XKapløbet

Umi-venner, start jeres motorer! Alle de hurtigste biler i byen er tilmeldt kapløbet rundt om Umi City. Team Umizoomi er der sammen med deres ven Sam for at se bilerne konkurrere om førstepræmien - en stor bundt balloner! Sam elsker balloner og har taget sin egen med hjemmefra. Men når en bølle af en lastbil prikker hul i Sams ballon, lover Team Umizoomi at tilmelde sig løbet og vinde ballonpræmien for Sam. Og der er kun en bil, som er hurtig nok....Umi-bilen! Men at konkurrere imod alle de største biler i byen bliver ikke let. Særlig når at vinde betyder, at man skal slå Lastbilen, som er klar med masser af beskidte tricks!

Kapløbet
Hel episode
Ny
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XHold Umizoomi Hajbil: Kapløb til færgen

UmiVenner, det er tid til action! Ungerne kan hjælpe hajbilen med at ræse henad stranden, indsamle havskaller og hoppe over sandslotte og glat tang.

Alder: 3-6

Hold Umizoomi: Hajbil: Kapløb til færgen
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XTællekometen

Mens de kigger igennem en stjernekikkert, opdager Team Umizoomi en kometfamilie som flyver igennem rummet! Det mindste medlem i familien hedder Tællekometen. Han får sin drivkraft af at tælle! Men når et uheld resulterer i at Tællekometen styrter ned i Jorden, er det op til Team Umizoomi at hjælpe ham komme hjem igen. De må få Tællekometen ombord på Umi Citys Rumraket før den affyres. Men for at nå frem i tide de må finde deres vej igennem et astronaut rumcenter. På vej hjælper team'et Tællekometen med at bruge hans tællemagt til at undgå fare - og nå frem til rumraketten inden affyringen!

Tællekometen
Hel episode
Ny
XNick Jr. Supersøger

Lad os lege gemmeleg med PAW Patrol-hvalpene, Blaze and the Monster Machines, Sunny og Team Umizoomi! Først kan din supersøger vælge en ven at spille sammen med og derefter gå til Adventure Bay, Umi City, Friendly Falls eller Axel City for at lede efter deres Nick Jr.-venner, som gemmer sig i scenen. Hvis spillere leder og trykker på alle deres venner, før tiden løber ud, vil de få stjerner! Børn kan også spille igen og igen for at lede efter nye figurer i hver scene.

Alder: 3-6

Nick Jr. Supersøger
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Den store kapsejlads
Hel episode
XNick Jr. Madvognsfestival!

Børn kan hjælpe Shimmer og Shine, PAW Patrol, Team Umizoomi og Bubble Guppies med at servere velsmagende retter for alle deres venner i Nick Jr. Madvognsfestival! Madspil.

Alder: 3-6

Nick Jr. Madvognsfestival!
XUmizoomi: Klar til at løse opgaverne

Lad os spille Umi-spil i parken sammen med Milli, Geo og Bot! Kom og vær med til at lave sjov med bobler, drager og gemmeleg!

Alder: 3-6

Umizoomi: Klar til at løse opgaverne
XFestlige klistermærke løjer

Lav dit eget festlige klistermærke-album med dine Nick Jr. yndlingsfigurer.

Nick Jr. Festlige klistermærke løjer