X Nazboos Familiefest / Rarhopper

Nazboos søskende kommer på besøg, og Zeta får dem til at hjælpe med at tage pigernes juveler mens de ikke er hjemme. // Zac ønsker sig selv ud i skoven for at finde et legendarisk væsen, og Kaz og pigerne drager ud for at finde ham.

 Nazboos Familiefest / Rarhopper
Hel episode
Ny
XEt stort kyllinge problem

Zeta bruger Semiras specialteam til at lave alle folk på markedspladsen om til kyllinger!

Et stort kyllinge problem
XSamira og Zeta / Zeta-scepteret

Samira fortæller pigerne historien om hvordan hun og Zeta lærte hinanden at kende - og om at de engang var bedste venner. // Pigerne må standse Zeta da hun tager et scepter der giver hende kraften til at få magiske lianer og juveler til at juveler.

Samira og Zeta / Zeta-scepteret
Hel episode
XTæppetumult / Dragefortællinger

Pigerne besøger tæppesælgeren for at få repareret deres tæppe, og Zeta og Nazboo planlægger at snuppe noget magisk tråd. // Zeta og Nazboo fortæller historien om hvordan de lærte hinanden at kende, men der er noget der ikke helt passer.

Tæppetumult / Dragefortællinger
Hel episode
XMine Hemmelige ånder - Første Del

Leah vinder en åndeflaske i et tivoli og finder til sin overraskelse ud af at der følger en bonus med præmien - ånderne Shimmer og Shine. Leah ønsker sig noget så fjollet som en polkaprikket elefant, og de nye bedste venner får ny travlt med at skjule det farverige kæmpedyr for Leahs ven Zac.

Mine Hemmelige ånder - Første Del
Hel episode
XÅnd For En Dag / Zac den Sporløse Detektiv

Leah ønsker at blive ånd for en dag, og Zeta bruger magi til at få Leah til at opfylde hendes ønsker. // Zac tror pigerne er blevet væk, og søger som detektiv efter dem sammen med Kaz.

Ånd For En Dag / Zac den Sporløse Detektiv
Hel episode
XGraver sig ned / Vaske-Sjaske Ånden

Pigerne leder efter Leahs halskæde, der er blevet væk. Et underjordisk væsen finder den og begynder at ønske med den. // Zac ønsker at blive i Zahramaj-vandfaldene for evigt, og børnene tager ud for at finde en ånd med kræfter stærke nok til at ophæve ønsket.

Graver sig ned / Vaske-Sjaske Ånden
Hel episode

Shimmer & Shine Videos