XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Hel episode
XNick Jr. Madvognsfestival!

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine, PAW Patrol, Team Umizoomi og Bubble Guppies med at servere velsmagende retter for alle deres venner i Nick Jr. Madvognsfestival! Madspil.

Alder: 3-6

XFigurbjerget

Umibil og Ladvogn er med i et kapløb til toppen af Figurbjerget for at se hvem vinder den store pris...en magisk dodekaeder! Men Team Umizoomi må holde øje med Ladvogn - han vil gøre alt for at vinde!

Hel episode
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

XStjerneskud

Stjerneskud er den mindste hest på ranchen. Han vil mere end alt andet være STOR som de andre heste. Team Umizoomi tager Stjerneskud med på en mission for at finde fire forgyldte hestesko, som vil få Stjerneskud til at vokse.

Hel episode
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

XRegnvejrs helte

Når regnen vasker en rede med fugleunger ud af deres træ, må Team Umizoomi plaske sin vej igennem gader, parker og vandpytter for at redde dem!

Hel episode
XFlot arbejde

Team Umizoomis ven David sparer sine lommepenge op for at kunne købe en rød racercykel. Milli, Geo og Bot tager forskellige jobs rundt omkring i Umi City for at hjælpe David tjene Umi-kroner nok for at kunne købe cyklen!

Hel episode
XTeam Umizoomi mod Figur banditten

Der er en figur bandit på fri fod og han stjæler figurer overalt i Umi City! Men da han stjæler Geos figurbælte, så er han gået for langt! Det er op til Team Umizoomi at få Geos figurbælte tilbage og redde Umi City fra figur banditten!

Hel episode
XHos frisøren

Team Umizoomis ven Oliver ser frem til at blive klippet hos frisøren! Men da Olivers penge blæser væk, går Team Umizoomi i aktion for at få dem tilbage.

Hel episode
XStrandpromenade spil

Team Umizoomis ven Brian vil gerne vinde et legetøjs helikopter ved at spille forskellige spil på Umi Citys strandpromenade. Men det koster 27 billetter! Milli, Geo og Bot spiller nogle spil for at få flere billetter og hjælpe Brian vinde helikopteren.

Hel episode
XUmispillet

Team Umizoomi er med i den største sportsbegivenhed som findes - Umispillet! Men for at vinde Umispils Trofæet, må Milli, Geo og Bot besejre Sports-robotterne i hver disciplin.

Hel episode