XUmi Strømere

Politichefen indkalder Umi strømerne til en stor opgave. De skal, sammen med Umi Politibil, indfange det Stinkende Dusin, som er løs i Umi-City og redde byen fra de stinkende kryb og den frygtelige stank.

Umi Strømere
Hel episode
Ny
XSnack historier

Snack historier

Snack historier
XSuper Shape Karneval

I dette spil skal børn i førskolealderen bruge deres mægtige matematikevner til at hjælpe Geo, Milli og Bot med at stoppe formbanditten og redde Umi Citys superform-karneval!

Team UmiZoomi: Super Shape Karneval
Ny
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XFlot arbejde

Team Umizoomis ven David sparer sine lommepenge op for at kunne købe en rød racercykel. Milli, Geo og Bot tager forskellige jobs rundt omkring i Umi City for at hjælpe David tjene Umi-kroner nok for at kunne købe cyklen!

Flot arbejde
Hel episode
Ny
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XLemonadestand
Nick Jr. Lemonadestand
XKødbolle Ballade

Da Ballademagerne stjæler stopknappen til chefkok Marios, kødbollemaskine, bliver byen oversvømmet af kødboller og Milli, Geo og Bot må finde knappen og redde byen fra at drukne i kødbollerne.

Kødbolle Ballade
Hel episode
Ny
XHold Umizoomi Hajbil: Kapløb til færgen

UmiVenner, det er tid til action! Ungerne kan hjælpe hajbilen med at ræse henad stranden, indsamle havskaller og hoppe over sandslotte og glat tang.

Alder: 3-6

Hold Umizoomi: Hajbil: Kapløb til færgen
XDen Sovende Umibil

Team Umizoomi besøger deres ven troldmanden Zeppo. Da Zeppos magiske super sovende trylledrik får Umibil til at falde i dyb søvn, er det op til vores helte, at finde ingredienserne til at vække ham, i Skovtrolde byen, Regnbuefaldet og Skygge Grotten

Den Sovende Umibil
Hel episode
Ny
XNick Jr. Supersøger

Lad os lege gemmeleg med PAW Patrol-hvalpene, Blaze and the Monster Machines, Sunny og Team Umizoomi! Først kan din supersøger vælge en ven at spille sammen med og derefter gå til Adventure Bay, Umi City, Friendly Falls eller Axel City for at lede efter deres Nick Jr.-venner, som gemmer sig i scenen. Hvis spillere leder og trykker på alle deres venner, før tiden løber ud, vil de få stjerner! Børn kan også spille igen og igen for at lede efter nye figurer i hver scene.

Alder: 3-6

Nick Jr. Supersøger
XBiograf Ballade

Milli, Geo og Bot skal en tur i biografen, da Ballademagerne stjæler alle snack man kan købe til filmene. Så vores helte skal en tur igennem en masse spændende film og genrer i deres jagt efter Ballademagerne.

Biograf Ballade
Hel episode
Ny