XEn ikke helt lillebitte pop op-killing / Pop op-træhulen

Zack finder en herreløs killing, men opdager at det faktisk er en pop op-løve. Zack og Quack prøver at holde løven som kæledyr, men vennerne finder snart ud af, at det ikke er så let at passe en kæleløve som man skulle tro. // Zacks træhule blæser ud af haven, og vennerne befinder sig pludselig langt hjemmefra. Nu må de forvandle træhulen til forskellelige transportmidler, så de kan komme sikkert tilbage til hjem, kære hjem.

En ikke helt lillebitte pop op-killing / Pop op-træhulen
Hel episode
Ny
XEn sjælden gang

Zack, Quack, Kira og vennerne er på jagt efter ønsketasten. Kan de samarbejde om at finde den?

En sjælden gang
XEn poptastisk pardans / Quacks pop op-fødselsdagsfest

Vennerne er ved at arrangere en stor danseforestilling, men det går op for Quack, at han ikke er særlig god til at danse. Zack VIL bare have sin bedste ven med i forestillingen, så han tager sin ven med på en rejse til bogens yderkanter for at finde nogle dansetrin, der passer perfekt til ham. // Zack vil tage Quack med til verdens sjoveste vandland på hans fødselsdag. Men vennerne kommer i vanskeligheder da de møder et havuhyre der sætter en stopper for Quacks fødselsdagssjov.

En poptastisk pardans / Quacks pop op-fødselsdagsfest
Hel episode
Ny
XPop op-påskeæggene / Popkunst-udstillingen

Påskeharens særlige chokoladehøns, dem der lægger påskechokoladeæggene, er stukket af fra hønsegården! Så Zack og Quack begiver sig af sted for at hjælpe Påskeharen med at samle dem, sådan at årets Påskeæggejagt kan forløbe gnidningsfrit. / Det regner på Kiras smukke maleri lige inden Popkunst-udstillingen, og Zack begiver sig ud på et regnvejrseventyr for at finde finde en løsning. Men kun en regnbue er farvestrålende nok til at give Kira det hun skal bruge for at reparere sit kunstværk.

Pop op-påskeæggene / Popkunst-udstillingen
Hel episode
Ny
XPop-Op Andeferie / Pop-Idoler

Zack og Quack tager på andeferie, men Quack bliver så optaget af at lege med de andre ænder at Zack føler sig en smule udenfor. Men da Zack kommer i knibe ude i vandet, finder han ud af at han altid kan regne med sin bedste ven, Quack. // En forfærdelig høj lyd forhindrer Zacks nye rockband i at øve sig til en vigtig musikkonkurrence, og Zack tager ud for at finde lyden og sætte en stopper for den inden showet begynder.

Pop-Op Andeferie / Pop-Idoler
Hel episode
Ny
XPop-op-mysteriet / Pop op på toppen

Kun kirjan joka sivulle alkaa ilmestyä salaperäisiä koloja, etsivät Zack, Quack ja Kira päättävät ryhtyä ratkaisemaan arvoitusta ottaakseen kiinni syyllisen – nälkäisen kirjatoukan – ennen kuin se syö koko kirjamaailman ja kaverusten puutarhakodin! / Kun Zack ja Quack haluavat kiivetä Mount Popperestin huipulle Hopin ja Hipin urheilullisen serkun Flipin kanssa, rohkeat oravasiskokset ovat menettää uskon kysyihinsä. Mutta kun serkku joutuu pulaan vuoren rinteellä, Hop ja Hip huomaavat, että heidän taitonsa riittävät mainiosti huipulle kiipeämiseen ja serkun pelastamiseen.

Pop-op-mysteriet / Pop op på toppen
Hel episode
Ny
XDet store pop-op-isræs / Eventyret om kong Pop

Zack og Quack beslutter at deltage i et slæderæs over en snedækket slette. Men da de to venner møder en nuttet hundehvalp der viser sig at være fantastisk dygtig til at trække slæden, bliver Quack en lille smule misundelig. / Zack og Quack finder en faraos krone og drager ud på et spændende eventyr gennem en egyptisk pyramide for at levere skatte tilbage til dens ejermand. Men da de endelig finder faraoen, er Quck ikke sikker på han vil give kronen fra sig.

Det store pop-op-isræs / Eventyret om kong Pop
Hel episode
Ny
XPop-op græskarmarken / En edderkop poppede op

Et spøgelse nupper Zack og Quacks slik mens de er ude og rasle til Halloween på Pop-op græsmarken, og Zack er stærkt opsat på at få deres slik tilbage inden den store Halloween-fest. / Da en edderkop dukker op i haven og skræmmer Kvækkenborg, begiver Zack sig ud for at finde det perfekte nye hjem til det lille seksbenede dyr.

Pop-op græskarmarken / En edderkop poppede op
Hel episode
Ny
XPop!, sagde ballonen / Pop-op-bold-kampen

Zack har skaffet særlige balloner til alle sine venner på Venskabdag. Men da hans bedste ven Quacks ballon blæser væk, tager Zack på mission op ad en kæmpe bønnestage for at få fat i den. Oppe i skyerne finder Zack ud af hvordan han kan erstatte Quacks ballon med noget der er endnu større og bedre. / En rumsportsmand forestager en nødlanding i Zacks have, og Zack, Quack og Kira rejser med ham ud i det ydre rum for at hjælpe ham med at vinde mesterskabet.

Pop!, sagde ballonen / Pop-op-bold-kampen
Hel episode
Ny
XPop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex

Zack og hans venner bygger en pop op-racerbil, og Zack vil gerne bevise at den kan vinde det største racerløb nogen sinde, Men Zack og Quack må bruge al deres pop-findsomhed for at vise at deres hjemmelavede vogn er lige så god som de andre biler. // Zack og Quack tager på et fantastisk eventyr for at tage et billede af en uhyre sjælden dinosaurus til Zacks samling af dinosaur-kort. Men den impulsive Quack må lære hvordan man arbejder sammen som hold, så han og Zack kan få et billede af den kamerasky dinosaur.

Pop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex
Hel episode