XDe forsvundne Pingviners By.

Team Umizoomi er i Zoo for at se de 50 små nye pingvin unger. Ballademagerne slipper pingvinerne løs overalt i Umi-City. Milli , Geo og Bot kommer på en stor opgave, med at få alle ungerne bragt sikkert, hjem til zoo igen.

De forsvundne Pingviners By.
Hel episode
Ny
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XNick Jr. Supersøger

Lad os lege gemmeleg med PAW Patrol-hvalpene, Blaze and the Monster Machines, Sunny og Team Umizoomi! Først kan din supersøger vælge en ven at spille sammen med og derefter gå til Adventure Bay, Umi City, Friendly Falls eller Axel City for at lede efter deres Nick Jr.-venner, som gemmer sig i scenen. Hvis spillere leder og trykker på alle deres venner, før tiden løber ud, vil de få stjerner! Børn kan også spille igen og igen for at lede efter nye figurer i hver scene.

Alder: 3-6

Nick Jr. Supersøger
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XDrengen og Drageskateboardet.

Team Umizoomi er på besøg i Umi skater park sammen med deres ven Johan. Johan har et flot drage skateboard og han kan mange tricks. Ballademagerne splitter boardet i mange stykker, så vores helte må finde dem og sætte det sammen igen.

Drengen og Drageskateboardet.
Hel episode
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

Umizoomi: Klar til at løse opgaverne
XDoktor Bot

Når Team Umizoomis ven Mikael falder af sit løbehjul og slår sit knæ, er det Doktor Bot der skal redde ham! Team Umizoomi tager afsted til legepladsen for at give Mikael et plaster på, og de ordner flere kringlede situationer undervejs!

Doktor Bot
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XSkattejagten

Milli, Geo og Bot skal på sørøver skattejagt! Team Umizoomi tager Sørøverskib-Umibilen og følger et skattekort til sjove steder, mens de leder efter tre nøgler, som skal åbne Umi Citys store tal-skat.

Skattejagten
Hel episode
XVores kæledyr

Team Umizoomis ven Jonatans kattekilling er faldet ned i en brønd og hun kan ikke komme op! Team Umizoomi sejler ned ad en flod, kører over markerne, og med en luftballon flyver hen over et bjerg for at komme hen til Jonatans hus og redde killingen.

Vores kæledyr
Hel episode
XGlemte sager

Team Umizoomi finder en kasse med glemte sager, hvor der er tre stykker legetøj. Uh oh! Det betyder, at der er tre børn i Umi City som savner deres legetøj! Team Umizoomi beslutter at aflevere alle legesagerne tilbage til deres rette ejere.

Glemte sager
Hel episode
XDyrene på bondegården

Landmanden Dans dyr er væk fra gården! Team Umizoomi finder dem indenfor...Umi Citys Skole! Team Umizoomi går på eventyr overalt i skolen for at lede efter musene, kyllingerne, grisene og ét stædig æsel!

Dyrene på bondegården
Hel episode
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Hel episode