XPop-op-museet / Det uendelige pop-op-eventyr

Zack finder en smuk juvel og vil udstille den på Pop op-museet, så hele verden kan se den. Men da Quack mister den dyrebare sten på museet, bryder det rene pop op-kaos løs. Mens Zack får styr på situationen, må Quack få juvelen tilbage, inden Zack opdager den er forsvundet. / Zack har ikke lyst til at hans sjove legedag skal slutte, så han tager på mission for at forhindre solen i at gå ned, så dagen aldrig slutter. Så kan han blive ved og ved med at lege!

Pop-op-museet / Det uendelige pop-op-eventyr
Hel episode
XEn sjælden gang

Zack, Quack, Kira og vennerne er på jagt efter ønsketasten. Kan de samarbejde om at finde den?

En sjælden gang
XPop-op-skateparken / Pop op, op og af sted

Kira skal ud til pop op-skateparken og køre på den mest udfordrende skateboard-bane nogen sinde, og Zack og Quack vil også prøve den. Der er bare ét problem - de kan ikke stå på skateboard! / Zack og Quack mener man skal have kappe og maske for at kunne være helt og tager til Popkøbing for at skaffe superheltedragter. Men da vennerne støder ind i talløse mennesker der har brug for hjælp, må de finde en måde at være super på uden deres dragter.

Pop-op-skateparken / Pop op, op og af sted
Hel episode
XEn poptastisk pardans / Quacks pop op-fødselsdagsfest

Vennerne er ved at arrangere en stor danseforestilling, men det går op for Quack, at han ikke er særlig god til at danse. Zack VIL bare have sin bedste ven med i forestillingen, så han tager sin ven med på en rejse til bogens yderkanter for at finde nogle dansetrin, der passer perfekt til ham. / Zack vil tage Quack med til verdens sjoveste vandland på hans fødselsdag. Men vennerne kommer i vanskeligheder da de møder et havuhyre der sætter en stopper for Quacks fødselsdagssjov.

En poptastisk pardans / Quacks pop op-fødselsdagsfest
Hel episode
XEn ikke helt lillebitte pop op-killing / Pop op-træhulen

Zack finder en herreløs killing, men opdager at det faktisk er en pop op-løve. Zack og Quack prøver at holde løven som kæledyr, men vennerne finder snart ud af, at det ikke er så let at passe en kæleløve som man skulle tro. / Zacks træhule blæser ud af haven, og vennerne befinder sig pludselig langt hjemmefra. Nu må de forvandle træhulen til forskellelige transportmidler, så de kan komme sikkert tilbage til hjem, kære hjem.

En ikke helt lillebitte pop op-killing / Pop op-træhulen
Hel episode
XAlle tiders pop op-picnic / Pop op-olympiaden

Vennerne vil tage Zack ud på den bedste picnic nogen sinde, men det ene picnic-uheld efter det andet popper op i deres jagt på det helt perfekte. Der går en smule pop op-panik i udflugten, indtil vennerne indser at de allerede har præcis hvad de skal bruge for at have den bedste picnic nogen sinde - hinanden! / Zack og Quack vil gerne deltage i Pop op-olympiaden. Men de er bange for de ikke er gode nok til at vinde, så Zack laver en super papirsdragt der skal hjælpe dem - med lange, sprælske harmonikaben og super kastearme. Snart har Zack og Quack sat kursen mod guldet!

Alle tiders pop op-picnic / Pop op-olympiaden
Hel episode
XDet store pop-op-isræs / Eventyret om kong Pop

Zack og Quack beslutter at deltage i et slæderæs over en snedækket slette. Men da de to venner møder en nuttet hundehvalp der viser sig at være fantastisk dygtig til at trække slæden, bliver Quack en lille smule misundelig. / Zack og Quack finder en faraos krone og drager ud på et spændende eventyr gennem en egyptisk pyramide for at levere skatte tilbage til dens ejermand. Men da de endelig finder faraoen, er Quck ikke sikker på han vil give kronen fra sig.

Det store pop-op-isræs / Eventyret om kong Pop
Hel episode
XPop-op-mysteriet / Pop op på toppen

Kun kirjan joka sivulle alkaa ilmestyä salaperäisiä koloja, etsivät Zack, Quack ja Kira päättävät ryhtyä ratkaisemaan arvoitusta ottaakseen kiinni syyllisen – nälkäisen kirjatoukan – ennen kuin se syö koko kirjamaailman ja kaverusten puutarhakodin! / Kun Zack ja Quack haluavat kiivetä Mount Popperestin huipulle Hopin ja Hipin urheilullisen serkun Flipin kanssa, rohkeat oravasiskokset ovat menettää uskon kysyihinsä. Mutta kun serkku joutuu pulaan vuoren rinteellä, Hop ja Hip huomaavat, että heidän taitonsa riittävät mainiosti huipulle kiipeämiseen ja serkun pelastamiseen.

