XHonningbier

Far Kanin er i gang med at bage honningkage, men er løbet tør for honning. Wanda og Rumvæsen begiver sig ud for at finde nogle bier, de kan bede om noget honning. De finder bidronningen, men hun er vred, for hun kan ikke finde sine arbejderbier. Wanda og Rumvæsen hjælper med at skaffe honningbierne tilbage ved hjælpe af Wandas blomstrede kjole.

Hel episode
XWandas nye stemme

Wanda hører en nattergal synge og ønsker hun kunne synge lige så smukt som den. Rumvæsen bytter rundt på deres stemmer med sin magi, sådan at Wanda får nattergalens sangstemme, og fuglen får Wandas talestemme. I begyndelsen er det sjovt, men inden længe begynder de at savne deres egne stemmer. Men de er nødt til at befinde sig på samme sted før Rumvæsen kan bytte stemmerne om igen.

Hel episode
XMånen

Wanda og Rumvæsen tager på mission til Månen for at finde ost til Far Kanins blomkåls- og osteret. De finder ikke nogen ost, men Rumvæsen tryller stenene om til ost.

Hel episode
XPluddermudderdag

Wanda og Rumvæsen leger i mudderet. De finder en høj bakke, der ligner en rutsjebane, men den er for glat til at de kan komme op ad den. Rumvæsen tryller dem op til toppen, og så rutsjer de hele vejen ned, kommer forbi køerne, fårene og ænderne på vejen og kommer til at plaske mudder på dem! Men de må sørge for de er rene inden de kommer hjem, så Rumvæsen tryller en regnbuevandrutsjebane frem der kan vaske dem.

Hel episode
XFamiliefotografiet

Wanda vil have taget et nyt familiebillede, sådan at hun og Rumvæsen kan tage ud og vise det til Rumvæsens familie. De kommer alle med på billedet - også Rumvæsen. Derefter tager Wanda og Rumvæsen af sted i raketten til Qjem. Wanda finder ud af at rumvæsnerne har en anden slags fotografier på Qjem, hvor billederne bevæger sig.

Hel episode
XKast og grib

Rumvæsen, Wanda og hendes brødre og søstre leger 'kast og grib' med en bold. Wanda bliver træt af at skulle hente bolden, så Rumvæsen tryller den til at komme tilbage hver gang.

Hel episode
XRumvæsen-stenkager

Det er Mors Dag, så Far Kanin planlægger en fest for Mor Kanin. Wanda og Rumvæsen laver et blomsterbed til Mor Kanin, men har brug for nogle blomster til det, så de begiver sig ud for at plukke nogle og inviterer ænderne og køerne med undervejs.

Hel episode
XRegnbuefarver

Det har regnet udenfor. Rumvæsen tryller med regnen og laver den om til glitter. Da solen kigger frem, dukker der en regnbue op. Så Wanda og Rumvæsen tager på eventyr for at finde regnbuens ende. Rumvæsen bruger sin magi til at låne farver fra regnbuen og gør græsset blåt og vandet grønt, og det gør køerne og ænderne skrubforvirrede! Rumvæsen sender farverne tilbage til regnbuen, og alt bliver igen som før.

Hel episode
XDen lilla flodhest

Wanda lærer Rumvæsen at tegne. Wanda tegner en lilla flodhest som Rumvæsen tryller til live. Flodhesten begynder at spise alt der er lavet af papir, og vokser for hver mundfuld. Papirflodhesten bliver større og større - for stor til at Rumvæsen kan trylle den tilbage på papiret. Wanda får en idé: De skal lave en kæmpe papirspose som de skal lokke flodhesten ind i, hvorefter Rumvæsen kan trylle den tilbage til en tegning.

Hel episode
XGode venner igen

Wanda og Rumvæsen bliver uvenner over hvilken leg de skal lege, og beslutter at finde andre venner at have det sjovt med i stedet.

Hel episode
XSolsikke

Det er en varm dag, og alle er ude i haven. Far Kanin vander haven, og Wanda og Rumvæsen hjælper til. Wanda finder en trist udseende solsikke. Rumvæsen spiller noget musik for den for at muntre den op, men det virker ikke. Mor Kanin forklarer at solsikken har brug for vand, men vandet er brugt op, så de tager ud for at finde noget mere. Rumvæsen skaffer vand fra havet, men det duer ikke, så Rumvæsen tryller en kæmpe regnsky hen over solsikken, og det hjælper den med at vokse sig større og større, og til sidst ender den med at skærme hele familien imod regnen.

Hel episode

Wanda og rumvæsnet