XPop ikke piraterne op! / Banan pop-oppere

Der popper en sørøverkort op i haven, og Zack og hans kammerater begiver sig ud på et søulkeeventyr for at finde skatten. De skal følge kortets vejledning og må blandt andet ikke trække i en guld-pop-opper - en regel det bliver svært for utålmodige Quck at følge. / Zack og Quack gør alt hvad de laver, til en konkurrence og kører deres iver efter at slå hinanden temmelig langt ud. Men da de beslutter at konkurrere om hvem der kan skaffe den særlige ingrediens til Kiras lækre dessert, går tingene helt bananas.

Pop ikke piraterne op! / Banan pop-oppere
Hel episode
XEn sjælden gang

Zack, Quack, Kira og vennerne er på jagt efter ønsketasten. Kan de samarbejde om at finde den?

En sjælden gang
XPop-op-spejderne / Pop-op-paraden

Pop op-spejderne Zack og Quack vil gerne opnå et særligt tapperhedsmærke og må bevise deres værd ved at rejse til en mystisk ø og få fat i en selvlysende lilla sten. / Zack og Quack deltager i den fjerede festival-parade - en særlig parade for fugle og deres venner. Men da Quack ser alle de smukke, eksotiske fugle i paraden, tænker han at han ikke er noget særligt i forhold til dem. Zack må nu vise Quack at han er perfekt, præcis som han er.

Pop-op-spejderne / Pop-op-paraden
Hel episode
XRyd op pop-opperen / Pop op-patruljen

Zack og Quack planlægger en velkommen hjem-fest for Kvækkenborg og beslutter at rydde op i haven. Men at rydde op på den sædvanlige måde er for tidskrævende, så vennerne opfinder en maskine der kan hjælpe dem med at gøre det på den lette måde. / Sherif Zack tager sine venner med til Pop op-gården, hvor Hop, Spjæt og Quack prøver at overgå hinanden for at blive Zacks første-vicesherif. Men da Spjæt farer vild i det vilde vesten, må vicesherifferne finde ud af at arbejde sammen for at hjælpe deres vildfarne ven.

Ryd op pop-opperen / Pop op-patruljen
Hel episode
XPop-op-teltturen / Pop-op-rutsjebanen

Zack tager alle sine venner med på lejrtur, så de kan se en meget særlig komet. Men han opdager at Quack har nogle sjove forestillinger om hvad en lejrtur er. / Zack vil bygge en rutsjebane i pop op-tivoliet og må finde ud af hvordan de klarer det trods Quacks klodsethed, så de kan bygge verdens mest fantastiske rutsjebane.

Pop-op-teltturen / Pop-op-rutsjebanen
Hel episode
XPop-op-ånden / Popcorn til filmen

Quack finder en støvet gammel lampe, og ud af den kommer der en ånd, der giver ham tre ønsker. Men Quack tænker sig ikke om, inden han ønsker, og får pludselig en del problemer på halsen. / Det er filmaften, men Zack er løbet tør for popcorn. Så de begiver sig til popcornmarken for at skaffe nogle flere. Men da Zack og Quack løber ind i nogle sultne krager, der ikke har lyst til at dele, må de skaffe hjælp fra et ikke helt så skræmmende fugleskræmsel.

Pop-op-ånden / Popcorn til filmen
Hel episode
XPop-op-golf / Hvor i alverden er Zacks pop-op-ur?

Quack bliver helt gak med Gakket Golf og bliver uudholdelig at spille med. Men da Quacks venner synes de har fået nok af Quacks usportslige måde at spille på, går det op for Quack at han må bevise han ved hvordan man spiller fair. / En rumrobot tager Zacks yndlingsgenstand: pop op-uret som han bruger til at sende signaler til Kira med. Og nu tager vennerne på mission for at finde det. Men da de opdager den vildfarne robot prøver at bruge uret til at sende signaler til sin hjemplanet, finder Zack på en stjernesej plan der skal hjælpe ham.

Pop-op-golf / Hvor i alverden er Zacks pop-op-ur?
Hel episode
XPop-op-julekalenderen / Brev til julemanden

Zack giver sine venner en særlig pop op-julekalender, så de kan tælle ned til jul. Men da Quack og Stritter ved et uheld mister alle juleoverraskelserne der popper ud af den, må de finde en måde at rette op på det. / Zacks brevkasse fryser til ved juletid, og han begiver sig ud for at bringe sit brev ud personligt til julemanden! Men at komme til Grønland og finde julemanden viser sig at være sværere end Zack og Quack havde regnet med. Nu skal der et rigtigt julemirakel til for at redde julen.

Pop-op-julekalenderen / Brev til julemanden
Hel episode
XPop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex

Zack og hans venner bygger en pop op-racerbil, og Zack vil gerne bevise at den kan vinde det største racerløb nogen sinde, Men Zack og Quack må bruge al deres pop-findsomhed for at vise at deres hjemmelavede vogn er lige så god som de andre biler. / Zack og Quack tager på et fantastisk eventyr for at tage et billede af en uhyre sjælden dinosaurus til Zacks samling af dinosaur-kort. Men den impulsive Quack må lære hvordan man arbejder sammen som hold, så han og Zack kan få et billede af den kamerasky dinosaur.

Pop-op-speedway / Pop-o-saurus Rex
Hel episode