XUmi-bilen i knibe

Umi-bilen sidder fast på en smeltende isflag, så Team Umizoomi skynder sig for at redde ham med brug af Geos super-figur-kræfter.

Umi-bilen i knibe
Hel episode
XSnack historier

Snack historier

Snack historier
XLemonadestand
Nick Jr. Lemonadestand
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XTallenes konge - Del 1

Team Umizoomi må redde Tallenes Konge fra den gamle troldmand, Nul!

Tallenes konge - Del 1
Hel episode
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XHold Umizoomi Hajbil: Kapløb til færgen

UmiVenner, det er tid til action! Ungerne kan hjælpe hajbilen med at ræse henad stranden, indsamle havskaller og hoppe over sandslotte og glat tang.

Alder: 3-6

Hold Umizoomi: Hajbil: Kapløb til færgen
XDen fantastiske Presto

Åh nej! Den fantastiske Presto sidder fast i en gigantisk vandmelon! Det er op til Milli, Geo og Bot at bruge Prestos tryllestav til at redde ham inden hans trylleshow skal begynde!

Den fantastiske Presto
Hel episode
XNick Jr. Supersøger

Lad os lege gemmeleg med PAW Patrol-hvalpene, Blaze and the Monster Machines, Sunny og Team Umizoomi! Først kan din supersøger vælge en ven at spille sammen med og derefter gå til Adventure Bay, Umi City, Friendly Falls eller Axel City for at lede efter deres Nick Jr.-venner, som gemmer sig i scenen. Hvis spillere leder og trykker på alle deres venner, før tiden løber ud, vil de få stjerner! Børn kan også spille igen og igen for at lede efter nye figurer i hver scene.

Alder: 3-6

Nick Jr. Supersøger
XSupersæben

Team Umizoomis ven Fjollebjørn er smurt ind i lim - og alt han rører ved klistrer sig til ham! Team Umizoomi må hente det eneste der kan fjerne limen igen...Supersæben!

Supersæben
Hel episode
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

Umizoomi: Klar til at løse opgaverne
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Den store kapsejlads
Hel episode