XSkattejagten

Milli, Geo og Bot skal på sørøver skattejagt! Team Umizoomi tager Sørøverskib-Umibilen og følger et skattekort til sjove steder, mens de leder efter tre nøgler, som skal åbne Umi Citys store tal-skat.

Skattejagten
Hel episode
Ny
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

Umizoomi: Klar til at løse opgaverne
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XVores kæledyr

Team Umizoomis ven Jonatans kattekilling er faldet ned i en brønd og hun kan ikke komme op! Team Umizoomi sejler ned ad en flod, kører over markerne, og med en luftballon flyver hen over et bjerg for at komme hen til Jonatans hus og redde killingen.

Vores kæledyr
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XGlemte sager

Team Umizoomi finder en kasse med glemte sager, hvor der er tre stykker legetøj. Uh oh! Det betyder, at der er tre børn i Umi City som savner deres legetøj! Team Umizoomi beslutter at aflevere alle legesagerne tilbage til deres rette ejere.

Glemte sager
Hel episode
XEn Umislæde Dag

Team Umizoomis ven Sanjay vil så gerne ud og kælke, men der er et problem: han har ingen kælk! Milli, Geo og Bot må tage ud på en snefuld rejse gennem Umi City for at bringe en super kælk til Sanjay.

En Umislæde Dag
Hel episode
XStrandpromenade spil

Team Umizoomis ven Brian vil gerne vinde et legetøjs helikopter ved at spille forskellige spil på Umi Citys strandpromenade. Men det koster 27 billetter! Milli, Geo og Bot spiller nogle spil for at få flere billetter og hjælpe Brian vinde helikopteren.

Strandpromenade spil
Hel episode
XMatematikdragerne

Team Umizoomi spiller en computerspil som hedder Matematikdragerne. For at vinde, må Umi'erne nå igennem tre spændende baner og samle op alle baby drageæggene.

Matematikdragerne
Hel episode
XHos frisøren

Team Umizoomis ven Oliver ser frem til at blive klippet hos frisøren! Men da Olivers penge blæser væk, går Team Umizoomi i aktion for at få dem tilbage.

Hos frisøren
Hel episode
XDørmus i rummet

Når Dørmusen bliver ved et uheld opsendt til det ydre rum i et rumskib, er det op til Team Umizoomi at redde ham. Milli, Geo og Bot må rejse forbi meteorer, rumvæsener og specielle stjerner for at redde Dørmusen i tide!

Dørmus i rummet
Hel episode
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Hel episode