XRyd op pop-opperen / Pop op-patruljen

Zack og Quack planlægger en velkommen hjem-fest for Kvækkenborg og beslutter at rydde op i haven. Men at rydde op på den sædvanlige måde er for tidskrævende, så vennerne opfinder en maskine der kan hjælpe dem med at gøre det på den lette måde. / Sherif Zack tager sine venner med til Pop op-gården, hvor Hop, Spjæt og Quack prøver at overgå hinanden for at blive Zacks første-vicesherif. Men da Spjæt farer vild i det vilde vesten, må vicesherifferne finde ud af at arbejde sammen for at hjælpe deres vildfarne ven.

Ryd op pop-opperen / Pop op-patruljen
Hel episode
Ny
XEn sjælden gang

Zack, Quack, Kira og vennerne er på jagt efter ønsketasten. Kan de samarbejde om at finde den?

En sjælden gang
XPop-op-golf / Hvor i alverden er Zacks pop-op-ur?

Quack bliver helt gak med Gakket Golf og bliver uudholdelig at spille med. Men da Quacks venner synes de har fået nok af Quacks usportslige måde at spille på, går det op for Quack at han må bevise han ved hvordan man spiller fair. / En rumrobot tager Zacks yndlingsgenstand: pop op-uret som han bruger til at sende signaler til Kira med. Og nu tager vennerne på mission for at finde det. Men da de opdager den vildfarne robot prøver at bruge uret til at sende signaler til sin hjemplanet, finder Zack på en stjernesej plan der skal hjælpe ham.

Pop-op-golf / Hvor i alverden er Zacks pop-op-ur?
Hel episode
Ny
XPop-op-ånden / Popcorn til filmen

Quack finder en støvet gammel lampe, og ud af den kommer der en ånd, der giver ham tre ønsker. Men Quack tænker sig ikke om, inden han ønsker, og får pludselig en del problemer på halsen. / Det er filmaften, men Zack er løbet tør for popcorn. Så de begiver sig til popcornmarken for at skaffe nogle flere. Men da Zack og Quack løber ind i nogle sultne krager, der ikke har lyst til at dele, må de skaffe hjælp fra et ikke helt så skræmmende fugleskræmsel.

Pop-op-ånden / Popcorn til filmen
Hel episode
Ny
XPop-op-spejderne / Pop-op-paraden

Pop op-spejderne Zack og Quack vil gerne opnå et særligt tapperhedsmærke og må bevise deres værd ved at rejse til en mystisk ø og få fat i en selvlysende lilla sten. / Zack og Quack deltager i den fjerede festival-parade - en særlig parade for fugle og deres venner. Men da Quack ser alle de smukke, eksotiske fugle i paraden, tænker han at han ikke er noget særligt i forhold til dem. Zack må nu vise Quack at han er perfekt, præcis som han er.

Pop-op-spejderne / Pop-op-paraden
Hel episode
Ny
XPop-op-teltturen / Pop-op-rutsjebanen

Zack tager alle sine venner med på lejrtur, så de kan se en meget særlig komet. Men han opdager at Quack har nogle sjove forestillinger om hvad en lejrtur er. / Zack vil bygge en rutsjebane i pop op-tivoliet og må finde ud af hvordan de klarer det trods Quacks klodsethed, så de kan bygge verdens mest fantastiske rutsjebane.

Pop-op-teltturen / Pop-op-rutsjebanen
Hel episode
Ny
XPop-op-skateparken / Pop op, op og af sted

Kira skal ud til pop op-skateparken og køre på den mest udfordrende skateboard-bane nogen sinde, og Zack og Quack vil også prøve den. Der er bare ét problem - de kan ikke stå på skateboard! / Zack og Quack mener man skal have kappe og maske for at kunne være helt og tager til Popkøbing for at skaffe superheltedragter. Men da vennerne støder ind i talløse mennesker der har brug for hjælp, må de finde en måde at være super på uden deres dragter.

Pop-op-skateparken / Pop op, op og af sted
Hel episode
Ny
XPop-op-museet / Det uendelige pop-op-eventyr

Zack finder en smuk juvel og vil udstille den på Pop op-museet, så hele verden kan se den. Men da Quack mister den dyrebare sten på museet, bryder det rene pop op-kaos løs. Mens Zack får styr på situationen, må Quack få juvelen tilbage, inden Zack opdager den er forsvundet. / Zack har ikke lyst til at hans sjove legedag skal slutte, så han tager på mission for at forhindre solen i at gå ned, så dagen aldrig slutter. Så kan han blive ved og ved med at lege!

Pop-op-museet / Det uendelige pop-op-eventyr
Hel episode
Ny
XAlle tiders pop op-picnic / Pop op-olympiaden

Vennerne vil tage Zack ud på den bedste picnic nogen sinde, men det ene picnic-uheld efter det andet popper op i deres jagt på det helt perfekte. Der går en smule pop op-panik i udflugten, indtil vennerne indser at de allerede har præcis hvad de skal bruge for at have den bedste picnic nogen sinde - hinanden! / Zack og Quack vil gerne deltage i Pop op-olympiaden. Men de er bange for de ikke er gode nok til at vinde, så Zack laver en super papirsdragt der skal hjælpe dem - med lange, sprælske harmonikaben og super kastearme. Snart har Zack og Quack sat kursen mod guldet!

Alle tiders pop op-picnic / Pop op-olympiaden
Hel episode
Ny
XEn ikke helt lillebitte pop op-killing / Pop op-træhulen

Zack finder en herreløs killing, men opdager at det faktisk er en pop op-løve. Zack og Quack prøver at holde løven som kæledyr, men vennerne finder snart ud af, at det ikke er så let at passe en kæleløve som man skulle tro. / Zacks træhule blæser ud af haven, og vennerne befinder sig pludselig langt hjemmefra. Nu må de forvandle træhulen til forskellelige transportmidler, så de kan komme sikkert tilbage til hjem, kære hjem.

En ikke helt lillebitte pop op-killing / Pop op-træhulen
Hel episode
XEn poptastisk pardans / Quacks pop op-fødselsdagsfest

Vennerne er ved at arrangere en stor danseforestilling, men det går op for Quack, at han ikke er særlig god til at danse. Zack VIL bare have sin bedste ven med i forestillingen, så han tager sin ven med på en rejse til bogens yderkanter for at finde nogle dansetrin, der passer perfekt til ham. / Zack vil tage Quack med til verdens sjoveste vandland på hans fødselsdag. Men vennerne kommer i vanskeligheder da de møder et havuhyre der sætter en stopper for Quacks fødselsdagssjov.

En poptastisk pardans / Quacks pop op-fødselsdagsfest
Hel episode
XPop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex

Zack og hans venner bygger en pop op-racerbil, og Zack vil gerne bevise at den kan vinde det største racerløb nogen sinde, Men Zack og Quack må bruge al deres pop-findsomhed for at vise at deres hjemmelavede vogn er lige så god som de andre biler. / Zack og Quack tager på et fantastisk eventyr for at tage et billede af en uhyre sjælden dinosaurus til Zacks samling af dinosaur-kort. Men den impulsive Quack må lære hvordan man arbejder sammen som hold, så han og Zack kan få et billede af den kamerasky dinosaur.

Pop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex
Hel episode