Pop-op-mysteriet / Pop op på toppen
Hel episode
XPop-Op Andeferie / Pop-Idoler

Zack og Quack tager på andeferie, men Quack bliver så optaget af at lege med de andre ænder at Zack føler sig en smule udenfor. Men da Zack kommer i knibe ude i vandet, finder han ud af at han altid kan regne med sin bedste ven, Quack. / En forfærdelig høj lyd forhindrer Zacks nye rockband i at øve sig til en vigtig musikkonkurrence, og Zack tager ud for at finde lyden og sætte en stopper for den inden showet begynder.

Pop-Op Andeferie / Pop-Idoler
Hel episode
XPop-op-ekspressen / Pop-op-snemanden

Zack vil gerne køles lidt ned på årets varmeste dag og beslutter at tage toget ud til sneen. Men undervejs finder han ud af at han ikke er den eneste der har brug for at køle ned. / Zack og Quacks elskede snemand begynder at smelte da foråret melder sin ankomst, og vennerne begiver sig ud på en rejse for at finde et koldt sted til ham før det er for sent.

Pop-op-ekspressen / Pop-op-snemanden
Hel episode
XGemmelegs-ninjaerne / Kæledyrsfisken

Zack og Quack opdager at de er de dårligste i haven til at lege gemmeleg. Derfor beslutter de at gå i lære hos en gruppe mystiske gemmelegsninjaer for at at blive mestre udi kunsten. / Stritter vil gerne have en kælefisk, så Zack tager ham med ud på et underhavseventyr for at finde den mest fantastiske fisk nogen sinde. Men Stritter, der egentlig helst ville have en haj, kommer på bedre tanker, da han endelig møder en rigtig haj.

Gemmelegs-ninjaerne / Kæledyrsfisken
Hel episode
XPop-op-rumfarten / Poppende hoppende hikke

Quack afslører at han er mørkeræd på en nat hvor Månen ikke lyser, og Zack beslutter der kun er én ting at gøre: at tage med rumraket op i rummet for at tænde den! / Kvækkenborg får et hikkeanfald der får ham til at hoppe som en gal. Nu må Zack og Quack finde en kur inden Kvækkenborg hopper helt ud af bogen.

Pop-op-rumfarten / Poppende hoppende hikke
Hel episode
XPop op-påskeæggene / Popkunst-udstillingen

Påskeharens særlige chokoladehøns, dem der lægger påskechokoladeæggene, er stukket af fra hønsegården! Så Zack og Quack begiver sig af sted for at hjælpe Påskeharen med at samle dem, sådan at årets Påskeæggejagt kan forløbe gnidningsfrit. / Det regner på Kiras smukke maleri lige inden Popkunst-udstillingen, og Zack begiver sig ud på et regnvejrseventyr for at finde finde en løsning. Men kun en regnbue er farvestrålende nok til at give Kira det hun skal bruge for at reparere sit kunstværk.

Hel episode
XPop-op græskarmarken / En edderkop poppede op

Et spøgelse nupper Zack og Quacks slik mens de er ude og rasle til Halloween på Pop-op græsmarken, og Zack er stærkt opsat på at få deres slik tilbage inden den store Halloween-fest. / Da en edderkop dukker op i haven og skræmmer Kvækkenborg, begiver Zack sig ud for at finde det perfekte nye hjem til det lille seksbenede dyr.

Hel episode
XPop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex

Zack og hans venner bygger en pop op-racerbil, og Zack vil gerne bevise at den kan vinde det største racerløb nogen sinde, Men Zack og Quack må bruge al deres pop-findsomhed for at vise at deres hjemmelavede vogn er lige så god som de andre biler. / Zack og Quack tager på et fantastisk eventyr for at tage et billede af en uhyre sjælden dinosaurus til Zacks samling af dinosaur-kort. Men den impulsive Quack må lære hvordan man arbejder sammen som hold, så han og Zack kan få et billede af den kamerasky dinosaur.

Hel episode
XPop!, sagde ballonen / Pop-op-bold-kampen

Zack har skaffet særlige balloner til alle sine venner på Venskabdag. Men da hans bedste ven Quacks ballon blæser væk, tager Zack på mission op ad en kæmpe bønnestage for at få fat i den. Oppe i skyerne finder Zack ud af hvordan han kan erstatte Quacks ballon med noget der er endnu større og bedre. / En rumsportsmand forestager en nødlanding i Zacks have, og Zack, Quack og Kira rejser med ham ud i det ydre rum for at hjælpe ham med at vinde mesterskabet.

Hel episode
XPop-op-drageflyvnings-konkurrencen / Tulipop-blomsten

Der bliver holdt en stor drageflyvningskonkurrence, og Zack, Kira og Quack beslutter at stille op. Men da de skal lave deres drage, finder de ud af at de har meget forskellige opfattelser af hvordan det skal gribes an. / Zacks særlige tulipop-blomst har brug for vand, så han begiver sig ud på et højtsvævende eventyr for at finde en regnsky og få den til at regne.

Hel episode