XRidderne af Pop-op-riget / Pop-a-rang 3000

Quack bliver ramt af et værre nyseanfald mens han og vennerne leger Ridderne af Pop-op-riget, og den ædle ridder Zack begiver sig straks af sted for at samle ingredienser til en magisk kur. / Zack får en topmoderne boomerang og kommer til at glemme sin ven Quack i begejstringen over sit nye legetøj. Men da Quck kommer i knibe, indser Zack at hans venskab med Quack er det der er vigtigst.

Ridderne af Pop-op-riget / Pop-a-rang 3000
Hel episode
Ny
XEn sjælden gang

Zack, Quack, Kira og vennerne er på jagt efter ønsketasten. Kan de samarbejde om at finde den?

En sjælden gang
XPop-op-rumfarten / Poppende hoppende hikke

Quack afslører at han er mørkeræd på en nat hvor Månen ikke lyser, og Zack beslutter der kun er én ting at gøre: at tage med rumraket op i rummet for at tænde den! / Kvækkenborg får et hikkeanfald der får ham til at hoppe som en gal. Nu må Zack og Quack finde en kur inden Kvækkenborg hopper helt ud af bogen.

Pop-op-rumfarten / Poppende hoppende hikke
Hel episode
Ny
XSuper popper / Cowboyens pop-op-menu

Da en kæmpegorilla går amok i PopTropolis med en tube lim, forvandler Zack, Quack og Kira sig til superhelte og redder dagen. / Da Zack og Quack løber tør for mælk, beslutter de at begive sig direkte til kilden for at skaffe mere. Så de to cowboer tager ud til en malkefarm for at samle kvæg der kan give dem frisk mælk.

Super popper / Cowboyens pop-op-menu
Hel episode
Ny
XZapp og Raps pop-op-cirkus / Pop-op-monstret

Zack vil tæmme verdens vildeste dyr og tager en tur i cirkus. Men da Quack popper en dinosaurus op, står de bludselig over for øgleproblemer af kæmpemæssige dimensioner. / Et lille pelset babymonster dukker op i haven, og Zack og hans venner begiver sig af sted for at få babyen genforenet med dens mor. Men det er ikke nogen let opgave at at være babysitter - og at være babysitter for et monster er en endnu større udfordring.

Zapp og Raps pop-op-cirkus / Pop-op-monstret
Hel episode
Ny
XPop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex

Zack og hans venner bygger en pop op-racerbil, og Zack vil gerne bevise at den kan vinde det største racerløb nogen sinde, Men Zack og Quack må bruge al deres pop-findsomhed for at vise at deres hjemmelavede vogn er lige så god som de andre biler. / Zack og Quack tager på et fantastisk eventyr for at tage et billede af en uhyre sjælden dinosaurus til Zacks samling af dinosaur-kort. Men den impulsive Quack må lære hvordan man arbejder sammen som hold, så han og Zack kan få et billede af den kamerasky dinosaur.

Pop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex
Hel episode