XTeam Umizoomi mod Figur Banditten 2

Der er en figur bandit på fri fod og han stjæler figurer overalt i Umi City! Men da han stjæler Geos figurbælte, så er han gået for langt! Det er op til Team Umizoomi at få Geos figurbælte tilbage og redde Umi City fra figur banditten!

Team Umizoomi mod Figur Banditten 2
Hel episode
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XNick Jr. Madvognsfestival!

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine, PAW Patrol, Team Umizoomi og Bubble Guppies med at servere velsmagende retter for alle deres venner i Nick Jr. Madvognsfestival! Madspil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Madvognsfestival!
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XHos frisøren

Team Umizoomis ven Oliver ser frem til at blive klippet hos frisøren! Men da Olivers penge blæser væk, går Team Umizoomi i aktion for at få dem tilbage.

Hos frisøren
Hel episode
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

Umizoomi: Klar til at løse opgaverne
XStrandpromenade spil

Team Umizoomis ven Brian vil gerne vinde et legetøjs helikopter ved at spille forskellige spil på Umi Citys strandpromenade. Men det koster 27 billetter! Milli, Geo og Bot spiller nogle spil for at få flere billetter og hjælpe Brian vinde helikopteren.

Strandpromenade spil
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XEn Umislæde Dag

Team Umizoomis ven Sanjay vil så gerne ud og kælke, men der er et problem: han har ingen kælk! Milli, Geo og Bot må tage ud på en snefuld rejse gennem Umi City for at bringe en super kælk til Sanjay.

En Umislæde Dag
Hel episode
XUmispillet

Team Umizoomi er med i den største sportsbegivenhed som findes - Umispillet! Men for at vinde Umispils Trofæet, må Milli, Geo og Bot besejre Sports-robotterne i hver disciplin.

Umispillet
Hel episode
XMatematikdragerne

Team Umizoomi spiller en computerspil som hedder Matematikdragerne. For at vinde, må Umi'erne nå igennem tre spændende baner og samle op alle baby drageæggene.

Matematikdragerne
Hel episode
XDørmus i rummet

Når Dørmusen bliver ved et uheld opsendt til det ydre rum i et rumskib, er det op til Team Umizoomi at redde ham. Milli, Geo og Bot må rejse forbi meteorer, rumvæsener og specielle stjerner for at redde Dørmusen i tide!

Dørmus i rummet
Hel episode
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Hel episode