XDe skøre rulleskøjter

Bot kommer til at tage et pår skøre rulleskøjter på og ruller ud af kontrol overalt i Umi City! Panik! Kan Milli og Geo redde deres løbske robotven?

De skøre rulleskøjter
Hel episode
Ny
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XHold Umizoomi Hajbil: Kapløb til færgen

UmiVenner, det er tid til action! Ungerne kan hjælpe hajbilen med at ræse henad stranden, indsamle havskaller og hoppe over sandslotte og glat tang.

Alder: 3-6

Hold Umizoomi: Hajbil: Kapløb til færgen
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XFanget i honning

Geo og Bot kommer i knibe, når de bliver klistret ind i masser af honning og Fjollebjørn skraber dem op ved en fejltagelse! Det er op til Milli at tage igennem skoven for at redde sine venner!

Fanget i honning
Hel episode
Ny
XNick Jr. Supersøger

Lad os lege gemmeleg med PAW Patrol-hvalpene, Blaze and the Monster Machines, Sunny og Team Umizoomi! Først kan din supersøger vælge en ven at spille sammen med og derefter gå til Adventure Bay, Umi City, Friendly Falls eller Axel City for at lede efter deres Nick Jr.-venner, som gemmer sig i scenen. Hvis spillere leder og trykker på alle deres venner, før tiden løber ud, vil de få stjerner! Børn kan også spille igen og igen for at lede efter nye figurer i hver scene.

Alder: 3-6

Nick Jr. Supersøger
XÆggejagt

Et ganske særligt æg ved Umi City æggejagten er faldet ned i en kaningang! Team Umizoomi løber efter det og ender i en underjordisk kaninby! Men de må skynde sig og få fat i ægget før det bliver til røræg!

Æggejagt
Hel episode
XNick Jr. Madvognsfestival!

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine, PAW Patrol, Team Umizoomi og Bubble Guppies med at servere velsmagende retter for alle deres venner i Nick Jr. Madvognsfestival! Madspil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Madvognsfestival!
XElefanten Ellen

Elefanten Ellen debuterer i cirkusset i dag! Men når Ellen farer vild, må Team Umizoomi hjælpe hende igennem mylderet i Umi City for at komme hen til cirkusteltet i tid!

Elefanten Ellen
Hel episode
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

Umizoomi: Klar til at løse opgaverne
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Den store kapsejlads
Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer
XHajbilen

Team Umizoomi leger på stranden med deres ven Johan og hans yndlings legetøj, hajbilen (en bil som ser ud som en haj!). Når det er tid for Johan at tage færgen hjem sammen med sine forældre, lægger han hajbilen i sin strandtaske og siger farvel til team'et. Men når Johan går ombord på færgen, bliver han klar over, at hajbilen ikke er i hans strandtaske - den må have faldet ud undervejs! Han kalder på Team Umizoomi og de går i aktion. Team'et skal finde hajbilen og få den tilbage til Johan før færgen kaster løs! Med at bruge deres Umi-briller finder team'et hajbilen delvis begravet i sandet. Bot bruger sin robot-sandstøvsuger til at få hajbilen løs og så hopper alle i bilen for en haj-tastisk tur til færgen. Men det bliver ikke en nem tur; for at nå frem til færgen i tid må hajbilen og team'et passere flere forhindringer! Først tager Milli dem igennem den store bølgebryder ved at følge en serie mønstrede tunneller. Derefter, da Dørmusen fanger hajbilen i sin "haj-fælde", må Geo bruge sin super-figur magt til at bygge en mekanisk hummer, som skærer igennem fælden med sine kløer og befrier dem. Endelig løber hajbilen tør for strøm! Bot har reservebatterier i sin bot-bot-botomat, men han behøver at finde ud af hvor batterierne skal sættes ind ved at matche antallet af punkter på hvert batteri med tallene i batterikassen. Når Team Umizoomi endelig når frem til bølgebryderen, er færgen ved at sejle! Heldigvis finder team'et hajbilens hemmelig 100-tals knap og hajbilen zoomer over molen, flyver igennem luften og lander triumferende på færgen! Johan er begejstret for at få sin yndlings legetøj tilbage og team'et fejrer en veludført opgave.

Hel episode
XDen lilla abe

Et nyt dyr flytter ind i Umi City zoo - en nuttet lilla abe! Den lilla abes nye hjem har alt en lille abe har brug for: høje træer, en bildækgynge og et klatrestativ! Men når den lilla abe ved et uheld falder ud af lastbilen ind i det frysende kolde pingvinhus, er det op til Team Umizoomi at hjælpe ham komme til Abejunglen hvor han hører til. Milli, Geo og Bot rejser med deres ven over hele den zoologiske have - igennem dyrenes eksotiske og sommetider farefulde levesteder - for endelig at bringe den lilla abe til hans nye hjem.

Hel episode
XKapløbet

Umi-venner, start jeres motorer! Alle de hurtigste biler i byen er tilmeldt kapløbet rundt om Umi City. Team Umizoomi er der sammen med deres ven Sam for at se bilerne konkurrere om førstepræmien - en stor bundt balloner! Sam elsker balloner og har taget sin egen med hjemmefra. Men når en bølle af en lastbil prikker hul i Sams ballon, lover Team Umizoomi at tilmelde sig løbet og vinde ballonpræmien for Sam. Og der er kun en bil, som er hurtig nok....Umi-bilen! Men at konkurrere imod alle de største biler i byen bliver ikke let. Særlig når at vinde betyder, at man skal slå Lastbilen, som er klar med masser af beskidte tricks!

Hel episode
XTællekometen

Mens de kigger igennem en stjernekikkert, opdager Team Umizoomi en kometfamilie som flyver igennem rummet! Det mindste medlem i familien hedder Tællekometen. Han får sin drivkraft af at tælle! Men når et uheld resulterer i at Tællekometen styrter ned i Jorden, er det op til Team Umizoomi at hjælpe ham komme hjem igen. De må få Tællekometen ombord på Umi Citys Rumraket før den affyres. Men for at nå frem i tide de må finde deres vej igennem et astronaut rumcenter. På vej hjælper team'et Tællekometen med at bruge hans tællemagt til at undgå fare - og nå frem til rumraketten inden affyringen!

Hel episode