XUmi Strømere

Politichefen indkalder Umi strømerne til en stor opgave. De skal, sammen med Umi Politibil, indfange det Stinkende Dusin, som er løs i Umi-City og redde byen fra de stinkende kryb og den frygtelige stank.

Umi Strømere
Hel episode
XSnack historier

Snack historier

Snack historier
XTeam Umizoomi Dodekaeder

Hjælp Team Umizoomi med optællingen, og så kan du regne med, at Geo vil vise dig en at de sejeste figurer .. en dodekaeder!

Dodekaeder
XDyrene på bondegården

Landmanden Dans dyr er væk fra gården! Team Umizoomi finder dem indenfor...Umi Citys Skole! Team Umizoomi går på eventyr overalt i skolen for at lede efter musene, kyllingerne, grisene og ét stædig æsel!

Dyrene på bondegården
Hel episode
XFigurspil

Geo har brug for din hjælp til at få ram på nogle figurer i et arkadespil, så han kan vinder præmier!

Figurspil
XKødbolle Ballade

Da Ballademagerne stjæler stopknappen til chefkok Marios, kødbollemaskine, bliver byen oversvømmet af kødboller og Milli, Geo og Bot må finde knappen og redde byen fra at drukne i kødbollerne.

Kødbolle Ballade
Hel episode
XFlot arbejde

Team Umizoomis ven David sparer sine lommepenge op for at kunne købe en rød racercykel. Milli, Geo og Bot tager forskellige jobs rundt omkring i Umi City for at hjælpe David tjene Umi-kroner nok for at kunne købe cyklen!

Flot arbejde
Hel episode
XDen Sovende Umibil

Team Umizoomi besøger deres ven troldmanden Zeppo. Da Zeppos magiske super sovende trylledrik får Umibil til at falde i dyb søvn, er det op til vores helte, at finde ingredienserne til at vække ham, i Skovtrolde byen, Regnbuefaldet og Skygge Grotten

Den Sovende Umibil
Hel episode
XBiograf Ballade

Milli, Geo og Bot skal en tur i biografen, da Ballademagerne stjæler alle snack man kan købe til filmene. Så vores helte skal en tur igennem en masse spændende film og genrer i deres jagt efter Ballademagerne.

Biograf Ballade
Hel episode
XJoe den lille Panda.

Den lille panda Joe, er faret vild i Umi-City. Team Umizoomi finder ham og passer godt på ham. Dehjælper ham gennem en masse forhindringerne , så han kan komme hjem til Panda Huset og sine forældre igen.

Joe den lille Panda.
Hel episode
XMatematikdragerne

Team Umizoomi spiller en computerspil som hedder Matematikdragerne. For at vinde, må Umi'erne nå igennem tre spændende baner og samle op alle baby drageæggene.

Matematikdragerne
Hel episode
XRegnvejrs helte

Når regnen vasker en rede med fugleunger ud af deres træ, må Team Umizoomi plaske sin vej igennem gader, parker og vandpytter for at redde dem!

Regnvejrs helte
Hel episode
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Hel episode

Team Umizoomi Videoer