XBilletid//Gymnastiktid

Tommy og Tallulah bliver ven med en bille som de kalder Gustav. Da de prøver at finde et sted han kan bo flygter han. Tvillingerne jagter ham gennem hele byen. Til sidst finder de ud af, at han bare vil hjem til sin lille bille familie.//Tommy og Tallulah får hele byen til at træne. Alt går godt indtil de har træenet så meget, at alle i byen falder i søvn af udmattelse. Særlig Hopsada viser sig svær at vække inden kling klang tid.

Hel episode
XFeje blade tid//Klæde sig ud tid

Byen er dækket af blade og Tommy og Tallulah tilbyder Antik Tom at hjælpe ham med superbladfejeren. De synes det går lidt langsomt og trykker på turboknappen, men så går det galt.//Det er udklædningsdag og Tommy og Tallulah vil overraske Hopsada med sjove dragter. Han er svær at overraske men kyllingerne bliver bange for dragterne og blokerer vejen til kling kang tid.

Hel episode
XMuh-sik tid//Historietid

Tommy og Tallulah prøver at finde et instrument til Flagersen før byens Muh-sik koncert. Flagersen kan ikke spille på noget som helst, men han er godt til at holde orden, så han bliver den perfekte dirigent.//Tommy og Tallulah læser den spændende gyser om Klokzilla for hele byen. Men den sidste side i bogen mangler og alle vil vide hvordan historien enden inden kling klang tid.

Hel episode
XBobletid//Jordbærkagetid

Da Tommy og Tallulah slipper en kæmpe sæbeboble løs, der ikke kan sprænge, suger den hurtigt alle i byen op - undtagen Hopsada. Tommy og Tallulah må overtale den skøre kanin til at prøve at sprænge den.//Linda Latte vil lave sin berømte jordbærkage, så Tommy og Tallulah hjælper hende med ast gøre rent. De tror at mere sæbe giver mere kage og snart er klokketårner så glat, at de ikke kan komme til kling klang tid.

Hel episode
XFlyvetid//Pirattid

Tommy ogTallulah hjælper Pippedit med at flyve rundt i et stort papirsfly. Inden det er for sent finder de ud af at hun ikke ved hvordan man lander.//Tommy og Tallulah leger sørøvere og leder efter Linda Lattes skat. Sørøveren Hopsada har kanonen rettet mod deres papbåd og laver snedige planer for at erobre skatten.

Hel episode
XLægetid//Mærketid

Det er lægetid og Tommy och Tallulah leger at de er læger. De leder overalt i byen efter en patient, men finder ingen i nød. Da tvillingerne finder ud af at Hopsada har tabt sin Badoing får de travlt inden klokketid.//Det er mærketid og Tommy og Tallulah vil gerne have et duelighedstegn for gode gerninger af tropsfører Linda Latte. Hun laver en lang liste til dem, som de desperat forsøger at nå inden klokketid.

Hel episode
XBobletid//Jordbærkagetid

Da Tommy og Tallulah slipper en kæmpe sæbeboble løs, der ikke kan sprænge, suger den hurtigt alle i byen op - undtagen Hopsada. Tommy og Tallulah må overtale den skøre kanin til at prøve at sprænge den.//Linda Latte vil lave sin berømte jordbærkage, så Tommy og Tallulah hjælper hende med ast gøre rent. De tror at mere sæbe giver mere kage og snart er klokketårner så glat, at de ikke kan komme til kling klang tid.

Hel episode
XEkspeditionstid//Besøgstid

Antik Tom tager Tommy og Tallulah med på en ekspedition ud i naturen med en lang liste over ting de skal opdage. Tvillingerne går ivrigt til opgaven og Antik Tom kommer på sit livs tur.//Hopsadas fætter Bomsada kommer på besøg i byen og Tommy og Tallula viser den livlige kanin rundt.Hopsada hører at Tommy og Tallulah kalder hans fætter for vedens bedste kanin og jab bliver så ked af det, at han forlader byen. Han lægger et afskedsbrev hos Pippedit og kører afsted med Vovsenberg.Da Bomsada skal hjem opdager Tommy og Tallulah brevet og de må skynde sig at finde Hopsada og Vovsenberg inden kling klang tid.

Hel episode
XOprydningstid//Dansetid

Tommy og Tallulah hjælper Linda Latte med at gøre rent i Urhuset og kommer til at smide hendes opskrift væk. De må skynde sig at finde den inden klokketid.//Der er dansekonkurrence i byen og Tommy og Tallulah stiller selvfølgelig op som par. Tallulah regner helt sikkert med at de vinder, men Tommy tror ikke helt så meget på sig selv og bruger et par af Antik Toms tandhjul som dansesko. Da konkurrencen går i gang giver Tommy skoene et ekstra vrid og det hele løber løbsk.

Hel episode
XPakketid//Bagekage tid

Tommy og Tallulah skal hente en kostbar pakke til Linda Latte, men de er uopmærksomme og pakken havner alle mulige steder i byen.//Da Linda Latte skal i byen prøver Tommy og Tallulah selv at bage en kage. De følger ikke opskriften og så går det galt.

