XGlædeligt ønskelæum

Shimmer, Shine og Leah kan fejre deres ønskelæum! Leah glæder sig til at fejre sit venskab med sine yndlingsånder. Og i anledning af ønskelæet har Shimmer og Shine lavet den perfekte gave til Leah.

Glædeligt ønskelæum
Hel episode
XSyng og dans med Shimmer og Shine!

Syng og dans med Shimmer og Shine!

Syng og dans med Shimmer og Shine!
XSnack historier

Snack historier

Snack historier
XLys! Kamera! Ånder!

Leah og Zac glæder sig til at se deres yndlingsfilm, Drageprinsessen, men da Leahs popcorn brænder på og filmen ikke vil spille, ser filmaftenen ud til at gå i vasken. Leah beder Shimmer og Shine om lidt filmmagi, og de kommer til at trylle filmen til live: Leah forvandles til en middelalderprinsesse med en flyvende drage i haven!

Lys! Kamera! Ånder!
Hel episode
XBallet i baghaven

Leah og Zac vil gerne snurre, springe rundt og genopføre deres nye yndlingsballet Svanesøen, men de har ikke helt de professionelle balletdanseres ynde. Leah ønsker at blive en ballerina som svanedronningen, men ånderne kommer til at gøre hende til dronning af rigtige svaner og udstyrer hende med hendes helt egen svanesø i haven.

Ballet i baghaven
Hel episode
XSikke et griseri!

Zac kommer til at køre over Leahs festsnacks i sin batteridrevne bil, og Leah må nu finde ud af hvad hun kan lave i en fart. Hun beder sine ånder om flere pølsehorn eller øffere i svøb, men ånderne giver hende rigtige øffere i svøb: små grise svøbt i et tæppe. Nu må Leah og pigerne fange de små grise og finde en måde at få rettet op på deres grisede fejltagelse.

Sikke et griseri!
Hel episode
XSpillehallen

Leah og Zac har sparet billetter op i månedsvis for at kunne få den store præmie i spillehallen: en supersej keyboard-spillemåtte. Da de stikker deres billetter ind i billetmaskinen, går den i stykker og ødelægger alle deres billetter! Leah tilkalder sine ånder for at få lidt hjælp. Men da ånderne tryller flere spillemønter frem i stedet for billetter, må hele slænget i gang med at spille inden spillehallen giver alle deres keyboards bort!

Spillehallen
Hel episode
XPyjamasfesteb

Leah har inviteret Shimmer og Shine til deres første pyjamasfest nogen sinde. De skal have pizza, danse hele natten og sove i et pudefort! Men der går kuk i alle festplanerne, og ånderne hjælper Leah med lidt ønskeopfyldelse, og inden længe er pigerne i fuld gang med en dansefest hvor de ikke kan holde op med at danse!

Pyjamasfesteb
Hel episode
XAbraka-Ånder

Leah bemærker at tryllekunstneren Zacs tryllekunster ikke rigtig lykkes, så hun tilkalder sine ånder for at få noget ægte magisk assistance. Men Shimmer og Shine kan heller ikke rigtig få kunsterne til at lykkes, og pludselig hopper der mere end bare en kanin ud af Zacs hat - nemlig en hel zoologisk have! Pigerne må finde ud af hvordan de får rettet op på hele redeligheden inden Zacs forestilling skal begynde.

Abraka-Ånder
Hel episode
XRumskibbrud

Astronauterne Leah og Zac er på mission: De vil tale med et rumvæsen over deres walkietalkier. Leah ønsker at komme til at tale med et, og Shimmer og Shine tryller et rumvæsen frem i haven, hvor Leah kan tale med det ansigt til ansigt! Men Leah og ånderne flyver ud i rumvæsnets rumskib på en katastrofal tur, og nu må pigerne finde ud a hvordan de får det strandede rumvæsen hjem.

Rumskibbrud
Hel episode
XUde at bowle

Leah og Zak glæder sig til deres bowlingdag! Men Leah har svært ved at få væltet keglerne, så hun tilkalder Shimmer and Shine for at de kan hjælpe hende med at blive bedre med en smule magi.

Ude at bowle
Hel episode
XMine Hemmelige ånder - Anden Del

Det hele bliver lidt mere indviklet da Leah bruger sine sidste ønsker på at forhindre Zac i at se elefanten, hvilket resulterer i en polkaprikket elefant på rulleskøjter og en kæmpe hoppeborg. Til sidst beslutter pigerne at bruge deres fejlslagne ønsker til at skabe en ny tivoliforlystelse og lærer på den måde at alle fejltagelser - selv fejltagelser i elefantstørrelse - altid kan vendes til noget godt.

Mine Hemmelige ånder - Anden Del
Hel episode

Shimmer & Shine Videos