XRegndråbejuveler

Wanda og Rumvæsen løber ud og leger i regnen. Rumvæsen laver en halskæde til Wanda af regndråber ved hjælp af magi. Derefter leger de med fårene og ænderne. Rumvæsen fryser nogle vandsprøjt til is og forvandler dem til en kjole til Wanda.

Regndråbejuveler
Hel episode
XSøstjerne

Wanda og Rumvæsen tager ud for at hjælpe en eremitkrebs med at finde sin søstjerneven, der er drevet til havs. De forvandler Rumvæsens raket til en ubåd for at lede efter søstjernen. De får hjælp af en kæmpe hval og nogle vigtige fisk,

Søstjerne
Hel episode
XKilderi

Wanda lærer Rumvæsen om al den sjov man kan have med sne. Men Rumvæsen begynder at trylle, og snart er fårene og brødrene og søstrene dækket af et tykt hvidt tæppe. Rumvæsen må bruge mere magi for at løfte snetæppet og få fårene og kaninerne fri.

Kilderi
Hel episode
XQuirgi

Rumvæsen får quirgi af sin søster, og det påvirker hans evne til at trylle og får ham til at gøre mærkelige ting. Han lander i Wandas have og slår alle citronerne af træet, og da han vil samle dem op ved hjælp af magi, flyver de op i luften i den helt forkerte retning.

Quirgi
Hel episode
XMotion!

Mor Kanin er i gang med sine øvelser, og Wanda og Rumvæsen vil være med. Men de synes det er for svært at følge med, så mor siger de kan se hvad andre laver af øvelser. Myrerne marcherer, ænderne dyrker vand-aerobics, køerne danser river dance, og så opdager de at Wandas brødre og søstre løber rundt og leger fangeleg. De leger med og bliver så udmattede at de ender med at tage en lur under det store egetræ.

Motion!
Hel episode
XÆgget

Wanda og Rumvæsen finder et andeæg. Det klækker, og ungen begynder at skræppe i stedet for at rappe! Wanda og Rumvæsen tager ud for at finde dens mor, så den kan lære at rappe.

Ægget
Hel episode
XRegnbuefarver

Det har regnet udenfor. Rumvæsen tryller med regnen og laver den om til glitter. Da solen kigger frem, dukker der en regnbue op. Så Wanda og Rumvæsen tager på eventyr for at finde regnbuens ende. Rumvæsen bruger sin magi til at låne farver fra regnbuen og gør græsset blåt og vandet grønt, og det gør køerne og ænderne skrubforvirrede! Rumvæsen sender farverne tilbage til regnbuen, og alt bliver igen som før.

Regnbuefarver
Hel episode
XHelikoptere og faldskærme

Wanda og Rumvæsen er på udkig efter mælkebøtter, så de kan se hvad klokken er ved at puste til frøene. Rumvæsen opdager et platantræ med den helikopterfrø og leger snurrende helikoptere med dem. Han tryller et kæmpe platanfrø om til en skiliftssæde til ham og Wanda. De bevæger sig rundt og finder masser af mælkebøtter, men skaber problemer for egernene og deres høfeber,

Helikoptere og faldskærme
Hel episode
XFårerejsen

Wanda og Rumvæsen rejser hjem til Rumvæsens Qjem. Wandas familie laver gaver til Rumvæsens familie som de kan tage med. Uden at de opdager det, sniger et får sig om bord med dem. Rumvæsens brødre og søster finder uldtotter rundt omkring i huset, som de laver parykker og skæg ud af. Da de opdager der er et får i huset, bliver Rumvæsens bror bange, men hans søster vil beholde det. Men de skynder sig at tage det med hjem.

Fårerejsen
Hel episode
XHjulringe i vandet

Wanda og Rumvæsen leger med en trillebør, men den har et vaklevornt hjul. Rumvæsen skubber Wanda i den, da de to egern hopper i for at køre med. Rumvæsen skubber dem ned ad en bakke og sætter kurs mod engen og er lige ved at ramme køerne. En af køerne vil også gerne køre med og kommer til at sidde fast i trillebøren, så Rumvæsen tryller den større, så koen kan komme ud. De giver ænderne en tur i trillebøren, men det vaklevorne hjul ryger til sidst af og falder i dammen. Rumvæsen får det op og fikser det hele ved hjælp af magi.

Hjulringe i vandet
Hel episode
XNye veje

Wanda og Rumvæsen tager på opdagelse på Qjem. Rumvæsen tager Wanda med på en tur på svævebræt. Rumvæsens lillesøster sniger sig ud med dem, selvom hun ikke må. Da de opdager hun er med dem, må de tage hende tilbage, men svævebrættet løber tør for batteri. Wanda finder på en god idé: Hvis de ser på alle de billeder de har taget, vil de kunne gå hele vejen hjem. De finder hjem til kaninverdenen lige til spisetid.

Nye veje
Hel episode

Wanda og rumvæsnet