XStjerneskud

Stjerneskud er den mindste hest på ranchen. Han vil mere end alt andet være STOR som de andre heste. Team Umizoomi tager Stjerneskud med på en mission for at finde fire forgyldte hestesko, som vil få Stjerneskud til at vokse.

Hel episode
XNick Jr. Madvognsfestival!

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine, PAW Patrol, Team Umizoomi og Bubble Guppies med at servere velsmagende retter for alle deres venner i Nick Jr. Madvognsfestival! Madspil.

Alder: 3-6

XFrokost Ballade

Team Umizoomi besøger deres venner på skolen, da Ballademagerne kommer forbi og stjæler alle børnenes madkasser. Så vores små helte må på jagt efter Ballademagerne og fange dem inden de når frem til deres hemmelige picnic sted.

Hel episode
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

XLittle Panda Joe

Den lille panda Joe, er faret vild i Umi-City. Team Umizoomi finder ham og passer godt på ham. Dehjælper ham gennem en masse forhindringerne , så han kan komme hjem til Panda Huset og sine forældre igen.

Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

XKødbolle Ballade

Da Ballademagerne stjæler stopknappen til chefkok Marios, kødbollemaskine, bliver byen oversvømmet af kødboller og Milli, Geo og Bot må finde knappen og redde byen fra at drukne i kødbollerne.

Hel episode
XHajbilen

Team Umizoomi leger på stranden med deres ven Johan og hans yndlings legetøj, hajbilen (en bil som ser ud som en haj!). Når det er tid for Johan at tage færgen hjem sammen med sine forældre, lægger han hajbilen i sin strandtaske og siger farvel til team'et. Men når Johan går ombord på færgen, bliver han klar over, at hajbilen ikke er i hans strandtaske - den må have faldet ud undervejs! Han kalder på Team Umizoomi og de går i aktion. Team'et skal finde hajbilen og få den tilbage til Johan før færgen kaster løs! Med at bruge deres Umi-briller finder team'et hajbilen delvis begravet i sandet. Bot bruger sin robot-sandstøvsuger til at få hajbilen løs og så hopper alle i bilen for en haj-tastisk tur til færgen. Men det bliver ikke en nem tur; for at nå frem til færgen i tid må hajbilen og team'et passere flere forhindringer! Først tager Milli dem igennem den store bølgebryder ved at følge en serie mønstrede tunneller. Derefter, da Dørmusen fanger hajbilen i sin "haj-fælde", må Geo bruge sin super-figur magt til at bygge en mekanisk hummer, som skærer igennem fælden med sine kløer og befrier dem. Endelig løber hajbilen tør for strøm! Bot har reservebatterier i sin bot-bot-botomat, men han behøver at finde ud af hvor batterierne skal sættes ind ved at matche antallet af punkter på hvert batteri med tallene i batterikassen. Når Team Umizoomi endelig når frem til bølgebryderen, er færgen ved at sejle! Heldigvis finder team'et hajbilens hemmelig 100-tals knap og hajbilen zoomer over molen, flyver igennem luften og lander triumferende på færgen! Johan er begejstret for at få sin yndlings legetøj tilbage og team'et fejrer en veludført opgave.

Hel episode
XGlitterhund

Team Umizoomis ven Jonas er helt spændt på at købe nyt legetøj! Men da Jonas' umi-kroner er forsvundet, må Umi Team'et spore dem igennem alt legetøj og spil i legetøjsbutikken.

Hel episode
XDen lilla abe

Et nyt dyr flytter ind i Umi City zoo - en nuttet lilla abe! Den lilla abes nye hjem har alt en lille abe har brug for: høje træer, en bildækgynge og et klatrestativ! Men når den lilla abe ved et uheld falder ud af lastbilen ind i det frysende kolde pingvinhus, er det op til Team Umizoomi at hjælpe ham komme til Abejunglen hvor han hører til. Milli, Geo og Bot rejser med deres ven over hele den zoologiske have - igennem dyrenes eksotiske og sommetider farefulde levesteder - for endelig at bringe den lilla abe til hans nye hjem.

Hel episode
XSolskinsfeen

Team Umizoomi opdager en hemmelig dør til en magisk skov. Her møder de Sunny en solskins fe. som har solens kræfter. Men Grog en misundelig trold, stjæler hendes kræfter , så Milli ,Geo og Bot må hjælpe Sunny med at få dem tilbage fra Grog.

Hel episode
XUmi Strømere

Politichefen indkalder Umi strømerne til en stor opgave. De skal, sammen med Umi Politibil, indfange det Stinkende Dusin, som er løs i Umi-City og redde byen fra de stinkende kryb og den frygtelige stank.

Hel episode
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Hel episode