Hel episode
XMuseumstid//Vintertid

Flagersen åbner et museum med Tikkeby sager - problemet er bare at der ikke kommer nogen besøgende. Tommy og Tallulah tror at det skyldes, at der ikke er nogle rigtig gamle ting at vise. Tvillingerne får nys om det legendariske forsvundne Tikkeby ur. De beslutter sig for at finde det, men opdager at det ligger spredt ud over byen i mange små dele. Til sidst mangler de bare urskiven, som de finder længste nede i Antik Toms skrotbunke. Da de hiver skiven frem frigøres en Bing-boinger, som begynder at hoppe rundt i byen og lave en masse ballade. Heldigvis er Linda Latte klar med sit store bordtennisbat.//Det er vintertid og Tommy og Tallulah glæder sig til at lege i sneen. Desværre har det sneet lidt for meget og tvillingerne bliver nødt til at grave sig frem til Flagersens butik. De låner Antik Toms sneplov, men den er så effektiv, at den danner en kæmpe snebold der lukker hele byen inden. Alle undtagen Linda Latte som kommer til undsætning med sit saltkar.

Hel episode
XModelbygningstid//Kyllingetid

Tommy og Tallulah vil hjælpe Antik Tom med at bygge hans model af urhuset færdig. Da han er væk et øjeblik lykkes det dem totalt at ødelægge modellen.//Tommy og Tallulah skal passe kyllingerne samtidigt med at de deltager i byens drageflyvning. Det er dog ikke helt let og tvillingerne må lave en flyvende redningsaktion for at nå tilbage til kling klang tid.

Hel episode
XLegetid//Badetid

Det er legedag og Tommy og Tallulah begynder at lege Tik Tak Tagfat. Snart er alle i byen med i legen. Tommy beslutter sig for at gøre legen mere spændende ved at sige, at den som "er" når det bliver Kling Klang tid er en Tik Tak tudse. Ingen vil være en tudse, så alle byens borgere gemmer sig. Kling klang tiden nærmer sig, så Tommy og Tallulah må lave legen om for at nå til Urhuset til tiden. //Det er badedag for Vovsenberg, men han er ikke så glad for vand. Tommy og Tallulah prøver alle kneb for at få det flinke hundetog renskuret. De prøver både med sang og med bobler, men Vovsenberg synes stadig ikke det er sjovt at bade. En af Antik Toms opfinddelser giver dem pludselig idéen til en bademaskine til Vovsenberg. Nu synes han pludselig det er alletiders. Desværre taber Antik Tom fjernkontrollen ned i badevandet og det er kun lige at de når tilbage til Kling klang tid.

Hel episode
XBallontid//Nyhedstid

Tommy og Tallulah leger med balloner. Da Tommys ballon flyver væk opdager han at Antik Tom er ved at forberede en ballonfærd. Antik Tom inviterer dem med på turen, men inden han selv når ombord har Tommy løsnet ballonkurven og han og Tallulah flyver til vejrs. Byens folk prøver at smide tunge vandmeloner op til dem for at gøre kurven så tung, at den daler ned til jorden igen.//De er næsten nede, da byen løber tør for vandmeloner, men Tallulah finder på et fif så de kan nå ned og nå den vigtige kling klang tid. Linda Latte har brug for en nyhed til Tikkeby Tidende og hun sætter Tommy og Tallulah til at finde en. Desværre sker der ikke rigtigt noget og Tommy og Tallulah skaber deres egen nyhed ved at klæde sig ud som cirkusartister og opføre en række numre. Numrene er dog ikke særlig spændende og folk begynder at kede sig. Derfor opfinder Tommy et halsbrækkende nummer, hvor han højt oppefra skal springe ned i en balje med kagecreme. Han har desværre bare glemt at han lider af højdeskræk.

Hel episode
XIglotid//Snetid

Tikkeby er dækket af is og sne og Tommy og Tallulah bestemmer sig for at bygge en iglo. De henter redskaber i Flagersens butik og bygger en iglo, der lige er stor nok til en fest. Der er plads til alle undtagen Vovsenberg. Det går ikke så tvillingerne bygger en iglo i Vovsenberg størrelse med Vovsenberg indeni. Desværre glemmer de at sætte en dør i, så Vovsenberg ikke kan komme ud. Kling Klang tiden nærmer sig, så gode råd er dyre. Pludselig kommer tvillingerne i tanke om superhårtørren Frits 3000, som redder dagen.//Det er snetid og Tommy og Tallulah vil bygge en snemand. Men da Pippedit forudser, at der ikke kommer noget sne og mel og grøntsager ikke virker prøver tvillingerne Antik Toms skymaskine. De sætter den på max og pludselig er urlippen helt dækket af sne, så man ikke kan nå frem til Kling klang tid. Tvillingerne får dog kæmpet sig op på urklippen og drejet håndtager den anden vej så sneen fyger ind i maskinen igen.

Hel episode