og ødelægger alle deres billetter! Leah tilkalder sine ånder for at få lidt hjælp. Men da ånderne tryller flere spillemønter frem i stedet for billetter, må hele slænget i gang med at spille inden spillehallen giver alle deres keyboards bort!

Spillehallen
Hel episode
X1, 2, 3 Music Key

Spil med Shimmer & Shine, mens de guider dig gennem en magisk musiktime!

Shimmer & Shine: 1, 2, 3 Music Key
XNazboos Drage Familiekaper

Nazboo indsamler genie-ædelsten til Zeta i Shimmer og Shines palads, og han har et par hjælpere med sig, sammen med dit førskolebarn! Først og fremmest skal børnene styre Nazboo, Razboo, Kazboo og Frank til alle ædelstenene, for at indsamle så mange som muligt. Derefter, lad os hjælpe Nazboo med at finde sin familie, plus Nathal og Tale, så de kan bage de lækreste småkager nogensinde. Dit barn kan vælge mellem drys, chokoladechips, vingummier og meget mere, til at dekorere deres småkager og gøre dem ekstra specielle!

Alder: 3-6

XAbraka-Ånder

Leah bemærker at tryllekunstneren Zacs tryllekunster ikke rigtig lykkes, så hun tilkalder sine ånder for at få noget ægte magisk assistance. Men Shimmer og Shine kan heller ikke rigtig få kunsterne til at lykkes, og pludselig hopper der mere end bare en kanin ud af Zacs hat - nemlig en hel zoologisk have! Pigerne må finde ud af hvordan de får rettet op på hele redeligheden inden Zacs forestilling skal begynde.

Hel episode
XMine Hemmelige ånder - Anden Del

Det hele bliver lidt mere indviklet da Leah bruger sine sidste ønsker på at forhindre Zac i at se elefanten, hvilket resulterer i en polkaprikket elefant på rulleskøjter og en kæmpe hoppeborg. Til sidst beslutter pigerne at bruge deres fejlslagne ønsker til at skabe en ny tivoliforlystelse og lærer på den måde at alle fejltagelser - selv fejltagelser i elefantstørrelse - altid kan vendes til noget godt.

Hel episode