Nick Jr. videoer

XDen dag Henry traf ... en Bil

Henry møder en venlig racerbil. Henry lærer om motorer, og finder ud af, at racerbilen aldrig har gennemført et løb. Henry bliver racerkører for en dag, racer rundt på banen og hjælper racerbilen med at gennemføre sit første løb.

Hel episode
XFacing Fears

Even the bravest pups get scared sometimes! The pups face their fears to help Alex face his.

XBlabla

Blabla

XDen dag Henry traf ... Et fyrtårn

Henry møder et fyrtårn, som skal oplyse søvejen for en båd, der er på vej mod molen. Men fyrtårnets pære er sprunget. Henry bliver fyrmester for en dag, og bestiger en masse trapper med en pære i hånden og redder dagen.

Hel episode
XOhøj, Ånder!

Leahs spand med skatte flyder til havs, og Leah beder Shimmer og Shine hjælpe med at få byttet tilbage. Med åndernes hjælp forvandles en almindelig dag på stranden til en magisk skattejagt med skattekort, piratskib og en talende papegøje!

Hel episode
XDen hoppende tyreracerbane

Blaze og Starla finder et kort, som leder til en legendarisk bane - Den hoppende tyreracerbane! Vennerne drager ud på en mission i det vilde Vesten for at finde banen og få deres livs bedste tur.

Hel episode
XEt værre hus

Leah og Zac bygger en træhytte, men finder ud af de har slået et lidt for stort brød op. Leah ønsker en træhytte af sine ånder, men bliver helt rundt på gulvet, da Shimmer og Shine forvandler hendes hus til et hus af træer!

Hel episode
XDen dag Henry traf en fodbold

Henry møder en fodbold. Den er ret begejstret, især da de møder et par fodboldstøvler, som gerne vil spille kamp. Henry bliver fodbolddommer for en dag, og hjælper støvlerne med at finde ud af, hvem der er egentlig bedst.

Hel episode
Ny
XKage i Ønskerne

Leah ønsker hjælp til at lave cupcakes til sin skoles kagesalg, og hun og ånderne ender pludselig med en kæmpe lagkage, en masse dyr og et hav af cupcake-dej. Hvordan i al verden vil Leah få gjort sine cupcakes færdig nu hvor hun ikke har flere ønsker tilbage? Og værre: Hvordan vil hun forklare sin sultne (og nysgerrige) nabo Zac alle disse tosserier?

Hel episode
XDen dag Henry møder ... En brandbil

Henry møder en venlig brandbil. Det er brandbilens første arbejdsdag, og den bliver nervøs, da den skal få en kat ned fra et træ. Henry bliver brandmand for en dag, og hjælper brandbilen med at få katten ned fra træet.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En kanin

Henry møder en venlig kanin. Kaninen har været tryllekunstnerens assistent, men fik aldrig afsluttet sit nummer. Henry bliver tryllekunstner for en dag. Noget går galt, men forestillingen bliver alligevel rigtig fin.

Hel episode
XDen dag Henry traf ... En Ko

Henry møder en ko og lærer hvor mælk kommer fra. Desværre har man glemt at lukke lågen til marken, og køerne er sluppet ud. Henry bliver cowboy for en dag, og hjælper med at samle flokken. Han når det lige inden det store halbal.

Hel episode
XPluddermudderdag

Wanda og Rumvæsen leger i mudderet. De finder en høj bakke, der ligner en rutsjebane, men den er for glat til at de kan komme op ad den. Rumvæsen tryller dem op til toppen, og så rutsjer de hele vejen ned, kommer forbi køerne, fårene og ænderne på vejen og kommer til at plaske mudder på dem! Men de må sørge for de er rene inden de kommer hjem, så Rumvæsen tryller en regnbuevandrutsjebane frem der kan vaske dem.

Hel episode
XSolsikke

Det er en meget varm dag, og alle er ude i haven. Far Kanin vander haven, og Wanda og Rumvæsen hjælper til. Wanda finder en trist udseende solsikke, Rumvæsen spiller noget musik for den for at muntre den op, men det hjælper ikke. Mor Kanin forklarer at solsikken har brug for vand, men der er ikke mere, så de begiver sig ud for at finde noget mere vand. Rumvæsen skaffer vand fra havet, men det kan ikke bruges, så Rumvæsen tryller en kæmpe regnsky frem der regner over solsikken og hjælper den med at vokse sig større og større, og til sidst går de alle i ly under den.

Hel episode
XSolstråler

Wanda og Rumvæsen opdager en grotte. De er bange for at gå ind i mørket, så Rumvæsen tryller to lygter ud af solens stråler. De bevæger sin ind i grotten og vækker tre flagermus med deres lommelygter. Da de kommer ud af grotten igen, er det blevet mørkt, og alle natdyrene er vågnet, men er søvnige. Det går op for Wanda og Rumvæsen at det er dem der har slukket for solen med deres solstrålelygter, og nu må de få givet solen dens strålet tilbage, så de kan finde hjem, og så natdyrene kan komme tilbage i seng.

Hel episode
XDen store kapsejlads

Sonja kan slet ikke vente at deltage i Umi Citys Legetøjs Kapsejlads. Men lige når sejladset skal starte, begynder Sonjas båd at sejle ud af kontrol! Masten knækker, sejlet går tabt, og hendes lykke gold stjerne synker til bunds i dammen! Team Umizoomi, HJÆLP! Geo bygger en super hurtig speedbåd med sine figurer, Milli måler op til en ny mast, og med hjælp af vores Umi briller og Bots forlænger arm, kan vi redde lykke gold stjernen! Nu...hvilken båd får førstepladsen?

Hel episode