XHjem, kære Qjem

Rumvæsen tager Wanda med hjem til Qjem til middag. Rumvæsens familie er meget interesserede i Wandas hjem. Wanda fortæller med billeder fra sit fotoalbum.

Hjem, kære Qjem
Hel episode
Ny
XRundt og rundt

Wanda og Rumvæsen beslutter at tage på eventyr i skoven på en flyvende træstamme. De har masser af tid inden middag, så de beslutter at rejse verden rundt i Rumvæsens raket. Og alt dette når de inden spisetid!

Rundt og rundt
Hel episode
Ny
XSkyer

Wanda og Rumvæsen tager nogle skyer med til Qjem, så Rumvæsens mor kan plante blomster som man gør på Kaninplaneten. Rumvæsens brødre og søster finder til gengæld ud af at skyerne er sjove at lege med.

Skyer
Hel episode
XSjov i sneen

Wanda introducerer Rumvæsen for al den sjov man kan have med sne. Men Rumvæsen går i gang med sin magi, og snart er fårene og brødrene og søstrene gemt under et tykt hvidt tæppe.

Sjov i sneen
Hel episode
XQund

Wanda og Rumvæsen tager hjem til Qjem for at hente en særlig boblekage til Sløvøres fødselsdag. Men da de ankommer til Qjem, bliver de modtaget af en stor, gummigatig, enøjet hundehvalp, en qund!

Qund
Hel episode
XBlåklokker

Wanda og Rumvæsen tager ud for at finde blåklokkeblomster. Wanda har en bog om blomster som hun og Rumvæsen tager med rundt på engen for at finde flere interessante blomster.

Blåklokker
Hel episode
XSnetramp

Wanda tager Rumvæsen med ud i sneen, men han kan ikke lide det - sneen er for kold. Wanda foreslår de løber ud til engen for at få varmen. Der opdager de at køerne sidder fast i sneen, så de hjælper dem fri.

Snetramp
Hel episode
XFrokosttid

Wanda og Rumvæsen tager til Qjem til 'Spilledag' - men det er ikke spil, som kaninerne kender dem. De må sørge for at nå hjem til frokost, for far tilbereder noget ganske særligt.

Frokosttid
Hel episode
XQuoktor

Rumvæsen har det ikke godt, og det får hans magi til at virke mystisk, så Wanda tager ham hjem til hans mor. Quor Rumvæsen ringer til quoktoren der skal undersøge ham. Hun ligner ikke nogen helt almindelig doktor, men hun gør Rumvæsen rask.

Quoktor
Hel episode
XMagiske melodier

Wanda over sig på sin blokfløjte til en musikalsk middag som de forbereder til hendes brødre og søstre. Hun synes det er svært, så Rumvæsen beslutter at hjælpe hende.

Magiske melodier
Hel episode
XRegnbuefarver

Det har regnet udenfor. Rumvæsen tryller med regnen og laver den om til glitter. Da solen kigger frem, dukker der en regnbue op. Så Wanda og Rumvæsen tager på eventyr for at finde regnbuens ende. Rumvæsen bruger sin magi til at låne farver fra regnbuen og gør græsset blåt og vandet grønt, og det gør køerne og ænderne skrubforvirrede! Rumvæsen sender farverne tilbage til regnbuen, og alt bliver igen som før.

Regnbuefarver
Hel episode

Wanda og rumvæsnet